../images/Emo46.gif

אתמול הייתי ברפא"ל. הוחלט לעשות את הישיבה בחדר של אחד הבנים, כי היינו מעט אנשים. התיישבנו לשולחן שלו ומה אני רואה מול הפרצוף? לוח שנה עם תמונות פורנו (סליחה, זה לא פורנו, היא אומנם עושה פרצוף הכי מפתה שיש ולבושה בבגדים הכי חושפניים שיש, אבל לא רואים את הפיטמה - אז זה בסדר
) כמובן כל חודש - בחורה אחרת. פשוט דוחה ברמות! איך שאני רואה את זה, אני אומרת לו בצינות: אחלה לוח שנה. ותוך כדי העפתי אותו מול הפרצוף שלי לאחורי המחשב שלו. האידיוט כזה סתום, שאפילו לא שמע את הטון הציני וענה לי: כן, זה הגיע מחו"ל ועוד איזה משהו שכבר לא שמעתי כי קטעתי אותו: "זה ממש לא מעניין אותי." וחזרתי לענייני עבודה. מבט חטוף בחדר גילה שהלוח המרשים שהגיע מחו"ל, נמצא בעוד כמה שולחנות. גרררררררררררררררררררררררררררררררר מילא שאתם כאלה מיניים חרמנים דוחים שמחפיצים נשים על ימין ועל שמאל, אבל אפילו טיפת בושה אין להם!! זה נראה להם הכי לגיטימי בעולם! זה הכי מעצבן אותי!

מתחבטת7

New member
אבל למה את מתעצבנת?../images/Emo24.gif

אני חושבת שאפשר להסתכל על התמונות באופן א-מיני לחלוטין ולהנות מיופין של הבנות. לא? אני יכולה להסתכל ולהתפעם מיופין של בחורות (מפתות או לא, תקראו לזה איך שתרצו) מבלי לחשוב על מין וזימה. אולי אפשר לקרוא לזה "החפצה" משום שזה כמו חפץ יפה, פרח יפה, נוף יפה, וכו. תינוק חמוד ואישה יפה -כולם לגיטימיים לדעתי על מנת לקשט את שולחן המשרד שלי. הבעיה מתחילה כמובן כשגברים לוקחים את זה הלאה.... אישית הייתי מרגישה אי נוחות לראות מול עיני גופות עירומים (גברים או נשים), למשל, שמטרתם היא "לפתות". הצילומים המדוברים למשל של ספנסר טוניק (כמו זה המתוכנן להעשות בים המלח) לא מהווים כל בעיה. אין להם שום אורינטציה מינית ושום ניצול, והם מכילים גברים ונשים כאחד, מכל הסוגים, הצבעים והגדלים.

כי זה לא נעים לי!!!!!!!!!!!

זה לא נעים להיות אישה במעולם שמחפיץ אותך כל הזמן!! שנותן לך הרגשה שכל מטרתך, יעודך ויתרונך, הוא בכמה את מענגת גברים מינית! זה דוחה ומגעיל! וכאילו זה לא מספיק, הם אפילו לא מבינים מה רע בזה!!! מבחינתם זה הכי מגניב שיש..

sugar cube

New member
לא עובדים שם בחורים דתיים?

אולי לחמם אותם, שהם יתלוננו, או לשלוח מכתב (אולי אנונימי) לרבנות, הם יודעים לעשות בלאגן.

יש שם. תתפלאי, לא כל מי שיש לו כיפה על הראש

באמת מזיז לו אם הוא רואה בחורה בביקני או לא.. עבודה שזה מקום כ"כ גדול וזה מאוד נפוץ שם! ממש בכל חדר וזה לא מזיז לאף אחד.

Berethor

New member
גם אני יכול לראות תעולם ככה

ואני לא אוהב שנותנים להכל משמעות מינית, מבחינתי גם גוף חשוף הוא לא אוטומטית מיני. שרואים ככה תעולם, באמת שאין מה לכעוס/לתפלא על מישהו בבגד ים, נו באמת. גוף הוא לא מיני בבסיסו לדעתי, זה המעשים או מה שמשדרים יכול להפוך את זה למיני או לא, ואפילו אז אפשר לראות את זה בצורות שונות. השאלה פה היא האם באמת התמונות צולמו על מנת לפתות/לעורר מינית מישהו, או שזה סתם תמונות עם דוגמניות בבגדי ים, אחרי הכל אין להן מה לתבייש בגופן..

ההודעה הזו היתה רצינית?? ../images/Emo122.gif

"השאלה פה היא האם באמת התמונות צולמו על מנת לפתות/לעורר מינית מישהו, או שזה סתם תמונות עם דוגמניות בבגדי ים, אחרי הכל אין להן מה לתבייש בגופן.." - זו באמת שאלה לוגית? אתה באמת זקוק להסברים למה השאלה הזו בלתי הגיונית בעליל???? כמה תמימות...

Berethor

New member
אני מעדיף קצת תמימות

מאשר לראות הכל בשחור, אבל אני לא טיפוס תמים, פשוט אני לא אוטומטית רואה 'כוונות לא טובות' מאחורי כל אחד, או מפרש כל דבר שיכול לתפרש כמיני כמיני אוטומטית. הנקודה שלי היא היא שהלבוש של אותן נשים לא הופך אותן לחפץ, איך שאנשים אחרים מתחייסים עליהם זה מה שמחפיץ, בין אם זה 'דעות החפצתיות תומכות' ובין אם זה 'דעות החפצתיות לא תמכות', בשני המקרים יש 'ראיה החפצתית', גם כאשר זה מהכוון של האנטי, לי באופן אישי כמעט ואין את הראיה הזאת, ולכן אני רואה את כל הדבר הזה באופן שונה מאוד. בכל אופן אני לא שולל תאפשרות שאוליי זה כדי לפתות לעורר, אני רק לא חושב שזה יכולה להיות הסיבה היחידה, ורואה אותם 'כחפים מפשע' עד שלא הוכחה אשמתם אפשר לומר, במקרה הזה אני חושב שזה עדיף מאשר ההפך של זה. יש סיכוי שזה מסיבות אסטטיות נגיד, נשים יפות עם גוף יפה, שלא מתביישות בו וכו. אומנם יש פה קטע מיני, כי יש פה ביטוי לנטייה המינית שלהם, השאלה אם זה החלק המרכזי שם. בכל אופן לראות בזה פורנו זה קיצוני, פורנו זה אקטים מיניים ודברים מיניים, בחורה בבגד ים זה רחוק מלהיות פורנו, אם הם היו רוצים פורנו זה היה תמונות עירום, אם כי אפילו אז זה עדיין לא אוטומטית היה פורנו.

אתה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש...

אתה מוכן להסביר לי למה יש תמונות של נשים כמעט ערומות לחלטין על לוח שנה עם הבעות פנים שלא משתמעות לשני פנים? מה לעזאזל לא מיני בזה?????????????????? ומה בדיוק אתה חושב היתה המטרה שלהם???????????? אומנות? אסתטיקה??? ברור! בדיוק בגלל זה לוחות השנה האלה נמצאים רק על שולחנות של גברים הטרוסקסואלים.... כי נשים הטרוסקסואליות וגברים הומוסקסואלים, פשוט לא מבינים באומנות..
בחיי שאתה מדהים! זו לא תמימות. אני מתקנת את עצמי. זה ממש בכוח להכשיר את השרץ. שרץ הוא שרץ. וזה לא משנה כמה הוא יפה בעיניך.

Berethor

New member
קודם כל לא יצא לי לראות תלוחות

לכן חוץ מבגדי ים אני יכול רק לשער באיזה הבעות מדובר, ולא יודע אם הן לא משתמעות לשני פנים. לגבי זה שלוחות כאלה נמצאים רק על שולחנות של גברים הטרוסקסואלים, תרשי לי לחלוק על זה, אני מניח שיש גם לוחות מקבילים מהסוג הזה לנשים, הטרוסקסואליות, ובמיוחד ללסביות. ומה גורם לך לחשוב שאצל גברים הומוסקסואלים אין דברים כאלה(רק עם גברים במקום נשים), לרוב הומוסקסואלים הם נורא מיניים, אם כי עם מצעדי הגאווה ומועדונים ההומוסקסואלים כמו שהם נראים היום, מי צריך לוחות שנה, שיש את כל זה ועוד בשידור חיי שם..

../images/Emo122.gif יודע מה - עזוב את הבעות הפנים

מוכן להסביר לי למה מישהו צריך לוח שנה עם בחורות בבקיני?? אגב, הבקיני בכלל לא היה בלוח שנה. זה היה בפוסטרים ענקיים על הקיר בחדר. בלוח הן 'סתם' בביגוד מינימלי ביותר.. ומה שכתבת על הומוסקסולים, רק מחזק את העובדה שהכוונה בלוחות כאלה היא מינית! אז מה הקטע התמים הדבילי הזה? טוב, עזוב, אתה סתם גורם לי להתעצב וזה לא שווה את זה.. תאמין במה שבא לך. העולם ורוד ומנצנץ ונשים הן פשוט יצרת אומנות מוערכת, לכן יש אותן בכל מקום. זה לא מעיד על חוסר כבוד והחפצה חלילה..

Berethor

New member
../images/Emo3.gif

מאיפה לי למה, לי אין לוחות שנה כאלה, גם משום שאני לא צורך בהם וגם כי זה היה עושה לי פדיחות, אבל להם זה לא עושה. יצירות אומנות לא מוערכת, אהבתי, כן ככה צריך לראות את זה
. בכל אופן לא אמרתי שזה לא קשור לכך שהם מיניים וסטרייטים, וברור שבכל מקרה יש שם גם קטע מיני, השאלה היא כמה הוא דומננטי, אגב אם אלו היו תמונות של גברים ונשים באותו סיגנון ביגוד, אז כמובן שזה לא היה קשור לחלוטין. בכל אופן זה לא כל כך חשוב לי אם הכוונה שלהם שם מינית או לא, הנקודה שלי היא שלא הלבוש או חוסר לבוש הוא שהופך משהו למיני או פורנוגרפי, אלא היחס של אנשים, ואיך שהם מסתכלים על זה, בין אם זה באופן שפרו זה ובין אם זה באופן שאנטי זה, עדיין זה הראיה פה תופסת את גוף האדם כמשהו שהוא אוטומטית מיני, וזה משהו שאני לא מסכים איתו, ולא רואה את העולם ככה. למרות שהרבה אנשים סביבי רואים את זה אחרת. עולם ורוד ומנצנץ..

תקשיב, ואני מקווה שזו הודעה אחרונה שלי בנושא

אליך: גם אני לא חושבת שגוף של אנשים הוא אוטומטית מיני. בטח לא גוף של ילדות!! אבל, מה לעשות, שזו התרבות בה אתה חי. אז להתחיל להצתדק ולזבל במוח על גוף האישה האומנותי כשאני מספרת על לוח שנה עם תמונות שברור לכל בר דעת שכל מטרתם היא גירוי מיני וזה בכלל לא שאלה, זה כ"כ להיות מעצבן סתם! הבנו, אתה חושב שאישה ועירום זה דבר יפה ולא מיני. סבבה. רק חבל שאתה זה לא כל העולם.... שמעת אותי פעם מתלוננת על נשים בשבטים פרימיטיביים שהולכות בחוסר צניעות? לא. וזו בדיוק הנקודה. תתייחס למה שכותבים ואל תנסה בכוח בכל הודעה להביא את האידאולוגיה שלך על כל דבר, גם כשזה לא קשור (אפילו שנראה לך שכן..)

מאוד מבינה למה את מתעצבנת .

זה כל כך מרגיז ומוציא אותי כל פעם מחדש מדעתי , הלגיטיציה הרחבה הזאת שגברים מקבלים על התנהגות ניבזית והסתומה הזאת שלהם , אין להם בושה , מבחינתם זה לגיטימי , אפילו מגניב וראוי . זה כל פעם דוחה אותי מחדש, "ההחפצה" הזאת שעושים לנשים . יש לי הרבה ידידים וכל פעם אני שומעת בשיחות בינם כל מיני משפטים שיכוולים להוציא אותי מהכלים , למשל ידיד שלי מספר על חבר שלו " הבאתי לו אישה והוא לא עשה איתה כלום " חברים שלי מדברים ביניהם " הצעתי לו את האקסית שלי " ועוד משפטים כאלה , יומיומיים שהם לחלוטין "בסדר " בחברה שלנו .. ואם אני הייתי אומרת לחברה שלי " הבאתי לה גבר לחדר והיא לא עשתה איתו כלום " איך זה היה נשמע ??? כל כך נמאס מהעולם הצבוע הזה.

מתחבטת7

New member
היי מאיה הסגולה,

אני מסכימה לחלוטין שהדיבור שאת מתארת הוא מגעיל ולחלוטין אינו ראוי! "הבאתי לו אישה"???? מטריד ביותר. העניין הוא שאני לא חושבת שהיתה להם בעיה אם אנו גם היינו אומרות אותו הדבר, לצערי זה עשוי אפילו להשמע, לפחות לחלקם, מגניב...

בהתאם למשפט שכתבת

"שגברים מקבלים על התנהגות ניבזית והסתומה הזאת שלהם"אני רוצה להתנצל על היותי גבר

אתה צריך באמת להתנצל על היותך שייך לזן

מטומטם שכזה.. ואם אתה 'גבר אמיתי', אתה תדע כבר להוציא את עצמך מגועל הזה ולהצהיר שאתה לא חלק מזה. פרט לגברים א-מיניים ועוד כמה גברים בודדים ממש (אני חושבת שאולי 3..) לא נתקלתי בגבר שלא מתנהג כך ולא חושב כך.

Berethor

New member
אם זה באמת בגדר מיעוט

אז האם זה מוגדר 'כגבר אמיתי', או שמע להפך..

Berethor

New member
נ"ב

גברים זה לא זן אלא מין, קצת נסחפת פה עם 'מלחמת המיניים', עוד לא נתקלתי בזן שכולו גברים או נשים..

למעלה