../images/Emo7.gifאני לא אכנע לרעיון הזה
אני לא אכנע לרעיון שאין עוד הופעות של קרן לתקופה הקרובה אני פשוט אחכה בשקט עד שיצא האלבום את אריק היא הזמינה ראשון לבמה והתוודעה שהיא מקנאה שהוא זכה אתמול
ולא היא
הם גם סיפרו שכאשר הם התאמנו בבית של קרן הם דנו מה יקרה אם תהיה שריפה ואז הם יצטרכו לטפס על העץ כדי להמלט. קרן אמרה שתעלה על ענף. אריק השיב שהענף לא יחזיק את משקלה. קרן הסבירה לו שהיא רזה
קרן גם אמרה לאריק שישקול לפני שהוא מספר כי הבחור שהיא יוצאת איתו וההורים שלו ושלה בקהל
קרן הביאה גם לאריק מתנה לרגל זכייתו תמונה של שניהם בייחד. נעזוב שכאשר הוא ירד מהבמה, הוא השאיר את התמונה על הבמה. קרן נפגעה עד עמקי נשמתה.
הם שרו את ג'וני ויותר מדי (כדברי קרן בחר בשיר היחיד שהוא לא שלה). כשרונה עלתה הן התחילו עם אמונה עיוורת של ברי סחרוף
(" הכל או כלום כבר אין לי כוח הכל או כלום אני דועך...") ואז היה את עיניים זרות(גם אם תגידי שדי כבר ונגמר אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר)
רונה כמובן היתה על הגיטרה. קרן גם סיפרה כמובן שההכרות בהנם התחילה כאשר קרן חלתה וללכן ההתוכנית של קרן בוטלה ואז רונה סימסה לה. ההכרות הכי יפה מתחילה מצבים כאלו. כאשר ירמי קפלן עלה על הבמה הוא בהתחלה התיישב ליד התופים והקשיב לקרן מדברת.מיקי הביא לואקר נראה לי כי טען שידע שההופעה תהיה ארוכה אז ירמי בתגובה לקח את זה מקרן וזרק לקהל
ירמי גם שיתף שישב בקהל ובזמן ששרה את זאת שבמקומי הוא גילה שכל הבנות שרות והבנים שיושבים לצידן לא
האנרגיות של ירמי בעת ששר
הבן אדם דורסל נורא רציתי שישירו את אני אשתנה או הדפוק הזה או את קולה וברה אך הם לא שרו אף אחד מהשירים שלו האלו
הם שרו את נובמבר וזה היה האחדש הביצועים הפחות יפים לטעמי בהופעה. ארוך יותר מדי. הקצב היה מוזר לי. היה גם קרן שמיקי פלט בטעות שהביא לה את הלואקר או מה שזה לא היה מהתחת שלו
וקרן דיברה על זה שירמי שותה משהו שנראה כמו פיפי אז ירמי היה קצת נראה לי בשוק מהלך ההופעה
היה גם שיר שירמי תופף בו ופתאום אריק ורונה עולים ועושים קולות ליווי לצד מיקי
כאשר מיקי גם חזר לבמה הוא הביא לקרן שלוק מכוס שלקח איתו אך קרן שתתה לו את הכל
מיקי גם באמצע ההופעה היה חייב לדעת מה קרה עם המשחק בכדורסל היום
כאשר מירי מסיקה עלתה לבמה היא הביאה איתה במבה שעד שהגיעה לבמה חצי מהצוות אכל אותה. הן שרו את אם זאת האהבה שלך מירי נראתה מדהים בשמלה החומה גם קרן הקדישה לה את פג'ו 92 לילד שיהיה לה
גם לולה עלתה לבמה והביאה לקרן פרחים
קרן כמובן שרה גם את מבול ולפניו ציינה קרן גם הזכירה שיש מצב שהאלבום השני יקרא מבול:-, בא לשכונה בחור חדש ואת סקס עם האקס
אני ממש אוהבת את השיר התפאורה היום היתה מדהימה ביופיה
במהלך ההופעה צחקתי בכיתי התרגשתי נהניתי שמחה על תקופה מחכה להופעות וכמובן לאלבום