!! מיאו =^.^=
ד דריה פלג New member 7/9/07 #16 תהנו, ותמסרו ד"ש דריה דוסית - אז היא לא הולכת לקרן פלס בימי שישי. תהנו! אני אשב לי יחד עם יואב ואחכה לדיסק השני. דריה
תהנו, ותמסרו ד"ש דריה דוסית - אז היא לא הולכת לקרן פלס בימי שישי. תהנו! אני אשב לי יחד עם יואב ואחכה לדיסק השני. דריה
S shir828 New member 7/9/07 #19 מוחע. שורה: 4 כיסא: 6. ולידי ירדן ב5 (ולידי מצד שני קסם וליד ירדן ליהי)
B BRANGELINA New member 7/9/07 #24 ../images/Emo3.gif שורה ארבע כיסאות 7,8 ליד שיר ומצד שני חברה שלי שלא מהפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
../images/Emo3.gif שורה ארבע כיסאות 7,8 ליד שיר ומצד שני חברה שלי שלא מהפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
נ נעה 124 New member 7/9/07 #40 שורה 3, כסאות 1-2 לא יודעת איפה אני אשב ואיפה אמא שלי, אבל אתם תדעו לזהות מי אני ומי אמא שלי...
י יעעלוושש New member 7/9/07 #33 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif (עדיין אין לי עם מי לבוא הזמנתי שני כרטיסים, ואף אחד לא רוצה לבוא איתי )
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif (עדיין אין לי עם מי לבוא הזמנתי שני כרטיסים, ואף אחד לא רוצה לבוא איתי )
B blue YARDEN blue New member 7/9/07 #36 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif מי שלא מכיר אותי... אני אהיה עם גופייה שחורה של אולסטאר \ חולצת פסים אפור-תכלת אולסטאר, סקיני ואולסטאר. [פריקית של אולסטאר, מה לעשות.. ]
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif מי שלא מכיר אותי... אני אהיה עם גופייה שחורה של אולסטאר \ חולצת פסים אפור-תכלת אולסטאר, סקיני ואולסטאר. [פריקית של אולסטאר, מה לעשות.. ]
B blackfield2 New member 7/9/07 #37 ../images/Emo45.gif..... ולמתעניינים: אני שורה 3, כיסא 7... אגף שמאל.. או לחלופין אני אשב באיזה מעבר או מדרגות..חחח.. (במידה ויהיה לי חרא של מקום ) שיהיה לכולנו בהנאה
../images/Emo45.gif..... ולמתעניינים: אני שורה 3, כיסא 7... אגף שמאל.. או לחלופין אני אשב באיזה מעבר או מדרגות..חחח.. (במידה ויהיה לי חרא של מקום ) שיהיה לכולנו בהנאה
נ נעה 124 New member 7/9/07 #38 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif וואו, כמה חיכיתי ליום הזה מתרגשת
נ נעה 124 New member 7/9/07 #39 ואל תהיו רעים, תגידו לי שלום.. שורה 3, כסאות 1-2 (אני ואמא שלי), אני עם חולצה שחורה מקושקשת ומכנסיים בבז' בהיר... תחפשו אותי! (טוב, אל תחפשו.. אבל אם אתם רואים אותי תגידו משהו.. תרמזו בעדינות שאתם מהפורום..)
ואל תהיו רעים, תגידו לי שלום.. שורה 3, כסאות 1-2 (אני ואמא שלי), אני עם חולצה שחורה מקושקשת ומכנסיים בבז' בהיר... תחפשו אותי! (טוב, אל תחפשו.. אבל אם אתם רואים אותי תגידו משהו.. תרמזו בעדינות שאתם מהפורום..)