יום מעפן...טוב שנגמר../images/Emo3.gif
התחלתי היום בעשר.... אז: שעות שלישית-רביעית- שעתיים מחשבים. בעיקר מה שעשינו היה לכתוב הרבה, והוא הסביר לנו. כרגיל הרצנו צחוקים איתו, כמו למשל שהוא שואל משהו ואנחנו לא עונים אז הוא תמיד עושה "הכיתה אליה פנית בשוק כעת. אנא נסו במועד מאוחר יותר". וזה כל פעם מצחיק מחדש. או למשל שהוא אמר לנו היום שהוא משחרר אותנו עשר דקות קודם, והוא אמר "למה אתם לא אומרים 'לאאא אנחנו נפסיד חומר אל תשחרר אותנו קודם'?" ואז אנחנו כולם מתחילים "לאא אודייי אל תשאיר אותנו ככה אנחנו נפסיד חומר" ואז הוא כזה "אתם יכולים להפסיק"
בקיצור, שיעורים מצחיקים כמו תמיד. הוא היה אמור לאסוף דפים מילדים באופן אקראי וכל השיעור אני כזה "רק שלא ייקח ממני כי זה בטוח לא נכון" והוא לא לקח ממני בסוף
שעות חמישית-שישית- מתמטיקה שעתיים. מורה מעצבןןןןן. בא להחטיף לו כאפה. כל מה שעשינו זה לפתור תרגילים וכל השיעור אני מדברת עם חברה שלי והוא כל הזמן מעיר לנו ולא הפסקנו לדבר
אז הוא אומר לנו בסוף השיעור "אתן כבר לא יושבות ביחד אצלי בשיעורים". ואנחנו כזה "כה בטח". בקיצור כל פעם הוא נותן תרגיל, תוך שתי דקות אני מסיימת ואני סתם יושבת כזה, והוא עושה לי "פתרת?" חחח כאילו, לא אז לא פתרתי. נו מה, כל הזמן תשאל אותי? אתה יודע כבר שאני פותרת מהר באלגברה
שעה שביעית- היסטוריה. היה בהתחלה בוחן בע"פ, והייתי בטוחה שהיא תשאל אותי. היא לא שאלה אותי בסוף. שוב היא הכתיבה מלא, ושוב כאבה לי היד בגלל זה
שיעור משעמם, לא משהו מעניין במיוחד. שעה שמינית- שעה חלון. הלכנו לקנות אוכל ואז ישבנו כל השעה בתיכון למטה, הרצנו צחוקים וחלק מהחבר'ה עשו בלאגן....חחח טוב שלא היו מורים שיכעסו. כל המורים היו עסוקים מדי....חחחח שעות תשיעית-עשירית- שעתיים פיסיקה. כרגיל שלומי וגל עשו נזק, המורה יצאה באמצע שיעור לקרוא למנהלת....חחחח היה מצחיק. הלכתי רבע שעה לפני סוף השיעור כי הייתי צריכה ללכת למחוייבות. אה, ושהמורה הוציאה בהתחלה את גל מהשיעור, אז הוא כולו יצא יעני עצבני והוא טרק את הדלת שהוא פתח אותה, ושהוא בא לסגור הוא גם ניסה לטרוק אבל יש את הדבר הזה למעלה אז הוא לא הצליח. XD וסתם, הוא ושלומי כולם חשים ת'עצמם סטייליסטים....חחח שלומי דרדר את גל, מסכן. חיים קשים עוברים על כוחותינו בבית ספר...אם היה לי זמן בצהריים הייתי מפרטת יותר על היום, כי הייתי זוכרת יותר אבל זה מה יש...מחר יהיה יותר פירוט, כאילו, בצורה יותר נורמלית.