הופעת ה 100

Red Daniel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

שורה 2, כסא 11. גופיית אנס אדומה (וואי עכשיו אני שם לב, יש לי פאקינג שלוש כאלה!) וג'ינס. לא יכול לחכות לראות את רוני שוב!!!:-.)

Red Daniel

New member
אני חסר מילים

תןדה ענקית לעופר ולמירב (או רייצ'ל) שסידרה שאני אסע אותו. אני פשוט חסר מילים. בחיים לא נהנתי ככה.

hilali1

New member
משפט משיר של משינה... סוף זמני.

תקופה אחת הסתיימה אבל מיד מתחילה חדשה

LEEkm

New member
אני כ"כ מבינה אותך:&#39../images/Emo7.gif../images/Emo151.gif

אנחנו נעבור את זה.

hilali1

New member
או כמו שאומרת המשוררת - נתגבר על זה ביחד../images/Emo70.gif

ady18

Well-known member
מדהים

מאוד נהנתי השילוב עם אריק זה כבר ידוע שהוא שילוב מנצח עם רונה קינן היה מצוין ירמי קפלן לא התלהבתי כול כך ומירי הייתי שזה יהיה לשם ובסוף זה "אם זאת האהבה שלך" מדהיםםםםםם ומושלם וסקס עם האקס מדהים מקווה שזה כן יהיה בסוף באלבום שיר טוב מאוד מאוד אהבתי והייתה הופעה מדהימההה ומאוד נהנתי בול סבוב ההופעות הנוכחי תודה קרן והיה נחמד גם להכיר את הפורום המדהים ובהצלחה קרן בעבודה על הדיסק.

blackfield2

New member
אני לא יודעת מאיפה להתחיל אפילו..

"הכל מתערבב לי בראש בצורה אחידה, קשה לי לזכור את הדבר האחרון שקרה..." א.ג משפט שמתאר אותי כרגע. בשעת לילה מאוחרת. חפירה אולי תבוא יום אחד, כשיהיה לי אך לתאר את מה שראיתי היום. לילה טוב

ועוד כמה מאוהבים.... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא רואים פה כמה קרן הייתה יפה היום, עשו לה תסרוקת מדהימה

veredmp

New member
<אנחה של אושר>

היתה הופעה ממש טובה. קצת עייפה עכשיו אז לא הולכת לספר יותר מדי. השירים עם אריק היו ממש טובים. כמובן שהדואט עם מירי היה מקסים בצורה בלתי רגילה. הן חייבות מתישהו להוציא דיסק ביחד. אולי עוד 5 שנים
היה קצר מדי. אני יודעת שהיתה הופעה של שעתיים בערך, אבל לא הספיק לי. רציתי עוד............... זהו. לילה טוב וחלומות פז.

אושRתי

New member
../images/Emo41.gifהמשוררת ק.פלס המהממתתתתתתת111111

היה נחמ.. ועכשיו צריך... לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים בהצלחה עם האלבום החדש, שנה טובה ולילה טוב

למעלה