לשם נעלמת. ארורה. יש לי ולא אנצל אותו. (ביום ראשון? ביום ראשון? מי הרשה לך לנסוע ביום ראשון?).
ק קֶרֶן יער New member 5/12/04 #2 לשם נעלמת. ארורה. יש לי ולא אנצל אותו. (ביום ראשון? ביום ראשון? מי הרשה לך לנסוע ביום ראשון?).
ק קֶרֶן יער New member 5/12/04 #3 הצעת יעול- האם אפשר לעבור לשימוש במילת קוד קצרה מוסכמת לציון סימן שאלה בכוכביות??? (למשל- סמש).
ק קֶרֶן יער New member 5/12/04 #1 ../images/Emo46.gif ושאפח'ד לא ישאל למה. לא צריך סיבה ביום ראשון בבוקר.
ק קֶרֶן יער New member 6/12/04 #21 רגע- שאני אבין מזה שאת יותר חברה שלה משלי? שאעלב? ומה- את מתחשבנת איתי כאן ברבים? מכבסת את הכביסה המלוכלכת שלנו? אם ככה, אני חייבת, למען הגינות, צדק והדורות הבאים להגיד "היא התחילה"!
רגע- שאני אבין מזה שאת יותר חברה שלה משלי? שאעלב? ומה- את מתחשבנת איתי כאן ברבים? מכבסת את הכביסה המלוכלכת שלנו? אם ככה, אני חייבת, למען הגינות, צדק והדורות הבאים להגיד "היא התחילה"!
S shellyland New member 6/12/04 #12 כבר לא אוף. ../images/Emo9.gif אנשים טובי-לב (לאזי ורינת מהנהלתה ואיש אחד מפורום מחשבים) עזרו לי לפתור את האוף ועכשיו יאיי!
כבר לא אוף. ../images/Emo9.gif אנשים טובי-לב (לאזי ורינת מהנהלתה ואיש אחד מפורום מחשבים) עזרו לי לפתור את האוף ועכשיו יאיי!
ק קֶרֶן יער New member 6/12/04 #13 הם יכולים לפתור גם את שלי? (לאזי- איך אתה בחוזי שכירות?? ובצוואות?)
S shellyland New member 6/12/04 #15 כבר שוב אוף. ../images/Emo7.gif השלי-מוביל נורא מסכן ואנחנו לא יודעים מה לעשות.
S shellyland New member 6/12/04 #18 ../images/Emo128.gif תשכחי ששאלתי! לא רוצה חדש. רוצה שהשלי-מוביל יהיה בריא. מה אני אעשה אם הם לא ירפאו אותו?
../images/Emo128.gif תשכחי ששאלתי! לא רוצה חדש. רוצה שהשלי-מוביל יהיה בריא. מה אני אעשה אם הם לא ירפאו אותו?
ק קֶרֶן יער New member 6/12/04 #23 תפחלצי אותו רצוי בתוך הגינה ובלי מנוע. שהילדים יהנו. ותקני חדש. ממליצה לך על פורד פוקוס בונבוניירה. מקסימום תקחי הלוואה קטנה...
תפחלצי אותו רצוי בתוך הגינה ובלי מנוע. שהילדים יהנו. ותקני חדש. ממליצה לך על פורד פוקוס בונבוניירה. מקסימום תקחי הלוואה קטנה...