אשת השבוע

תיזהר שאני לא אבלע אותך בטעות

(יאק ספגטי) יפה מאוד! אני ממש מרוצה עכשיו תוכל לשאול את שבלוליתה למה אנשים מתגיירים ותפסיק לנדנד לי

ספאגוש!!

שמתי לב שאתה אוהב פירוטים בהרבה נושאים, מה לפרט? אל תדאג אני לא נראית כמו טרול בגלל מוצאי, רק שהאף שלי הוא סולד. .

spag

New member
אני רק מבקש שתפרטי

איזה גויה נולדת? התגיירת? למה? מתי?
<ספאגוש - זה הרבה יותר יפה! למה אי אפשר לשנות ניק?!>

ספאגוש2

אנגליה, גיירו אותי בגיל 3 מפאת גיור קונסרבטיבי שאימי עברה. אני בנתיים נולדתי וכעבור זמן אני ואימי גוירנו כהלכה! ההורים שלי התחתנו 3 פעמים..

Le Fay

New member
אתה רוצה אולי באותה הזדמנות

להציע לשבלולית חבל ולעשות בו לולאה? שכחת לבקש שתציב פה מען ותמונה.

נכון הם בהחלט שברו שיא.

הם זוג מאוהב ואידיאליסטי לחלוטין, לא רואים הרבה כמותם היום.. כנראה שירשתי מהם את יצר ההרפתקנות והשוני, רק שזה לצד השני...

ט טי טיש

ההזמנה לא רשמית וגם לא נימוסית. פשוט בואי אם בא לך... חוצמזה, אנחנו צריכים לדבר על סעיף 3. הטלפון שלי הוא 533082 - 067

עוד לא חשבתי על שאלה

שניייה אחת, אני חושב על שאלה.. אבל לפני כן, ברוכה הבאה. אהממ..ממ..אמ.. אין לי שאלה. אז תספרי משהו ביוזמתך, אם בא לך. (לא משהו בסגנון של תהיה יותר ספיציפי)

שעשעת אותי!

אני אוהבת שספציפיים איתי רק בגלל שאין סוף לדברים שאני יכולה לספר, ומכיון שלא באתי לשעמם אפאחד, אני רוצה לספר לך דוקא מה שמענין אותך! אבל כנראה שאין...

אז זהו, שיש לי שאלה

אחרי יום של מרתוני חשיבה הצלחתי לחשוב על שאלה. למה באת לעולם?? סתאאאאאאאאאאם. פשוט נזכרתי בשאלת השאלות המחבתי"ת. איך היה היום הולדת האחרון שלך? איזה צבע בגד את הכי אוהבת? מה הזיכרון ילדות הראשון שעולה לך בראש? מעדיפה מזומן או אשראי? איפה את רואה את עצמך עוד שבועיים? ועוד שנה שלש חודשים? זהו.

סחטיין על ההשקעה

וואלה חשבת עלי יום שלם, איזה כיף לי.. ולתשובות אחי: יומולדת שלי חל ביום העצוב בשנה, שהוא ערב תשעה באב.. ככה שכל חיי היו לי ימי הולדת לא משהו בלשון המעטה. פעם חברותיי ניסו לפצות אותי ועשו לי יומולדת הפתעהכמה ימים לפני, אבל גם אז אי אפשר היה להשמיע מוסיקה. הבגד האהוב עלי הוא התלבושת הידועה, שחור וג'ינס. אבל אני גם אוהבת ירוק חאקי, בז', לבן, בורדו,שזיף. זיכרון ילדות? טוב זה היה בגן כמובן וההורים קבעו שאני צריכה לפתח קשרי חברות, לכן מיד לאחר הגן הביאו אותי לאיזה חבר בשם נח.. איך אני זוכרת את שמו אל תשאל אותי.. ונתנו לי שם לאכול גזר, ואני שונאת גזר! טוב כנראה זאת הטראומה הראשונה שלי. אני מעדיפה מזומן ושמשלמים לי בשיקים. איך אני רואה את עצמי? שאלה היפוטתית לא עונה עליה סורי...

סחה על התשובות.

אבל אל תתבכייני, אחותי נולדה באותו היום בו נולדת ואעפי"כ כולנו חגגנו לה לפני כן.

עובבי

New member
מהו היחס מים-חלב בתה שאת עושה?

האם את מעדיפה ארל גריי חזק או סתם תה קלאסיק? האם אמא שלך יודעת לבטא את האות ח' ו-ר' או שכשהיא עושה כוס תה היא אומרת: דוולינג את ווצה כוס תה הם? האם את רוצה לרצוח את בן הצבי או רק לתלוש כמה מאיבריו? האם את צריכה שאשאל בשבילך משהו באגרות הקודש? אגב אגרות קודש, הוריי מהווים כתובת בעיר מגוריי לכל מיני אנשים שזקוקים לעצות מה לעשות בחייהם. אנשים אלה, על-פי רוב, אינם אנשים שהיית רוצה למסור בידם את ילדיך הקטנים למשמרת. זכורני שיום אחד הלכתי לבית הוריי כדי לאכול משהו. הבית היה ריק מיושביו. פתחתי את המקרר והכנתי לעצמי ארוחת ערב. באמצע הארוחה צילצל הטלפון, על הקו היה אדם בשם אלי. אלי זה היה טיפוס מיוחד במינו. איש גבוה ורחב בעל פנים מרובעות ופרצוף שאומר "לאט לך אל תתעסק איתי". ולא הרי מראהו כהרי קולו- קולו היה כקול אריה משחר לטרף, כקול שדי בעת נתינת התורה כקול הגלים המשתברים אלי-חוף בשעת סערה אימתנית. או בקיצור קול בס, בעברו היה חזן גדול ואף שר באופרה. ולא רק קולו,אם היית פותח איתו בשיחה חייך שהיית נדהם. בקי הוא בספרים הרבה, בין בספרים קדושים בין בספרים חיצוניים. בכולם שולט הוא על-פה ובכולם הוא משים אותך ללעג ולקלס. אין פלא בדבר כיוון שהוא אדם משכיל בעל תואר שני מאוניברסיטת תל-אביב. ורק רעה קטנה אתה מוצא בו- הוא נוהג לדון בכל הנ"ל עם עצמו. לא פעם אחת ולא פעמיים מצאתי עצמי הולך ברחוב ורואה אותו מתפלפל בדבריו של הראי"ה קוק זצ"ל בספרו אורות הנשמה. תמיד ניגשתי אליו ואמרתי לו שלום. אלא שהוא היה עסוק באותה שעה בויכוח גדול עם עצמו האם קדושת ארץ ישראל גדולה יותר מקדושת התורה. "שלום עובבי, האם אביך נמצא בבית" הוא שאל. עניתי שהוריי נסעו ושאלתי אותו "במה אוכל לעזור לו". בתגובה הוא סיפר לי שאביו צריך לעבור ניתוח בעוד כחצי שעה ו"שהוא רוצה לדעת מה דעתו של הרבי על הניתוח, האם לעשותו אם לאו" הוא ביקש שאפתח בספר "אגרות קודש" ואומר לו את תשובת הרבי. ניסיתי להתחמק אלא שהוא פקד עליי בקול בס לעשות כן מייד. הבאתי את אגרות הקודש ופתחתי אותם באמצע. הם נפתחו באמצע מכתב ארוך ביידיש. כיוון שאידיש אינני יודע לקרוא פתחתי אותם שוב תוך כדי שאני מתפלל שלמכתב יהיה קשר לניתוח עליו הוא שאל. בשמים לא ממש אוהבים אותי אחרת אין לי הסבר לעובדה, שהמכתב אותו פתחתי, עסק במצבם הגרוע של כתבי הקודש שנשארו ברוסיה. התחלתי להילחץ,אלי ניסה להרגיע אותי בכך שהוא צעק "מה קורה עם התשובה של הרבי,אבא שלי עומד למות" מרוב לחץ עברתי דף דף עד שלבסוף מצאתי בעמוד מאה שלושים ושש מכתב בו היה כתוב "רפואה שלימה והצלחה בניתוח, ומי ייתן ותבשרני בשורות טובות במהרה בימינו ממש" נשמתי לרווחה והקראתי לו מכתב זה. הוא טרק לי את הטלפון. לא התרגשתי כיוון שהוא נוהג לעשות כך שנים רבות. שמחתי שגם אני הקטן עובבי, הצלחתי לעזור ליהודי בשעת צרה. למחרת נודע לי שאביו מת. התועלת היחידה שצמחה מכך הייתה שעד היום הוא מסרב לדבר עם הוריי. טפו על אגרות הקודש ולוואי ויזכרו לדיראון עולם.

spag

New member
סקופ../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שאני מספר על זה:

spag

New member
היום האחרון שלי בישיבה

יצאתי מהזאל. לקחתי אגה"ק. הלכתי לחדר. פתחתי אגה"ק - בלי כל ההכנות הנהוגות. ויצא מכתב ביידש בקשר לאיזה בית חנה בצרפת - בעמוד הימני. ומכתב בקשר לאיזו חתונה בעמוד השמאלי. אספתי את החפצים שלי והלכתי הביתה. אני זוכר את זה עד עכשיו.

תגידי רייצ'..

כחברת פורום חדשה, יש לי ביטוח כולל אם אני מקבלת למשל התקפת לב מצחוק מההודעות של עובבי? מי זה התופעה הזו? בכל אופן טפו... אני מתה על ארל גריי ובעצם על כל סוג תה, שלשום שתיתי למשל לימונית הולך עובבי? ואני בחיים אבל בחיים לא שמה חלב בתה קלאסי, איכס.... בקשר לבן צבי, די זה פאסה אני והוא כבר הספקנו להשלים. אבל גם אם היינו עדיין בכאסח, לא הייתי נותנת לו את התענוג שבנגיעה אפילו במכות.. מצטערת בן צבי חביבי! ו... לא אני לא צריכה ממך כלום באגרות א-מ-א-ל-ה!!!

למעלה