ורוד עם נצנצים
New member
../images/Emo46.gif
אתמול הייתי ברפא"ל. הוחלט לעשות את הישיבה בחדר של אחד הבנים, כי היינו מעט אנשים. התיישבנו לשולחן שלו ומה אני רואה מול הפרצוף? לוח שנה עם תמונות פורנו (סליחה, זה לא פורנו, היא אומנם עושה פרצוף הכי מפתה שיש ולבושה בבגדים הכי חושפניים שיש, אבל לא רואים את הפיטמה - אז זה בסדר
) כמובן כל חודש - בחורה אחרת. פשוט דוחה ברמות! איך שאני רואה את זה, אני אומרת לו בצינות: אחלה לוח שנה. ותוך כדי העפתי אותו מול הפרצוף שלי לאחורי המחשב שלו. האידיוט כזה סתום, שאפילו לא שמע את הטון הציני וענה לי: כן, זה הגיע מחו"ל ועוד איזה משהו שכבר לא שמעתי כי קטעתי אותו: "זה ממש לא מעניין אותי." וחזרתי לענייני עבודה. מבט חטוף בחדר גילה שהלוח המרשים שהגיע מחו"ל, נמצא בעוד כמה שולחנות. גרררררררררררררררררררררררררררררררר מילא שאתם כאלה מיניים חרמנים דוחים שמחפיצים נשים על ימין ועל שמאל, אבל אפילו טיפת בושה אין להם!! זה נראה להם הכי לגיטימי בעולם! זה הכי מעצבן אותי!
אתמול הייתי ברפא"ל. הוחלט לעשות את הישיבה בחדר של אחד הבנים, כי היינו מעט אנשים. התיישבנו לשולחן שלו ומה אני רואה מול הפרצוף? לוח שנה עם תמונות פורנו (סליחה, זה לא פורנו, היא אומנם עושה פרצוף הכי מפתה שיש ולבושה בבגדים הכי חושפניים שיש, אבל לא רואים את הפיטמה - אז זה בסדר