סכמ"ש D:

Mana Sama

New member
תרגישי טוב 33>

ויש עוד סמן לכנס-במידה ותרגישי טוב למה שלא תבואי? >:

CoralP

New member
I hope you'll feel better ../images/Emo23.gif../images/Emo181.gif

no hebrew on this computer right now >:

string chan

New member
אני כותרת.

משהו טוב שקרה השבוע? אע. התקדמתי טיפה בקוספליי. קיבלתי משכורת. משהו רע שקרה השבוע? זה טיפה בים. ;-; שיר השבוע: השירים של הסופרלנד. FAPA סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא ראיתי כלום כבר איזה שבועיים. >: טורנטים מפגרים. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? גם לא קראתי. *כישלון* בילוי השבוע? לאדעת. אממ... רביעי אחר הצהריים כזה. D: התחדשות השבוע? מלא XD;; קניתי עדשות, וספריי חדש, וצבע לבדים, וסול, ולקה, ומכחול, ועט, ושמלה לחתונה של בן דוד שלי. (אליה אני גם בכוונה לא הורסת את הנעליים לקוספליי, כי אני קודם אלבש אותם לחתונה >_<") ציטוט השבוע? "חבל שאי אפשר להיכנס להריון מבהייה בהומואים. >: " קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/110087/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המגני ידיים, שיש בשרשור WIP למטה. אגב, כל הפימו נשרף לי שם. >: נשאר לצבוע אותם וזה. וגם עשיתי את הגלימת שקר הזו, מכפלות, ותפרים באופן כללי, בעיגול זה השטן.
למה מצפה בשבוע הבא? חתונה של בן דוד שלי, כנס, מוות. אדם שעשה לך את השבוע? אמא. היא התחילה להיות כמו קוני ויובל בקטע של ה"סיימת את זה? עשית את זה? את יודעת שיש לך עוד שבוע..." אגב, העובדה שיש כזה שעון באתר שסופר ימים זה ממש מלחיץ. ><" תמונה? מה שיצא לי משאריות של נחושת. לגמרי במקרה זה יצא לי בדיוק החתיכה הזו D:

Mana Sama

New member
מסכמת ^^

משהו טוב שקרה השבוע? נקו הייתה פה ^-^ והתקדמתי עם הקוספליי משהו רע שקרה השבוע? לא התקבלתי לאף אחרת מהראיונות עבודה שהייתי בהם..גרר >< ומחסור חמור בשעות שינה שיר השבוע: אין סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? למי יש זמן..? בילוי השבוע? עבודה על הקוספליי X__X התחדשות השבוע? קאפה ודבק גוטרמן,נחשב? XD ציטוט השבוע? אחי:"מה יוצא לך מזה שאת מתחפשת לשטויות האלה?" אני:"אני אוהבת להתחפש לדמויות שאני אוהבת" אחי:"נו ואני אוהב לראות אחד העם 101,אז אני אתחפש עכשיו למירי??" XDDD הרג אותי קוספליי השבוע? שלי ._. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התקדמות קוספליי-קאפה חתוכה כבר בצורת החישוק,צריך לגלף ולצבוע. הוספתי נוצות לכפפות,תפרתי את כל השרוכים בחולצה ובכיסויי נעליים,תפרתי חגורה,התחלתי לעבוד על המגני רגליים,החלקים העומדים של השרוול מגוצהים עם פליזלין,צריכה לתפור אותם ולצייר עליהם. נשמע כביכול שהספקתי הרבה אבל יש עוד הרבה עבודה X__X למה מצפה בשבוע הבא? נקו באה מחר בערב לעזור לי עד יום שני 33> ואמפג,כנס! הצילו! T____T אדם שעשה לך את השבוע? נקו~ תמונה? כשיהיה לי כוח לצלם את ההתקדמות. כרגע רק בא לי לישון >:

himitsu

New member
מסכמש"ת

משהו טוב שקרה השבוע? כל החברים שלי חזרו מהקצה השני של העולם [AKA ארה"ב] D: חוץ מקורל, שעוד צריכה לחזור ;; משהו רע שקרה השבוע? חם. כמו. אני. לא. יודעת. מה. X_X שיר השבוע: sum 41 - with me סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: האוס D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? השבוע לא יצא לקרוא שום דבר :< בילוי השבוע? סוף סוף הלכתי לראות inception~ היה מעולה D: התחדשות השבוע? עדשות חדשות, ציוד לביצפר, בדים לקוספליי של עוד חצי שנה XD ציטוט השבוע? כולם היו בחו"ל, לא היה שום דבר שמספיק שווה לצטט X_X קוספליי השבוע? הקוספלייז של שני, שרון וסתיו במפגשוטס~ אומנם לא הייתי אבל זה היה כלכך מהמם *_* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? http://yfrog.com/ngscan0002fj החלטתי לשפץ קצת וסופסוף סיימתי D: למה מצפה בשבוע הבא? שיהיה פחות חם ._. הייתי מצפה לכנס אם הייתי יכולה לבוא אליו T_T אדם שעשה לך את השבוע? המממ... כולם D: תמונה? אין~

CoralP

New member
pretty pic! i saw it once../images/Emo181.gif

and i'll come back soon! just 11 or 12 days

himitsu

New member
D:

מאנה [איך קוראים לך באמת? אני חדשה פשוט XD], תודה רבה D: וקורללללללללל, אני כלכך מתגעגעתת~ ובטח שראית את זה פעם, זה ציור די ישן שהחלטתי לשפץ טיפה~ ^^

himitsu

New member
אההה

אני יודעת מי את, מהפייסבוק! XD אני אוסיף אותך D:

SunsRequiem

New member
Looking for you in the sky

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש קאסט, צבא משהו רע שקרה השבוע? שמירה, ספירה לאחור של הכנס שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=IKVR8Xgau5c סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=IKVR8Xgau5c לא הפסקנו לבהות בזה בשביל רפרנסים, ולראות את זה בלופים ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אממם... Viewfinder בילוי השבוע? מפגש קאסט! עוד מעט הולכת להכין וואפלס, אז גם את זה התחדשות השבוע? לא קניתי כלום. רק יצרתי ציטוט השבוע? "אתה קורא לעצמך תפר משטיח, יא חתיכת מזוגזג?!" גילי ברגע של עצבים. קוספליי השבוע? של הקאסט שלי 3> אני אוהבת אתכם כל כך תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי! וסרטי אלכסון. למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את הקוספליי! לראות את המדור שלי, ולא, לא לכנס. אדם שעשה לך את השבוע? גילי. תמונה? הקוספליי קיץ שלי, בקאסט סינכרוניסיטי וספרו איך אתם מתקדים!! :) מה נשאר לכם? מה כבר לא תסיימו? אני אסיים, אל חשש. מתקדם לאט, אבל מתקדם בבטחה. תכל'ס, כבר לא נשאר לי כזה הרבה לעשות, מלבד גימורים. שזה הרבה, אבל זה נראה כאילו כבר יש לי הרבה P:

CoralP

New member
לא רע! סתם העלה לי נשכחותD:"../images/Emo181.gif

(באמת, לא התכוונתי לזה כמשהו רע! סורי
)

למעלה