אשת השבוע

../images/Emo47.gif אשת השבוע ../images/Emo47.gif

הרבה זמן לא היה שירשור, כי אף אחד לא מתנדב. (דסדס מתי הרגילה?) והאמת, שגם אשת השבוע של השבוע לא התנדבה במובן המעשי של המילה, אם כי, היא בהחלט הביאה את זה על עצמה, למעשה זאת הפתעה גם בשבילה. ובכן, כפרות, קבלו אותה בשאלות ספציפיות!
השבלולית שבשלולית
>ספל חמאה מזניקה שאלות
<

בן הצבי

New member
שאלה ספציפית לשבלולה.

האם ומתי את חושבת לצאת בשאלה? (כמובן באם בכלל את מתכוונת לעשות זאת.)

תגיד לי אתה..

מה כ"כ בוער לך בעצמות השאלה הזאת? אני חיה את החיים, ומנסה להפיק את המירב מכל הכיוונים. מה יהיה איך ומתי, אני משתדלת לא להלחיץ את עצמי, הזמן יעשה את שלו..

R a c h e

New member
אני אסביר לך מה זה אומר../images/Emo8.gif

זה אומר, כמובן, שאת צריכה לענות על כל מה ששואלים אותך, וכשאני אומרת הכל, אני מתכוונת להכל כןלל הכל.... טוב, את יכולה להרגע, אשת השבוע זאת מי שאנחנו אמורים להכיר טוב יותר בסוף השבוע, אנחנו נשאל שאלות ואת תעני (על מה שאפשר...) אז נעים להכיר! ייתכן שכבר ענית ואני פיספסתי, אז הנה שאלתי: מי את?

ספציציפציציות

האם אי פעם ישנת באוהל? אם כן, עם מי? איפה? איפה עשית פיפי? כמה זמן? אם לא, היית רוצה? >ספל חמאה שואלת<

לא לא לא ולא!

אבל מה? אהבתי את השאלה הקלילה, 10נק´. הזכרת לי שכשהייתי בכיתה ו´, היה לי את הא"ש לילה הראשון. ביקשתי מאבי שק שינה, לתדהמתי הוא הוציא מהקופסא 6 סוגים של שקים.. ההורים שלי פעם ידעו לעשות חיים.

rigoletto111

New member
ושאלותי

איך שמעת על הפורום? למה בחרת את הניק הזה? מה את אוכלת בקרמבו בהתחלה? מיהו גבר חלומותיך?

ותשובותי

על הפורום שמעתי מבן הצבי שלא הפסיק לדבר עליו, בינתיים כידוע עבר ביני ובין הצבי חתול שחור.. ולניק שלי יש שני הסברים והם: א. סיבה טכנית, היה יום חורפי במיוחד וגם העברתי באותו שבוע הפעלה יפה בנושא שלוליות. ב. סיבה רוחנית, הרגשה נפשית לפעמים אני סגורה, לפעמים אני סתם נהנית לקפוץ בשלולית.. ולקרמבו, וואו לא אכלתי השנה. אין לי סדר מסוים, לפי הקריזה כנראה.. וגבר חלומותי? נשאיר את זה לדמיון..

שאלות?

מתי בפעם הראשונה עברת עבירה במודע? מהי הייתה? על מה את כבר לא מקפידה בכלל? מי עוד יודע? מה לא תספרי לאף אחד לעולם? מה שאלת באגרות קודש? מה הייתה התשובה? וברוכה הבאה! נה משהו שאני חייב לך כבר ממזמן:
וגם |עוגה| אם יבוא גל נעים תקבלי גם עוגת גבינה....

אני חיבת לומר לך

שקראתי את ההודעה שלך בעבודה, פשוט התפוצצתי מצחוק שחברותי באות אלי בדאגה לבדוק לי חום.. אין ספק קיבלת עלי מידע מוקדם, ואני יודעת בדיוק מי החמור! תשובות בהמשך ..

תשובות? אם תקבל..

אוף איזה שאלות קשות! אוקיי ננסה, נשימה עמוקה ופפפפ.. אני לא זוכרת מה הייתה העבירה הראשונה שלי ומאיזה סוג, אני נורא מורכבת וזה הסבר ארוך. אני לא מקפידה על כלום, אני מקיימת מה שפרקטי ויפה למסורת פלוס מנהגים שובניסטים למינהן.. מי יודע עלי? פחות או יותר כולם, זה שאני פה אף אחד. זה יכול לעורר באמת סערה כי אני מוכרת.. מה שאני לא אספר לאף אחד כנראה שגם אתה לא תדע! אגרות קודש.. אני מתבישת לספר כי זו הייתה שאלה מופרעת

המשך..

שדוקא קיבלתי עליה תשובה שלא התקיימה. מיותר לציין שאני לא מאמינה בזה יותר.. אני רוצה לומר לך תודה ממש תודה על חביבותך כלפי, ותגיד לגל שאני מתה על עוגת גבינה.

דווקא הוא לא סיפר כלום

ואני ממש לא יודע כלום עלייך (חוץ מהקשר לאגרות קודש....) אבל יש לי עוד שאלות, בסדר? כמה מכל זה יודע בעלך? וההורים שלו? כמה תמונות של הרבי תלויות על קירות ביתך? לבן שלך יש כיפה יחי? היית פעם אצל רבי? יש לך דולרים? את יודעת בעל פה את 12 הפסוקים? וכמה שורות תניא?

טוב אז ככה..

בעלי יודע את דעותיי ושגעונותיי לפרטי פרטים, עד כאן שזה הפורום וזה יודע לו בקרוב. הוריו של בעלי יודעים שאני שונה ומיוחדת, א ב ל לא עד כדי כך..יש לי תמונה אחת גדולה ויפה של הרבי, אמא שלי דאגה שיהיה לי. לבן שלי יש כיפה כחולה מקטיפה, עם אפקלציה בצבעים ורוד טורקיז וכסף, אין עליו אותיות. לא הייתי אצל הרבי, ואין לי דולרים. 12 הפסוקים? קטן עלי.

בע"פ

טוב אז יש לי זיכרון חזק והשתתפתי בכל מיני חידונים למיניהן.. פרק תניא פלוס כמה שורות פה ושם, חלק ממאמר באתי לגני, חידון ראשי תיבות של תניא, סיפורים ופתגמים חסידיים.

למעלה