היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif היום שלי!

מעכשיו יהיה כזה שרשור כל יום ונחלוק חוויות מיומנו. P: שיעור ראשון: היסטוריה. אתמול נשארתי ערה עד מאוחר אז המערכת לא הייתה כ"כ מסודרת, נחשו על חשבון איזה מקצוע זה בא. בכל מקרה היה שיעור ממש מצחיק.
. איך נגיד את זה, מישהו דרך לריח מאד לא נעים, אז אני ופלג (EARENDIL למי שעוקב) צחקנו בערך כל השיעור. המורה החליטה להיות אופנתית היום, השאלה היא של איזה עשור. אלוהים יודע מאיפה היא גירדה את הצעיף הזה שלה והתסרוקת. משהו עובר עליה. שיעור שני: מדעי החברה. מבחן! יצאתי כל כך סתומה. בכלכלה רשמתי משהו מטומטם בסעיף השני של חוק התקציב, וטופס המבחן בנושא סוציו' היה חתוך לי אז לא ראיתי את הכותרת, שהייתה כיבוד הורים. היה לתת דוגמאות לנורמות מהערך הנ"ל אבל בגלל שלא ראיתי את זה רשמתי על ערך עזרה לזולת בכלל.
המורה לא כ"כ אוהבת אותי כנראה, כי כשאמרתי לה את זה היא דיברה בכזאת התנשאות וסנוביות.. :\ שיעור שלישי-רביעי: מתמטיקה. מי שבאמת עוקב אחרי מה שאני רושמת יידע שאני מאד אוהבת מתמטיקה. היה נחמד ביותר. [: אני אוהבת את המורה שלנו. שרוטה קצת, אבל בדרך סרקסטית כזאת. זה מצחיק. שיעור חמישי-כלכלה. היה קצת משעמם, לא ממש. היה קטע בשיעור שמישהו הצביע ואמר "נו, כל השיעור אני מצביע, תני לי לשאול את השאלה." מורה: "נו." תלמיד: "רק רציתי להגיד שאני ממש אוהב את המגפיים שלך!". בנקודה זו שמתי לב למגפי בוקרים עם מראה משונה בהחלט. שיעור שישי-לשון בגלל שהמורה מתעללת בי, אני כל שיעור עוברת למקום אחר והפעם ישבתי במקום די נחמד דווקא. היה נחמד. שיעור שביעי-מדעי החברה. המשכנו את המבחן. הפעם היה קטע מקור עם כל מיני שאלות. בשאלה האחרונה הרבה אנשים ענו שונה ממני, אבל התייעצתי עם אמא (פסיכולוגית..) ועם אבא (סתם מבין הרבה בכל מיני נושאים
) והם הסכימו איתי. אז יש לי איך לנמק את עצמי אם המורה תוריד לי ציון. P: בכל מקרה, היה יום נחמד ביותר. איך שלכם?

היום שלי!!!!!!

שיעור ראשון-לשון:מבחן! דרך נפלאה להתחיל את היום, היה בסדר דווקא שיעור שני-היסטוריה:לא ממש למדנו, סתם צחוקים והמחנכת נכנסה להזכיר שמחר יש יום מחוייבות אישית אז לא לומדים... שיעורים שלישי ורביעי-מתמטיקה:כמו תמיד, היה באלגן, לא משהו מיוחד... ואחד הבנים רצה ללכת לשירותים, השיחה הייתה כזאת: תלמיד: המורה אני יכול ללכת לשירותים? המורה: לא *התלמיד קם ויוצא* המורה: לאן אתה הולך תלמיד: לשירותים המורה: אולי תשאל אותי לפני זה? תלמיד: אני יכול לצאת לשירותים? המורה: כן, תלך מהר ואל תשכח לחזור... זאת בערך הרמה בשיעורי מתמטיקה אצלנו
נורא עמוק שיעור חמישי-אנגלית:עשיתי את האנסין (כשכל הכיתה עשו הייתי בגרמניה), היה קל מאוווד שיעור שישי-ספורט:המורה הריצה אותנו 15 דק' ואז שיחקנו משחק מפגר עוד יותר, שתיחנק חחח

Double U

New member
יום שלם של מחויבות?

אצלנו זה היה רק לשלוש שעות וגם את זה עשו במרץ.

mikmikonet

New member
אחלה רעיון ../images/Emo13.gif היום שלי:

שיעור ראשון+שני: תנ"ך- עשינו חזרה למבחן מחר, היה בסדר... לא ממש הקשבתי. שיעור שלישי: ביולוגיה- המורה לא בא, שמחה וצהלה
שיעור רביעי: ספורט- שוב קפיצה לגובה, ואני די טובה בזה בדר"כ אבל הפעם לא התחשק לי... אבל עדיין עברתי את השלבים שהיה צריך
שיעור חמישי+שישי: לשון- המורה מחרטטת. אני וחברה שלי העברנו עליה צחוקים
שיעור שביעי: הסטוריה- השיעור השנוא עלי שהיה צריך להרוס את כל היום
קראתי ספר
ועוד מעט אני אלך ללמור למבחן בתנ"ך (המצויין לעי"ל)

Double U

New member
היום שלי:

שיעור ראשון: כימיה-מעבדה. סוף סוף!!! כבר מלא זמן שלא הייתה כזאת ועכשיו זה עוד לשעתיים (אבל הייתי רק בשעה מתוכן, אפרט בהמשך). עשינו הפרדת תערובת של גופרית וברזל ושל מרגרינה. שיעור שני-שלישי: בית מדרש. זה נשמע כמו משהו של דוסים, אבל זה ממש לא. בגלל שהבית ספר שלי הפך השנה לתיכון ניסויי אז עובדים על הנושא של אזרחות בשילוב עם יהדות מודרנית וכאלה. בקיצור היום קראו לי לבית מדרש שהחודש הוא בנושא של נאמנות לחוק ולמצפון האישי. היה דווקא נחמד כי המרצה (אחד המורים לתנ"ך בבית ספר) קישר את זה לרצח רבין ולעוד כמה אירועים שקרו במדינה וזהו. אז הפסדתי שעת מעבדה בכימיה ושעה אנגלית. נשלים אחר כך. שיעור רביעי-חמישי: הרצאה על סמים. אחרי בית המדרש אמרו לנו שיש הרצאה של שעתיים על סמים. גם ההרצאה הזאת הייתה מעניינת. המרצה סיפר על ניסויי מעבדה עם חולדות שהזריקו להן סמים לווריד והן השתגעו...זה ממש מזעזע מצד אחד ומצד שני רק ככה אפשר לחקור את התופעה הזאת. וההרצאה הייתה על שעתיים ביולוגיה, יש לציין. שיעור שישי-שביעי: הסטוריה. יש מבחן ביום שלישי אז הייתה חזרה למבחן. היום אני אצטרך לשבת ולסכם ממש הרבה כי המורה הקודם שהיה לי להסטוריה השנה (החליפו לנו באמצע) הכתיב לא טוב ובכלל לא ממצה אז אני צריך לעשות הכל מחדש. שיעור שמיני: פיסיקה. עשינו תרגילים שקשורים למראות והוכחנו כל מיני דברים. וזהו! היה יום טוב עם די מעט לימודים, לא משהו מיוחד:X

O: בית מדרש?

בית מדרש לומד? כי גם לי נתנו הזמנה כזאת וחשבתי שזה של דוסים [לא שיש לי משהו נגדם אה?]

זונע

New member
אממ אוקיי

שיעור ראשון: חינוך. סתם דיברנו על מחויבות אישית וזה לא ממש עניין אותי. המורה הביאה טייפ לשים בו שירים ישראליים משעממיםכאלה, אז לפני זה שמנו דיסק של ג'ו סטריאני והיה בן זונה
שיעור שני: חלון. אוכל בעיקר. שיעור שלישי: ביולוגיה. מעניין תתחת שלי למה לא כדאי לאכול שוקולד לפני מבחן(אגב, להשכלה כללית, לא כדאי כי אז רמת הגלוקוז בדם תעלה<זה טוב>, אבל אז בגלל הספיגה המהירה של הגלוקוז, אינסולין יופרש במהירות מה שיגרום לירידה ברמת הגלוקוז ואז אתם תהיו גם רעבים וגם בלי אנרגיה...) אוקיי לא מעניין כמו שאמרתי. שיעור רביעי-חמישי: לשון בניין פיעל ופועל...ממש מעניין. שיעור שישי: ספורט בפעם הראשונה בחיים שלי הצלחתי לסיים 3000 ק''מ...ברור שהלכתי רוב הזמן, אבל עדיין
טוב זהו, מחר יש לי מבחן בצרפתית ואין לי כח. וכואב לי הראש.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלמה אתה עדיין לומד צרפתית ../images/Emo6.gif

למעלה