סכמ"ש D:

rukia chan

New member
נמנמ~ ^^../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? הכל בערך~ משהו רע שקרה השבוע? עדיין לא עברתי חפיפה. קיוויתי שזה יהיה השבוע. שיר השבוע: השיר מהפרסומת של שטוזים~ XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דומני שאין. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "משחקי הרעב" אפילו שכבר סיימתי אותו בשבוע שעבר ו"בחלום". בילוי השבוע? מטולה, מקסברנר, מפגשולא. התחדשות השבוע? מוס לשיער שחשבתי שהוא ספריי X__X ציטוט השבוע? 1: "מקצוע? פתולוג, פילגש ופילאטיס" 2: "שטוזים זה כל כך טעים..." XD קוספליי השבוע? בעע. אל תזכירו לי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי של מיי ושלי [תודה לגיא על הפיאה ולנוש על השרוולים] למה מצפה בשבוע הבא? שלושה ימי נופש ובסופם כנס! אין צבא שלושה ימים!!! אדם שעשה לך את השבוע? מפגשהם. תמונה? רק אני אוהבת את השטויות האלו? וספרו איך אתם מתקדים!! :) רע! מה נשאר לכם? מה כבר לא תסיימו? XD;; (או שרק אני כזו נואשת?) לא, גם אני. נשאר לי לתפור את החולצה לחצאית כדי שזה יהיה שמלה, לעטוף נעל אחת, לתפור שרוולים [אבל בקטנה], לעצב פיאה וכמה פינישים. ציינתי שאני נוסעת לצפון ביום שלישי אז בעצם יש לי יומיים לעשות את כל זה? ואגב, מה שאני כבר לא אסיים זה את החרב, לא תהיה לי חרב בסוף >: שבוע מקסים לכולם!!!

Lightning9

New member
עוד יומיים בבית

משהו טוב שקרה השבוע? קודם כל, הוא הולך להיגמר וזה אומר שאני חוזרת הביתה. ודיברתי עם ארז אחרי שבועיים וחצי [מה שעשה לי רק טוב] וכל כך הרבה דברים חדשים!! כמו DS!!!!! משהו רע שקרה השבוע? הכאבי בטן הנוראיים האלה, מחזור זה השטן שיר השבוע: The Way You Are של אין לי באמת מושג סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ---- ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הקטלוג של חנות מוצרי חשמל יהודית B&H בילוי השבוע? העיר :) היא כל כך מדהימה התחדשות השבוע? אע מה לא? עגילים, שרשרת, בגדים, אולסטאר, וואנס, פופ טארטס, DS!!!!! ועוד ציטוט השבוע? "פוצ'קילה" - הדודה האמריקאית שלי קוספליי השבוע? --- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פדלאווווווווווווות למה מצפה בשבוע הבא? לחזור הביתה, לראות את החבר אחרי חודשיים ♥ ולראות שוב את כל החברים :) וספירת שלל! אדם שעשה לך את השבוע? החברים הנהדרים שלי, כל פעם מחדש טוענים שנטשתי ליותר מידי זמן [וזה ממש עושה הרגשה טובה על הלב] תמונה? חפשנות WII <: כי זה מה שעושים אחרי האוכל!!~

HetareFlora

New member
בלופבלופבלופבלופבלופבלופבלופבלופבלופבלופבלופ

משהו טוב שקרה השבוע? רוב השבוע, בעיקר הסופ"ש!!! משהו רע שקרה השבוע? ההורים שלי קצת. /: לא נורא, עבר שיר השבוע: טיק טוק...... סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מסלול המוות. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התסריט של הסקיט שלנוווווווו בילוי השבוע? מפגש קאסט!!!!!!! התחדשות השבוע? חגורת גב. ._. ציטוט השבוע? גילברט: "האהא, לי יש 8, זה יותר גדול משלכן!!" אוז: "זה הדבר היחיד שגדול אצלך!" "איזה אוטיסט!" "אז פאנדורה הארטס זה בעצם הארי פוטר, דורארארה ואליס אין וונדרלנד ביחד, סבבה" "אניאוהבבננותאניאוהבבננותאניאוהבבננותתתתתת" "אני רוצה שתעשי לי קול כמו של נפגעת אונס!!!!" אני בטוחה ששכחתי משהו אבל מילא. XD קוספליי השבוע? אנחנו כאילו דההה? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ממממ הקוספליי שלי. למה מצפה בשבוע הבא? ... נו באמת למה להיות צפויים. אדם שעשה לך את השבוע? הקאסט שלייייייייייייייייי 333333333333333333333333333333333333333333333333> אין לי מילים אפילו. תמונה? אע אבל אין לי כוח!! קחו לינק קיצר. http://www.cosplay.com/costume/310554/ כי היא מדהימה ואם לא המפגש קאסט זה היה עושה לי תשבוע. וספרו איך אתם מתקדים!! :) מה נשאר לכם? מה כבר לא תסיימו? XD;; (או שרק אני כזו נואשת?) אמ אני צכה לכבס את הקוספליי שלי. XD ולהכין עיטורים חדשים וכובע ולתקן את הטיקטקים והכפתורים בחולצה. אבל סיימתי כמעט! יאאי~

WayToDawn

New member
ממ...

משהו טוב שקרה השבוע? אמ, יום שני~שלישי, הכי טוב בעולם. נפגשתי עם חברה שתמיד משמחת אותי, במקס ברנר, בסנטר ואצלי בבית. מה גם שגילי שכל הקטע של האנימה-מנגה וקוספליי ממש מעניין אותה והיא רוצה להיכנס לזה, מה שעשה לי ממש טוב על הלב.אה, ושישי בבוקר, כנראה, שהיה מגניב. משהו רע שקרה השבוע? אני חולה. כלומר, אני עוד לא יודעת עם זה סתם וירוס או דלקת גרון. אבל מקווה שרק וירוס. שיר השבוע: אמ...אדון שוקו? [לא באמת פשוט לא היה כלום] סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: היטלר מתלונן על כנסי הקיץ. הוא לא רצה ללכת שוב בתור L..... ): ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סוויטצצצצצ' 3333333> מנגה מושלמת ♥ בילוי השבוע? תל אביב ובית עם חברה P: התחדשות השבוע? אמ, 4 מנגות, כמה בדים, נורופן? P: ציטוט השבוע? אני: "תראי. היא עושה קוספליי לדאטה" תאיר: "כן. וההיא עושה קוספליי לזה, מאסאמונה" אני: "...תאיר זה אותו אחד" "איש קאטצופ מהעיר פאלללטטטטטט הוא בין ש" "זה לא בפחחחח זה בפוככככככ קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/207984/ http://www.cosplay.com/photo/2680641/ http://www.cosplay.com/photo/2677894/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אמ, כמעט סיימתי תקוספליי שלי, ויש מצב שעשיתי עוד משהו. למה מצפה בשבוע הבא? אמ, וול לכנס, כמובן. אדם שעשה לך את השבוע? דניאל ♥ תמונה? מגוץגוץגוץ וזה~ וספרו איך אתם מתקדים!! :) בסדר, נשאר רק לסים שני עיגולים על הדשים, גימור לשרוולים, עגילים וקליפס לצמה. מה נשאר לכם? מה כבר לא תסיימו? XD;; (או שרק אני כזו נואשת?) לא יודעת, תלוי כמה חולה אני עוד אהיה.

Grell

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD

איש קאטצופפפ מהעיר פאלטט הוא בן שיןןןןןןןןןןןןןןןןןן פחחחחחח פווווווווחחחחחחחחחחח "ברררררררורורורורורוררווווווווו רווווווווווורוווווווווווורוווווווו" נוגה מדברת כמו ציפור נכה "שמעתי שאתם מחפשים משהווווווווווווו" לא שובב *שני שמה את תאיר עושה "גילברט גילברט" בלופים* "שני עם עוד פעם אחת תשימי את זה אני דופקת לך משהו בראש..." *גילברטגילברט* *מכות* תרכישי טובבבבב 333333>

אעעעעעעעעעע!!!

משהו טוב שקרה השבוע? וואי, מלאאא דברים ס: משהו רע שקרה השבוע? מממ... עצבים קצת. שיר השבוע: מממממממממ... רמיקסססס רנדומלי שנמחק :( סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין >#< ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? תסריט XD בילוי השבוע? מפגש קאסט 3: התחדשות השבוע? ממממ... כלום ס-ס ציטוט השבוע? "איזה אוטיסט!" קוספליי השבוע? אין D: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סקיט זה נחשב? ס: למה מצפה בשבוע הבא? לנשוםםםם אחרי הכנס XD אדם שעשה לך את השבוע? מלאאא3> קאסט פאנדורה 3>333333333333> תמונה? אין D: וספרו איך אתם מתקדים!! :) מה נשאר לכם? מה כבר לא תסיימו? XD;; (או שרק אני כזו נואשת?) סיימתי הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHE RA

New member
סכמש :)

משהו טוב שקרה השבוע? אממ משהו טוב משהו טוב ... משהו רע שקרה השבוע?אני כל הזמן חולה :\ שיר השבוע:טטריס XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:הארי פוטר והנסיך חצוי הדם ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע?רואה סרטים בבית :\ התחדשות השבוע?כרטיסים לכנס.. :) ציטוט השבוע?"זה לא ויכוח!!! זה דיון! "
"איפה ליפשיץ כשצריך אותו XD" קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?ניסיון לבנות את הדירה של אחותי בסימס 3 למה מצפה בשבוע הבא?אהההה כנס!!! כלי זמר! ומרתונים של סדרות! :) אדם שעשה לך את השבוע? המשפחה שלי... תמונה?

Tamaki

New member
נחשו מי פה?D:

משהו טוב שקרה השבוע? קוספליי ומזגן משהו רע שקרה השבוע? חום! שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=IKVR8Xgau5c סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=IKVR8Xgau5c ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שלושה רבעים כוס חלב, רבע שמנת וצהוב של ביצה בילוי השבוע? מפגש קאסט אצל קרןD: התחדשות השבוע? חתלתול שקוראים לו מתיו ציטוט השבוע? "אני לא אוקע!T^T" קוספליי השבוע? אני?0.0? הקאסט? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי ופרופס למה מצפה בשבוע הבא? למפגש קאסט אצל גילי אדם שעשה לך את השבוע? קרן ומאריה וגילי וכולם! תמונה? הקוספליי שלי ^_^ וספרו איך אתם מתקדים!! :) מה נשאר לכם? מה כבר לא תסיימו? נשאר רק הפרופס... הכול מוכן חוץ מגימורים אחרונים D::::: בטח חצי מזה יצא זוועה, אני לא יודעת להגיב בפורום T^T ~~~~~~~ וזאת טאמאקי מי שלא הבין, תמר ירוןD::::::

SunsRequiem

New member
מת'יו ומרילה!

הדבר הכי חמוד שקיים עלי אדמות. אחרייך כמובן, בזמן שאת צועקת "אני לא אוקא!" ועושה את הדבר הכי אוקא שיש...

rocket

New member
יאלה ../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע? - היה משחק דיאנדי נהדר ואחריו שלושה ימים משעשעים (וחמים) מאוד בבית של לירון ואז במוצ"ש מפגש חברים לסרט ופיצה משהו רע שקרה השבוע? - ביטלתי שתי משמרות כדי בשביל לפנות עוד זמן לקוספליי. זה יכאב לחשבון שלי בחודש הבא :/ שיר השבוע - משהו קוריאני\יפנאני מהפלייליסט של לירון סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע - קורושיטסוג'י עונה 2 פרק 8 - פאאאאאאאאק!!!!!!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? - ספר: "פרש הברונזה", סוחף ונהדר! סרט - "גיימרס" (1 ו 2) - למי שלא מכיר, שזה בטח כולם, אלה סרטי פארודיה על שחקנים של משחקי תפקידים :p בילוי השבוע? - הבית של לירון התחדשות השבוע? - כל מני דברים קטנים לקוספליי ציטוט השבוע? - וואו. היו המון. קוספליי השבוע? - אני אהיה יהירה ואגיד שהקוספליים שלנו
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? - עשיתי צלב אתמול, ואני דיי גאה בו כי אני לא באמת יודעת לעשות שום דבר לבד ^^;; למה מצפה בשבוע הבא? - כנס. *יורה בעצמי עם האקדח צעצעוע שקניתי* אדם שעשה לך את השבוע? - לירון ודנה
וגם נבט, למרות שהיא ממש לא קוראת פה תמונה? - אין ... וספרו איך אתם מתקדים!! :) מה נשאר לכם? מה כבר לא תסיימו? XD;; (או שרק אני כזו נואשת?) לא מדברים על זה.

למעלה