סכמ"ש D:

string chan

New member
../images/Emo47.gif סכמ"ש D: ../images/Emo47.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה? וספרו איך אתם מתקדים!! :) מה נשאר לכם? מה כבר לא תסיימו? XD;; (או שרק אני כזו נואשת?)

CibiHeart92

New member
DDDDDDDDDDDDDDDDDD:

משהו טוב שקרה השבוע?
מצאנו דירה!!!!! כולם יתנחלו אצלנו למפגשי קוספליי בשנה הבאה 8D משהו רע שקרה השבוע?
חם. ארבעים מעלות בצל. מה נסגר?! שיר השבוע:
הפתיחה השניה של NANA סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:
נאנא. מרתון מחודש למנגה וחלק מהפרקים של האנימה בגלל המעבר XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?
נאנא והיקארו נו גו 20 בילוי השבוע?
חיפוש דירות, הליכה במעגל של כל רמת גן ואח''כ קפה. קפה. קפה!!!! התחדשות השבוע?
הדירה, אליה ניכנס בתחילת ספטמבר, וסוללה חדשה למצלמה 3: ציטוט השבוע?
הדרך הכי טובה להתחיל עם בחורים- "שלום, אני עוברת דירה והשותפה שלי רוצה לדעת אם אפשר לשמוע קולות של סקס מהחדר שלי לחדר שלה, רוצה לעזור לי לבדוק?" קוספליי השבוע?
קאסט פנדורה אני מתה לראות אתכם ;; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?
החלטתי להיות מייד מזדמנת, נסייתי לקצר את הסינר של בלרוס אבל זה היה יותר מדי התעסקות, אז הכנתי חדש. למה מצפה בשבוע הבא?
אתם מצפים שאגיד כנס אבל אני מצפה ללכת לחתום על חוזה D: אדם שעשה לך את השבוע?
יעל, הדיירת הקודמת בדירה שלנו, שאמרה לי שהיא הכי אהבה אותנו מכל האנשים שרוצים לשכור את הדירה, ובגלל זה היא שמרה לנו אותה XD תמונה?
הדבר החמוד והידידותי שמצאנו בזמן שחיכינו לאוטובוס. עשיתי לו ולאחיו בוק שלם

string chan

New member
אבל זו תיהיה כזו דירה שימושית. P:

תחדשו 3> זה מון אמרה, נכון? XD;;

CibiHeart92

New member
זה בהחלט מון אמרה. XD

היא אמרה הרבה דברים משעשעים באותו היום. "ואנחנו נוכל לקנות פה ירקות כשנכין אוכל..." "לא נאקו, אנחנו נוכל לקנות פה ירקות כשאת תכיני אוכל
" אני חייבת ללמד את שני אלא לתפקד במטבח....

himitsu

New member
מזל טוב D:

תתחדשי על הדירה, מקווה שתהני ממנה~ D: ואכן, לייק עצום על נאנה, ראיתי גם לא מזמן והתאהבתי בכל השירים~ *__* אני גם אמורה לקנות את הכרכים של המנגה מתישהו :O

CibiHeart92

New member
אווויי הכרכים...

תקני אותם. אני לא הצטערתי לרגע על הקניה שלהם D:

himitsu

New member
מוכרים לי אותם

חברה שלי פרשה מעסקי האנימה והמנגה, לצערי ;; אז היא מוכרת לי את ווליומים 1-15, כל אחד ב-30 שקלים~ והן במצב כלכך מעולה D: אני ממש מקווה שכל מיני שאלות שהיו לי באנימה יפתרו [כמו למשל.. מה זה הסוף ההזוי הזה לאנימה?! O_O]

CibiHeart92

New member
אויה

שיהיה לך ברור שבמקום פיתרון יעלו לך רק עוד המון שאלות.

himitsu

New member
אבוי

לפחות יסבירו מה קארה לנאנה אוסאקי? או... מה נסגר עם שין וריירה? ואיך נובו והאצ'י השלימו? אני חייבת לדעתתתתת :O

CibiHeart92

New member
XDDDD;;;;;

המממ עדיין לא. במקום זה יהיו מליון שאלות אחרות. טוב יש קצת פרטים על נאנא, בהתקדמות במנגה את יכולה גם להבין למה היא עזבה. ולגבי האצ'י ונובו...הם די השלימו במנגה עם הזמן XD קרו המון דברים שלא היו באנימה....

CoralP

New member
אבל אמרנו שעוד לא וויתרנו עליההההה;;;;../images/Emo181.gif

שעוד יש לה תקווה;;;;;;;;;;;;;

himitsu

New member
קורל, תירגעי XD

שאלתי גם על הדת' נוט שלה, והיא אמרה לי שהיא בחיים לא תמכור את זה כי זה יקר לליבה! XD את נאנה אני מאוד מאוד מאודדדדדד רוצה *__*

CoralP

New member
נרגעת נרגעת XD../images/Emo181.gif

טוב לשמוע שעוד יש לה עקרונות!

innocence

New member
יש לי חום ואני מרגישה כמו חרא,

ולא רק פיזית. כנראה שנפלה ההחלטה ואני גם לא אגיע לכנס.

למעלה