אוֹחַ

New member
הסתכלתי על מישהי עם ריסים כמו בתמונ

ה שבכרטיסישי של עידן.

אצלי לא ../images/Emo46.gif, זה יותר ../images/Emo2.gif

אני צריכה לכתוב עבודה (טוב, לא ממש עבודה, שני עמודים) על סיפור שעוד לא גמרתי לקרוא. להגשה ביום רביעי ב-10:00 בבוקר. היום עבדתי כל הבוקר (בארומה, לא על הלימודים), עכשיו אני מנסה להתרכז, אבל ביקור של 5 דקות לכתת המחשבים ("רק לבדוק אימייל") הפך לשעתיים. למה אני חייבת לדחות הכל לרגע האחרון? אז אני מנמיכה את עצמי לרמה זו: למישהו יש תובנות על "כניסתה של בלומה נאכט לבית משפחת הורוביץ"? כאילו - היא נכנסה וזהו לו? צירל אמנם כיווצה את פיה, אבל לא נראה לי שזה יספיק לשני עמודים.

אני לא מאמינה |תולשת שערות|

איך המשפט "היא נכנסה וזהו, לא?" הפך ל"היא נכנסה וזהו לו?" ??!!

shellyland

New member
בלומה נאכט.... בלומה נאכט.... למה

השם הזה מוכר לי? איזה סיפור?

הנה:

"כתבו חיבור קצר (עד שני עמ' וכו' וכו' הנחיות הדפסה) על הנושא: כנסיתה של בלומה נארט לבית משפחת הורוביץ לפי "סיפור פשוט", פרקים 1-8. בחיבורכם אפשר לכלול ניתוח של מבחר מן הנושאים האלה: הקשר המשפחתי וטיבו, הורים ובנים, המשפחה הבורגנית, המקום שהוקצה לבלומה בבית המשפחה, ציפיות שמתעוררות ביחס להמשך העלילה, אופיה של לומה, הדינמיקה שנוצרת בבית עם כניסתה של בלומה, גיל ההתבגרות של בלומה והירשל." מכיוון שהמרצה היא פרופ' חנה נווה, אני מניחה שאם אכתוב משהו על יחס שוביניסטי זה כבר יספיק...

הבהרה:

לאחר קריאה לאחור של הודעותי האחרונות בפורום, ברצוני להצהיר כי אני לא מטומטמת.

היה "בזמני" ספר של הכנה לבגרות

בספרות, של מכון קידום, שעשה בדיוק את זה (כלומר- היה עבודה של שני דפים על כל נושא כזה. אם מישהו היה מוצא את זה לפני שהתכוננו לבגרות זה היה יעיל יותר, מאשר לגלות זאת בסוף השנה). <אין לראות בהודעה הנ"ל המלצה כלשהי להעתקת עבודות בספרות ממקורות אחרים לרבות ספרי הכנה כלשהם>

shellyland

New member
../images/Emo13.gif

זה לא מספיק בשביל מה שמאי-יולי צריכה. אם תהיה לי קצת סבלנות היום (לא מבטיחה שתהיה), אני אקרא שוב את הסיפור ואנסה לשלוף רעיונות בקשר לכניסתה של בלומה נאכט לבית משפחת הורוביץ. ככה, מהזכרון, אני חושבת שאני הייתי מארגנת את העבודה הזאת סביב העיסוק במרחב ולאו-דוקא בדמויות. בכלל, אני לא מחבבת עיסוק בדמויות, שהוא מנותק מן העיסוק בסיפֵר, אבל בגלל זה שאלתי מה נושא הקורס, כי אולי זה לא מתאים.

אני לא בטוחה שאת צודקת...

מנסיון מה עם עבודות באוניברסיטה... <אין לראות באמור הודאה כאילו אני העתקתי אי פעם איזו עבודה באוניברסיטה או כאילו אני מכירה אנשים שהגישו באוניברסיטה עבודות שלהם מהתיכון וקיבלו ציונים גבוהים>

אה, זו מין

שרשרת שכזו? כאילו עכשיו תהיה מישהי שתתאהב בסיפא של ההודעות שלי? << {אני, לא גוף שלישי} תוהה איזו סיפא כדאי לשרבט... >>

למעלה