האמת, זאת תשובה לשאלה לא לגיטימית

שהעלו שם - אז התשובה לא פוליטקלי קורקט, זה מה שהיא מרגישה - נכון טוב שהיא החליטה במחשבה לא להביא ילדים לעולם?? תארו לעצמכן שהיא הייתה נכנעת ללחץ החברתי וכן מביאה תינוק שהיה מגעיל אותה?? מה אכפת לנו בכלל מזה?? אני חוזרת ואומרת - מעריכה את מי שיכולה להחליט כזה דבר ולהיות כנה לעצמה, למרות הלחץ החברתי העצום שקיים להביא ילדים - כל הכבוד לה...

בוציקה

New member
מה מכעיס? שריטות של אנשים?

מישהי שאומרת "תינוקות מגעילים אותי" נשמעת לי קצת לא בסדר: א. לא מתבטאים בצורה כזאת ואם יש לה משהו להגיד נגד הבאת תינוקות לעולם אז נראה לי שזאת לא הדרך. ב. מה מגעיל בתינוקות? היא כנראה שכחה שגם היא הייתה כזאת פעם. מעניין אם אמרו עליה את זה. אם הדבר הכי טהור בעולם מגעיל בעיניה מעניין מה היא אומרת על ג'וקים.

את יודעת מה מרגיז אותי?

שכל שבוע מישהי שמה כאן קישור לפורום ההוא. חלאס- עזבו אותן בשקט. ילדים מגעילים אותה? יופי. בדיוק בגלל זה היא לא מביאה אותם לעולם- וזו ההחלטה הכי נבונה שהיא יכולה לקבל. לימור- חיה ותן לחיות.

אורה S

New member
../images/Emo45.gif היידי צודקת ! חלאס עם הפורום

הזה... אני לא מבינה למשל איך אנשים נגעלים מכלבים וחתולים יש לי חברה שרואה חתול היא מסוגלת להקיא אני לא מבינה את זה..

אבל למה כל פעם מתחילים את הדיון

הזה מהתחלה
זכותן לחשוב מה שהן רוצות, זכותנו לחשוב אחרת. הפורום הזה מיועד לנשים שכן רוצות ויש להן ילדים והפורום ההוא מיועד לנשים שלא רוצות ילדים. כל כך קשה לכבד את ההחלטה שלהן? נכון שהן מתבטאות בדרך לא יפה, אבל למה להכנס איתן לעימותים כל פעם מחדש
אני מצטערת, אבל זה באמת לא ברור לי.

candybox

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שחשבתי כשראיתי שוב שההודעה המצורפת היא מאותו פורום. כל אחד וזכותו, כל אחד וה'שריטות' שלו - אם אפשר לקרוא לזה ככה. כל עוד אדם חיי את חייו ומתמודד עם החלטותיו בלי לפגוע באדם אחר - זכותו. אמנם זה יכול לעורר מחשבות/כאב/כעס - אבל, לדעתי, אין טעם בעימות הזה.

אביטלתל

New member
כנראה שיש פה אנשים משועממים

ושוחרי מריבות זה ההסבר ההגיוני היחיד שאני מסוגלת להעלות בדעתי

לימור עזבי

היא באמת לא שווה את זה. בשרשור הקודם שהיה לגביהם, אני גם נורא כעסתי על כמה מן הדיעות שם. יצא לי לתקשר במסרים עם כמה מן הבנות שם והן התגלו כנשים מקסימות. אותה אחת שאת מדברת עליה היא "עשב שוטה" (תרתי משמע). באחת ההודעות שלה בעבר היא גם אמרה שאם היה לה תינוק והוא היה מעיר אותה בלילה היא הייתה דופקת לו סטירה. מזל, מזל, מזל...שהיא לא רוצה ילדים.

limooor

New member
צודקות הגזמתי../images/Emo140.gif

וכמו שהיידי אמרה חיה ותן לחיות

לימור - יש משפט שאומר

"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים" אני לא חושבת שיש על מה להתעצבן. זכותה המלאה של אותה בחורה לא לאהוב ילדים. למה את צריכה לבזבז אנרגיה על להתעצבן בגלל זה בכלל?

למעלה