../images/Emo47.gif היום שלי!
מעכשיו יהיה כזה שרשור כל יום ונחלוק חוויות מיומנו. P:
שיעור ראשון: היסטוריה. אתמול נשארתי ערה עד מאוחר אז המערכת לא הייתה כ"כ מסודרת, נחשו על חשבון איזה מקצוע זה בא. בכל מקרה היה שיעור ממש מצחיק.
. איך נגיד את זה, מישהו דרך לריח מאד לא נעים, אז אני ופלג (EARENDIL למי שעוקב) צחקנו בערך כל השיעור. המורה החליטה להיות אופנתית היום, השאלה היא של איזה עשור. אלוהים יודע מאיפה היא גירדה את הצעיף הזה שלה והתסרוקת. משהו עובר עליה.
שיעור שני: מדעי החברה. מבחן! יצאתי כל כך סתומה. בכלכלה רשמתי משהו מטומטם בסעיף השני של חוק התקציב, וטופס המבחן בנושא סוציו' היה חתוך לי אז לא ראיתי את הכותרת, שהייתה כיבוד הורים. היה לתת דוגמאות לנורמות מהערך הנ"ל אבל בגלל שלא ראיתי את זה רשמתי על ערך עזרה לזולת בכלל.
המורה לא כ"כ אוהבת אותי כנראה, כי כשאמרתי לה את זה היא דיברה בכזאת התנשאות וסנוביות.. :\
שיעור שלישי-רביעי: מתמטיקה. מי שבאמת עוקב אחרי מה שאני רושמת יידע שאני מאד אוהבת מתמטיקה. היה נחמד ביותר. [: אני אוהבת את המורה שלנו. שרוטה קצת, אבל בדרך סרקסטית כזאת. זה מצחיק.
שיעור חמישי-כלכלה. היה קצת משעמם, לא ממש. היה קטע בשיעור שמישהו הצביע ואמר "נו, כל השיעור אני מצביע, תני לי לשאול את השאלה." מורה: "נו." תלמיד: "רק רציתי להגיד שאני ממש אוהב את המגפיים שלך!". בנקודה זו שמתי לב למגפי בוקרים עם מראה משונה בהחלט.
שיעור שישי-לשון בגלל שהמורה מתעללת בי, אני כל שיעור עוברת למקום אחר והפעם ישבתי במקום די נחמד דווקא. היה נחמד.
שיעור שביעי-מדעי החברה. המשכנו את המבחן. הפעם היה קטע מקור עם כל מיני שאלות. בשאלה האחרונה הרבה אנשים ענו שונה ממני, אבל התייעצתי עם אמא (פסיכולוגית..) ועם אבא (סתם מבין הרבה בכל מיני נושאים
) והם הסכימו איתי. אז יש לי איך לנמק את עצמי אם המורה תוריד לי ציון. P: בכל מקרה, היה יום נחמד ביותר. איך שלכם?