היום שלי!

היום שלי. ../images/Emo9.gif

שעה 1 - שינה.
שעה 2 - שינה.
שעות 3-4 - באתי לעשות מבחן בהיסטוריה... מבחן ראשון בהיסטוריה בתיכון, כולם כתבו ארבעה עמודים ורק אני שניים, אני בד"כ טובה בהסטוריה - אבל אי אפשר לדעת בתיכון. =\ ואז הלכתי הביתה (הברזה מאושרת... יאי!).

noyy

New member
../images/Emo28.gifבי"ס זה קקי

שיעור שני ושלישי - מת' שעתיים, המורה טסה בכיתה ונותנת מלא תרגילים לחזרה למבחן בעוד יומיים
רביעי - ספרות, גם ההיא טסה, רק שהיא גם מכתיבה הרבה והיד שלי כמעט יצאה מהמקום. חמישי ושישי - שעתיים ביולוגיה, היה אחלה בחלה. אני אוהבת את השיעור הזה
שביעי ושמיני - שעתיים לשון, שעה אחת חזרה ובשניה מבחן ענקי שבקושי הצלחתי לסיים, אבל אני גיבורה. גם כן זאת..

היום שלי ^^

שיעור ראשון-אנגלית. איחרתי אז ישבתי על הספסל ודיברתי עם אנשים... שיעור שני- לשון היה בוחן ): וגם למדנו תורת ההגה והיה מצחיק בטירוף שיעור שלישי/רביעי/חמישי- הפקה רוצו לראות את הסרט K-pax סרט מעולה תסריטאי מלך חוץ מזה ש... העלו לי את הציון מ76 ל90 במקצוע אנגלית שזה כיף כיוף :)

assafein

New member
יום סבבה../images/Emo13.gif

משפט עברי היה אמור להיות משפט עברי, אבל איך שהגעתי לביה"ס אמרו לי ללכת לחדר מחול כי יש סיכום גיחה שיכבתי
של"ח הוא התחיל להסביר לנו על החומר החדש שלנו שעתיים חנ"ג מגמה היא הסבירה לנו על סיבולת וכל הדברים הכלולים בה ואז בשיעור השני ביצענו את הדברים שהיא הסבירה... חלון היה טעים
ספורט רגיל המורה הבריז
לקחנו כדועף ושיחקנו... חינוך היה טעים 2 בקיצור, שטויות

אז ככה ../images/Emo3.gif

תנ"ך: המורה שלנו סטלנית, ברמות, אז תמיד מצחיק איתה, אבל היום רוב מה שהיא עשתה היה להכתיב את אז קצת פחות... הבעה: לא היה מרגש במיוחד, המורה ירדה עלינו ואנחנו עליה כרגיל עם המורה לספרות והבעה. מתמטיקה: לא היה מרתק במיוחד, למרות שזה נחמד. פיזיקה: ע"ע מתמטיקה. היסטוריה כפול שתיים: מורה מעצבנת, ע"ע מתמטיקה ופיזיקה. כימיה: ש-ו-נ-א כימיה. זה לא המוגבר שלי, אנחנו בוחרים רק לקראת סוף השנה... צרפתית: כיף

B a m b o o k

New member
היום שלי...

שעה ראשונה+שניה- תפילה (אבל אני לא מתפללת...) ואז שיעור כפול בתורה. ומדים את בראשית
שעה שלישית+רביעית- תקשורת
ראינו סרט שהמורה שלי עשתה ודנו עליו שעה חמישית- דינים... הלכות שבת
אבל לא כלכך הקשבתי... ישבתי בסוך כמו תמיד ודיברתי עם חברה על כל מיני דברים יותר מעניינים... שעה שישית- משנה
נו מה.. בצפר של דוסים... שעה שביעית+שמינית-אנסין באנגלית והלכתי אחריו כי גם ככה משתחררים מודקם כי יש אסיפת הורים.. אבל אמא לא הולכת
אבל מחר יש לי שיחה שעדיף שאמא תלך לאסיפת הורים היום..

Under the GUN

New member
לגמרי

חחחח ראיתי אתמול רובין הוד.. ויש 2 קטעים שפשוט נשפכתי מהם אחד מהם זה כשהשריף חוזר מגביית המיסים, אז הוא שר לעצמו "הם חושבים שזה חמאס, אבל זה רק מס!" והשני זה כשרובין הוד הולך למסיבת יומולדת של נב-נב ואז הוא שואל אותו בן כמה הוא, אז נב נב עונה לו "גדול! 7, עוד מעט 8" איזה עוד מעט?!!?!? זה הימולדת שלך!! יש לך עוד שנה עד היומולדת 8!!!

nse

New member
גמאותך תקעו בכלא דתי? ../images/Emo2.gif

רשעיות. כל השעות תגבור תורה האלה מיותרות לטעמי,
הייתי מתה לעבור לבצפר שפוי לשם שינוי. אבל מאוחר מדי

eladan1

New member
היום שלילילי :|

שיעור שלישי: ספורט- התאמנו על תרגילי קרקע.. הצלחתי לעשות עמידת ידיים!! וגם לא להתאבד בעמידת ראש חחחח שיעור רביעי-חמישי:אנגלית- היה משעמם כרגיל.. בדקנו דף עבודה בגרמר והמורה חזרה על כל דבר מליון פעם ובשיעור אחרי זה קראנו כתבה והייתה רבע שעה לעשות שעורי בית שיעור שישי: חינוך- העבירו אותי מקוםםם לסוף הכיתה :( כל כך לא רציתי:( שיעור שביעי-שמיני:פיסיקה- סתם עשינו גרפים של איזה ניסוי במחשבים ושיעור אחרי זה עשינו חזרה על החומר בפעם הרביעית..חח היום היה מושלמם חוץ מהעברת מקום

Under the GUN

New member
אז ככה:

שעה ראשונה - שניה - היסטוריה... משהו על אמנסיפציה ושיט.. שעה שלישית - רביעית - תקשורת.. ראינו את הסרט נערה עובדת... אחד הסרטים היותר משעממים שעה חמישית - שישית - אנגלית.. אחת המורות המטומטמות.. היא שונאת תלמידים, היא מכוערת, היא בת משהו כמו 50 והיא לובשת פאה.. משעמם ואז התבטלו שעתיים לשון כי אח של המורה ללשון נפטר מתאונת עבודה (התחשמל בחברת חשמל)

שגיא 1991

New member
טוב אז אני

מת' ראשונה שנייה-המורה הזאת במקום 100 נתנה 95,ויותר מזה החוצפנית הורידה לי 10 נקודות על דיבור.
מדעי המחשב שלישית רביעית לפעמים אני שואל את עצמי למה הלכתי למחשבים,הלבורנטית במעבדה סמל מין
. מבחן בלשון שעה חמישית שישיתשיגמר כבר לשון!!!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגשממ.

אמא שלי הסיעה אותי לבצפר וכמעט איחרתי והואנס שלי התמלאו מים
דאבל מטמטיקה-המורה לא ידעה מה היא מלמדת...טחחח אני רצינית..היא אמרה לנו שהיא לא יודעת ובשיעור יהדות הכנתי שב במטמטיקה...בוחעחעחעחע.

linkintrance

New member
היום שלי

שיעור ראשון-הסטוריה...לא משהו..ככרגיל הכיתה הדפוקה שלי מרעיפה וזה בלתי נסבל ללמוד אבך בסדר.. שיעור שני לשון- המורה לא הגיעה חחח שיעור שלישי-משפט עברי..אחח שיעור מעניין אבל לפעמים מדים ביותר...שוב הכיתה מרעישה שיעור חמישי-מתמטיקה..המורה דפק לנו בחן...העיקר אחרי שיצאתי מהשיעור הסתבר שלכל ההקבצות היה בחן חחחח שיעור שישי -צרפתית, כרגיל צחוקים עם המורה ושטויות..אני מתה עליה! וככה היה יום סבבה כזה

יום מעפן...טוב שנגמר../images/Emo3.gif

התחלתי היום בעשר.... אז: שעות שלישית-רביעית- שעתיים מחשבים. בעיקר מה שעשינו היה לכתוב הרבה, והוא הסביר לנו. כרגיל הרצנו צחוקים איתו, כמו למשל שהוא שואל משהו ואנחנו לא עונים אז הוא תמיד עושה "הכיתה אליה פנית בשוק כעת. אנא נסו במועד מאוחר יותר". וזה כל פעם מצחיק מחדש. או למשל שהוא אמר לנו היום שהוא משחרר אותנו עשר דקות קודם, והוא אמר "למה אתם לא אומרים 'לאאא אנחנו נפסיד חומר אל תשחרר אותנו קודם'?" ואז אנחנו כולם מתחילים "לאא אודייי אל תשאיר אותנו ככה אנחנו נפסיד חומר" ואז הוא כזה "אתם יכולים להפסיק"
בקיצור, שיעורים מצחיקים כמו תמיד. הוא היה אמור לאסוף דפים מילדים באופן אקראי וכל השיעור אני כזה "רק שלא ייקח ממני כי זה בטוח לא נכון" והוא לא לקח ממני בסוף
שעות חמישית-שישית- מתמטיקה שעתיים. מורה מעצבןןןןן. בא להחטיף לו כאפה. כל מה שעשינו זה לפתור תרגילים וכל השיעור אני מדברת עם חברה שלי והוא כל הזמן מעיר לנו ולא הפסקנו לדבר
אז הוא אומר לנו בסוף השיעור "אתן כבר לא יושבות ביחד אצלי בשיעורים". ואנחנו כזה "כה בטח". בקיצור כל פעם הוא נותן תרגיל, תוך שתי דקות אני מסיימת ואני סתם יושבת כזה, והוא עושה לי "פתרת?" חחח כאילו, לא אז לא פתרתי. נו מה, כל הזמן תשאל אותי? אתה יודע כבר שאני פותרת מהר באלגברה
שעה שביעית- היסטוריה. היה בהתחלה בוחן בע"פ, והייתי בטוחה שהיא תשאל אותי. היא לא שאלה אותי בסוף. שוב היא הכתיבה מלא, ושוב כאבה לי היד בגלל זה
שיעור משעמם, לא משהו מעניין במיוחד. שעה שמינית- שעה חלון. הלכנו לקנות אוכל ואז ישבנו כל השעה בתיכון למטה, הרצנו צחוקים וחלק מהחבר'ה עשו בלאגן....חחח טוב שלא היו מורים שיכעסו. כל המורים היו עסוקים מדי....חחחח שעות תשיעית-עשירית- שעתיים פיסיקה. כרגיל שלומי וגל עשו נזק, המורה יצאה באמצע שיעור לקרוא למנהלת....חחחח היה מצחיק. הלכתי רבע שעה לפני סוף השיעור כי הייתי צריכה ללכת למחוייבות. אה, ושהמורה הוציאה בהתחלה את גל מהשיעור, אז הוא כולו יצא יעני עצבני והוא טרק את הדלת שהוא פתח אותה, ושהוא בא לסגור הוא גם ניסה לטרוק אבל יש את הדבר הזה למעלה אז הוא לא הצליח. XD וסתם, הוא ושלומי כולם חשים ת'עצמם סטייליסטים....חחח שלומי דרדר את גל, מסכן. חיים קשים עוברים על כוחותינו בבית ספר...אם היה לי זמן בצהריים הייתי מפרטת יותר על היום, כי הייתי זוכרת יותר אבל זה מה יש...מחר יהיה יותר פירוט, כאילו, בצורה יותר נורמלית. :)

למעלה