היום שלי.

noname202

New member
אני חושבת שהיא מתכוונת לכיתה י'

גם אנחנו לומדים ספרות רק בי"א

eva133

New member
יש את זה גם בכמקצוע בחירה

שזה מגמה, וגם כמקצוע חובה

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

שעתיים ראשונות- אנגלית. המורה החזירה את המבחנים ובהתחלה הציון שלי היה 46
ואז עשיתי חישוב והמורה טעתה ב22 נקודות
וזה הפך ל68... שעה שלישית-ספרות רביעית-משנה... חמישית-לשון שישית-משנה שביעית-מתמטיקה... היה משעשע המורה שלי כלכך סתומה והיא כלכך מתחנפת אליי עכשיו
והיו אמורות להיות לי שעתיים עד 5 תקשורת אבל לא היה לי כוח להשאר ואני פה...

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif בחיי,

כל פעם שאני קוראת אצלך את המילה משנה, תלמוד וכל זה אני פשוט מתה.. כאילו, חובה ללמוד משהו שאתה לא רוצה. את בטוחה שאין לך ברירה? \:

nse

New member
../images/Emo3.gif

אם הייתה לה ברירה מן הסתם היא הייתה משנה את זה.

B a m b o o k

New member
בטוחה...\:

עם תנ"ך אין לי כזה בעיה ת'אמת... זה יותר עם משנה, דינים וכל החרא הזה...

Under the GUN

New member
my day

שעה ראשונה- שניה: מבחן בלשון.. הלך סבבה, סיימתי בשעה אחת ואחרי זה אני וידידה שלי הלכנו לספריה והוצאנו פוול חומר על דיסני (פורום 172 שליטה
) שעה שלישית: ספרות.. משעמם.. בראסמי זה שיעור לשמוע מוזיקה שעה רביעית: הפסדתי חצי שיעור כי הייתי במשחק כדורגל (סעמק היה 1-1.. יש מצב אנחנו לא עולים בית) שעה חמישית: בעיקרון היה חינוך, אבל אברמי (המורה המאוד שולתתת(!!!!111אחדאחד) שלנו) החליט לקחת את הבנות למחשבים ואת הבנים ליועצת, אז הלכתי ליעוצת והיה מצחייייק... לא הפסקתי לצחוק לשניה שעה שישית: מתמטיקה, לא הגעתי כי אני וחבר שלי המשכנו לדבר עם היועצת והיה אמור להיות לי קורס פוטושופ אבל הוא התבטל בגלל שהמורה חולה.. יום חביב.. בערב רואים חניבעל או הוסטל.. לא החלטנו עדיין

היום שלי

ראשונה - ערבית - מבחן, היה קליל שנייה - לשון - למדנו... משהו, מי זוכר, משהו על שחבור שלישית+רביעית - אנגלית - סיימנו לראות את הסרט, אחלה סרט ["ללכת שבי אחריו" - Dead poets society] חמישית - ביולוגיה - אחלה בחלה שישית - מתמטיקה - החזירו את המבחנים, קיבלתי 79, שזה ציון מאוד רע אבל רק מעט ילדים עברו אותי, וחוץ מזה אני [ועוד הרבה] עושה חוזר אז זה בסדר. שביעית - חינוך - סתם שיעור דיבורים עם יוחאי... [המחנך] עוד יום עבר. מחר יום קל

זונע

New member
חחחח ראינו את הסרט הזה שנה שעברה

אחד הסרטים הדביליים ביותר אי פעם. לא יאמן איזה חרא סרטים אפשר לעשות

Gadook

New member
דווקא סרט ממש איכותי, אחד היחידים

הטובים שהראו לנו בשיעורים.

היום שלי

אנגלית- מסרה לנו את החומר למבחן... היה דיי משעמם. מתמטיקה שעתיים- היה משעשע למדנו סכום סדרה חשבונית. ספורט- מבדקים של בטן מתח <הרשו לי לא לפרט> שלוש שעות תקשורת- שיגעון >< באמת שצריכים לפרק לנו את השלוש שעות האלה לשעתיים ביום חמישי ושעה אחת ביום רביעי =/

חצילע

New member
איזה יום מעפן. ;;

0,1- תולדות האמנות. איזה שיעמום. 2,3-שעתיים מתמטיקה, משעמם לאאאפנים. 4-היסטוריה,מיכאל שיחרר!!!!111 כאילו, שיחרר אותנו. X: לא שיחרר. היה חלון והלכנו למרכז. 5,6- מדעי החבר'ה,איזה משעמם יויו. נרדמתי, והייתי עייפה טילים כי חזרתי מאוחר מת"א אתמול והלכתי לישון מאוחר. ועכשיו אני אצל לי פלוצקי הכוסית.

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

התחלתי ב8 וסיימתי ב3. מתמטיקה: שעתיים. התחלנו סדרות! חינוך: המשכנון בפעילות על הסיטואציות בבעיות בחברה. פיסיקה: סינוס, קוסינוס, טאנגס...זה מגניב לאללה!D: תנ"ך: התחלנו בראשית ב' (סיפור הבריאה השני) ועשינו השוואה בין פרק זה לפרק הראשון. סדנא של מרכז רבין: במסגרת הסדנאות שהעבריו לנו שבועות קודמים, היום הייתה הסדנא האחרונה. לא היה לי כוח בשיט. זה גם היה שעתיים בלי הפסקה ומאוד כבד. תודה שזה נגמר (למרות ששבועות קודמים היה מעניין).

למעלה