האמת
פעם ראשונה ששמעתי שיש משהו אירוטי בדרדסית או בפוקהונטס זה כאן, וזה אירוני בהיתחשב בכך שזה פורום א-מיניים. לפני זה אפילו לא חשבתי בכוון הזה, אם כי גם היום אני לא בדיוק חושב בו, אבל מודע לראיה הזאת. באופן אישי אני חושב שהביקורת על דרדסית יותר מוצדקת מאשר על פוקהונטס. זה שבחורה בלבוש שיבטי, ולא מתנהגת בצורה 'מספיק אדישה' ועצבנית לא הופך אותה אוטומטית לסמל מין. באמת יש לך עיוורון למסרים מיניים ?, אצלי ההרגשה תמיד הייתה שאת רואה אותם בכל מקום, אפילו במקומות שהם לא קיימים בהם. בכל אופן למרות שזה אכן האופן שאני מעדיף לראות בו תעולם, אבל הדבר הזה בא לי בטבעיות, אלו הם בדרך כלל אנשים אחרים, וכמה אירוני ברבים מהמקרים דווקא א-מיניים(את לא היחידה), 'שעוזרים לי' לסתכל על משהו בצורה קצת שונה, בצורה מינית. בכל אופן אני יכול לזדהות עם הסלידה שלך מהחפצה, אם כי מראה חיצוני הוא לא משהו מחפיץ או מיני מבחינתי, הוא קודם כל דבר יפה וטוב, מתנה משמיים. נ"ב, חפץ אמיתי זה משהו שלא מתחשבים בו לחלוטין, או מלזלים בו, לכן אם לאונרד הזה היה מפיק את בערך את אותה תועלת מהקשר עם העמיתה, כמו שהיא מפיקה, אין פה עניין של שימוש, אם זה חד צדדי אז כן, אבל אז זה גם היה נכון אפילו אם הם היו בזוגיות.