אשת השבוע

spag

New member
רק פרק תניא אחד?!

לי יש לפחות 3...טוב, לא תרגלתי את זה כבר שנים - אבל לפחות את כל פרק ראשון יש לי...
"תניא בסוף פרק ג' דנדה, משביעין אותו תהא צדיק ואל תהא רשע ואפילו כל העולם כולו אומרים לך צדיק אתה - היה בעיניך כרשע"

ארבע (+) קושיות

1) האם את חרדית או דתית? 2) האם נולדת חרדית/דתית? 3) אם את חרדית: לאיזה מגזר את משתייכת? 4) נשואה? ילדים? בת כמה את בכלל? 5) נפשית - איפה את ממקמת את עצמך בסקלה של 1-10 כש-1=חילונית ו-10=חרדית? 6) אם היינו מנקים ומנכים את כל הדילמות הסביבתיות (חברים, משפחה, פרנסה וכו') היית הופכת חילונית גם כלפי חוץ? 7) האם את ארוניסטית עד כדי כך שגם לא תגיעי ל'טיש'? 8) ברוכה הבאה.

שמונת התשובות:

1. דתית מודרנית המגזר שלי חרדי אני לא! 2. נולדתי גויה. 3. מהמקור שלך.. אני מכירה חלק מהמשפחה. 4.נשואה פלוס אחד מדהים ומקסים, אני בת 25. 5. שונאת סולמות וחבלים, אולי 4? 6. מסורתית, זה היפוטתי עדיין ולא סגור. 7. טיש ? תלוי בבעלי, הזמנה רישמית או נימוסית? 8. תודה! ברוך הנמצא!!

Umberto Eco

New member
אוקי,עכשיו אני יודע מי את.. (בערך)

באיזה גיל התגיירת? ולמה? איך הגעת לחב"ד? איזה משפט היית מביאה כעצה לחיים? מה דעתך על חיי נישואים?

וואו שאלות שאלתיות..

התגיירתי בגיל3 כי ההורים שלי גיירו אותי, סיפור ארוך שלא לפורום.. אבא שלי הגיע לחב"ד שזה עוד סיפור לכשעצמו. עצה לחיים? לקחת דברים כמה שיותר בקלות, לזרום עם החיים,וגם יכולת לצחוק על עצמינו כשצריך.. טוב חיי נישואין אני נמנעת מלענות עכשיו, מצטערת על התשובה המעורפלת הכל אישי מדי רק פנים מול פנים שאלות שכאלה..

spag

New member
מוכנה לפרט בקשר לסעיף 2?

מסתבר שיש לנו עוד אחת כזו..."בלעתי תניה" וה"שלולה שבבלולה"

בן הצבי

New member
כתבי חופשי שבלולה..

(אמנם בהצנעת פרטים מוכרחים..) אנשים כאן טובים ונחמדים. הם מתכוונים רק לטוב.

spag

New member
בטח יש גבול.

עוד טרול? מי אתה? מה אתה? למה אתה?

spag

New member
"מתה על טרולים"

שובו של המלך. זה קומדיה, זה? עם כל הדרמה, המלחמה והרומנטיקה? עם כל האנשים שמתרסקים ע"י הטרולים? עם כל היצורים שמתרסקים לתוך הטרולים? <ספאג מתגעגע לדובי אכפת-לי ומסביר דברים עם סוגריים משולשים>

uri80

New member
../images/Emo58.gifבטח שזה קומדיה.

כשהגמד אומר בסרט "זה עדיין נחשב אחד!" פשוט נקרעתי מצחוק... כל מי שראה את הסרט יבין.

spag

New member
נכון,

זה באמת היה קטע מעולה
(למה אתה לא באיסיקיו?)

אחר

New member
כן, אבל לענ"ד זה לא היה ממש טרול

אלא אורק, והמדקדק ימצא נחת

תשמעי שבלולית אם את מסתלבטת עלי

יש לך טעות מרה. מציצי שיכנסו לך לכל חור. כי את באמת לא שווה יותר מזה. סתם דתיה מודרנית. חחחחח מה זה מודרנית? חוטאת רק קצת?מה זה? אז לכי איתם תעשי חיים

למעלה