../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
כשאלוהים חילק ת'היגיון אני כנראה עמדתי בתור לקבל שוקו או משו... כי היגיון בטוח אין לי... הגעתי למסקנה שיש בי דפקט רציני... [הייתי אומרת מה עושים מוצר עם דפקט אבל אנשים פה יסקלו אותי באבנים אז אני אשתוק..] אני לא יודעת מה נסגר איתו, ומה נסגר איתי, ומה נסגר עם העולם ומה נסגר עם היומיים ההזויים האלה!!!!!!! אני שונאת לחיות באי וודאות, [גם פה הייתי אומרת משו אבל גם בזה אנשים פה יסקלו אותי אז אני אשתוק וזה..] אני שונאת לרצות ולא לרצות ולא להבין מה אני רוצה מעצמי... פוף....
היום פעם היו לי הרבה תובנות לגבי.. חחח נראה לי שחלק מזה זה טוב... [אומרים שידיעת הבעיה היא חצי הדרך לפתרונה..] עוד מעט נגמר החודש.. ואיתו גם היריד ואיתו אני גם מקבלת את הכסף
היום דיברתי עם חברה שלי עם משו שבחיים לא חשבתי שאני אוכל לדבר איתה.. והיה לי מוזר אבל נחמד... זאת לא בדיוק פעם ראשונה אבל סופסוף מזה מלא שנים יש לי עם מי לדבר ואני לא צריכה להתמודד עם כל החרא לבד.. אז כל מי שדיברתי איתו לאחרונה... ומי שרציתי לדבר איתו אבל לא כלכך יצא... [אני מקווה שאתם יודעים מי אתם..] תודה! אני אוהבת אתכם כלכך!! פוף... רק שיעבור כבר היום ההזוי הזה, ושהימים שלי יפסיקו להיות מוזרים... מוזר לא עושה לי טוב..