דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כשאלוהים חילק ת'היגיון אני כנראה עמדתי בתור לקבל שוקו או משו... כי היגיון בטוח אין לי... הגעתי למסקנה שיש בי דפקט רציני... [הייתי אומרת מה עושים מוצר עם דפקט אבל אנשים פה יסקלו אותי באבנים אז אני אשתוק..] אני לא יודעת מה נסגר איתו, ומה נסגר איתי, ומה נסגר עם העולם ומה נסגר עם היומיים ההזויים האלה!!!!!!! אני שונאת לחיות באי וודאות, [גם פה הייתי אומרת משו אבל גם בזה אנשים פה יסקלו אותי אז אני אשתוק וזה..] אני שונאת לרצות ולא לרצות ולא להבין מה אני רוצה מעצמי... פוף....
היום פעם היו לי הרבה תובנות לגבי.. חחח נראה לי שחלק מזה זה טוב... [אומרים שידיעת הבעיה היא חצי הדרך לפתרונה..] עוד מעט נגמר החודש.. ואיתו גם היריד ואיתו אני גם מקבלת את הכסף
היום דיברתי עם חברה שלי עם משו שבחיים לא חשבתי שאני אוכל לדבר איתה.. והיה לי מוזר אבל נחמד... זאת לא בדיוק פעם ראשונה אבל סופסוף מזה מלא שנים יש לי עם מי לדבר ואני לא צריכה להתמודד עם כל החרא לבד.. אז כל מי שדיברתי איתו לאחרונה... ומי שרציתי לדבר איתו אבל לא כלכך יצא... [אני מקווה שאתם יודעים מי אתם..] תודה! אני אוהבת אתכם כלכך!! פוף... רק שיעבור כבר היום ההזוי הזה, ושהימים שלי יפסיקו להיות מוזרים... מוזר לא עושה לי טוב..

o r t a l i t

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

גם מה שלא בסדר עד עכשיו [ונראה שבסהכ דווקא בסדר], יהיה בסדר... :)
יש לי 6 ספרים חדשים. מחר יוני :] תכף נפגשת עם אנשים נחמדים. קיבלתי תאריך גיוס מגניב, עם החברה הכי טובה. [בינתיים לפחות חח] נחתי הרבה. טוב לי בכללי.
כואב לי הגב העליון. מעניין אותי "תורת המשחקים", אבל עושה לי כאב ראש רציני ואני רוצה כבר לחזור להאריפוטר. אני לא שמה על הפסיכו' :\ אני כל הזמן רוצה לאכל למרות שאנלא רעבה >< רע לי בכללי. [נכון, קשה עד בלתי אפשרי להבין אותי. מהלעשות. אבל אני דווקא בכיוון האופטימי היום :]

סינטטית

New member

סידרתי היום את הארון, בשעה טובה. העפתי את כל הדברים שלא צריך של הבי"ס... ובזמן הזה מצאתי מלא דברים נוסטלגיים... מצאתי כרטיסים של ההופעות הראשונות של סינרגיה שהלכתי!!! ופלייליסטים ישנים, וסטיקים, וכתבות ישנות, וכל מיני. וזה פשוט העלה בי זכרונות כיפיים כאלו שגורמים לחייך.
אתמול הכרתי מישהו חדש והוא ממש חמוד.
יש משהו שממש מעצבן אותי בכל השבוע הזה.. אבל נו, נתמקד בדברים הטובים?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא אני אוהבת למצוא דברים כאלו...

בהצלחה..

dina101

New member

עוד מעט יומולדת ,תחילה של שנה חדשה ,ואולי עוד דברים חדשים ,ואני מקווה שטובים .. אה והשמפניה ששתיתי מקודם ,זה היה טעים !:)
אמ,לא הייתי במפפגשפורום ,חבל ]: ו.. נמ..כל הזמן אותו דבר .. אנששים ,שאני פשוט לא אוהבת .

שמו לי גשר בשיניים לפני כמה ימים+ עזבו את זה שזה מכוער טילים, אני לא יכולה לאכול עם זה שבוע לא כייפי, גם מלא בסחרחורות אנשים מוזרים הצבא!:mad: אוך. אני רוצה להרוג מישהו$#%#@
כמו שפיצ אמרה, בואו נתמקד בדברים הטובים

היה היום דיי נחמד עד לשעה 13:45 צבענו את הבית זה היה מעייף. אבל היה נחמד חחח.. גיליתי ש2 חברות שלי איתי בכיתה אז אני דיי שמחה כי אני לא ההיה לבד!חהחה.
אנשים משגעים לי את השכל אוףףףףףףףף ואני כבר שבוע מבקשת מאבא שלי שיקנהה לי אוזניות נורמליות אוף ההא וגם למישהו משמשפחה שלי גיטרה והוא הביא אותה לנו ואז בן דוד שלי(הזבבבבבבבבבבבבללללללל)לקח לנו אותה ואני רוצה לקחת אותה אלינו כי הוא לא עושה איתה כלום אבל אבא שלי אמר שאני צריכה לדבר איתו כדי שהוא יביא לי את הגיטרה ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממממשששששש לא רוצה לדבר איתו אוווווףףףףףףףףףף אני רוצה את הגיטרה!!!! וכמובן משעמם לי איך לא? ההא ויש את העבודה המ$%&^^%& לחופש במתמתיקה ואמא שלי הכריחה אותי לסיים אותה ואני כבר יומיים יושבת עלייה ועדיין לא סיימתי 12 עמודים אינעל אחותם וכל דף 11222932434 סעיפים אוווףףףףףףףףףףףף זהו ניראה לי עם יהיה עוד משהו אני ארשום!!

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif.

- אמא מצחיקה אותי , היא שרה את אשם כמו מסוממת ואח"כ אומרת שהיא מתלהבת מהם! יש לי את הפאנטזי שרציתי! סבתא קנתה לי בדיוטי פרי!
[
] סבתא הריצה את דודה שלי לקנות לי כלמיני שרשראות / חולצות / שארוולים מהשווקים בחו"ל :) אמא הצחיקה אותי
הדמעות כשאני צוחקת מאושר מתוקות וזה מגניב
מחרתיים מפגש ואולי אני הולכת, ובמידה ואני אסע, עושים לי יומולדת מאפין שם!
התיק החדש לבצפר אחד המדהימים *-* למדתי לעשות מעטפות קטנטנות באוריגמי
אני עוזרת לאנשים,והם אוהבים את זה. אני מאושרת בסך הכל. וגיליתי שכל השכבה עוד לא התחילה עם העבודה לחופש,ואני כמעט סיימתי אותה! ראיתי את ממ"ב ומוש
שרים את דרך, וזה היה אחד המדהימים , אני בכלל אוהבת את השיר הזה.
- אמא אמרה שמוש דומה לאבא שלי, והתחלתי למצוא דמיון ולצעוק בכל רחבי הבית שזה לא הגיוני בכלל!
המיטה של אמא לא נוחה בכלל! בגלל שהמנקה באה היום בבוקר אז עברתי לישון אצלה, וזה מעצבן כי זו מיטה מתכווננת.המיטה שלי הכי טובה בעולם ,בשבילי
. קמתי עם כאב ראש מהמקדחה שסידרו איזה משהו בבית . אני רוצה שער יותר קצר ואמא לא רוצה שאני אסתפר
לא הלכתי לישון אצל חברה היום. מצד אחד לא בא לי שיתחיל בצפר ומצד שני כן. אני רוצה פאקינג להתחיל ללמוד גיטרה
ואני לא יודעת מה אני רוצה ליומולדת.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני ראיתי את זה!!

זה היה כשהייתי בכוכב נולד אז ראיתי את זה בלייב...חחח

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

לא באתי למפגש פורום
רבתי עם עוד חברה
אבל שתקפוץ לי כי היא חרא חברה כואב לדעת שקשר של 9 שנים זאת אשליה אחת גדולה ושהאנשים שהכי אהבת לא אוהבים אותך.. אני מרגישה חראאאאאאאאא (הראש,הגרון,ואני ממש מצוננת) לא קניתי בסוף את הג'ינס שרציתי..
טוב לדעת שיש אנשים שואהבים אותך באמת כמו שאתה אוהב אותם ושאכפת להם ממך החברה שלי ובת דודה שלי הן הכי מקסימות שיש והן כ"כ עוזרות לי הגעתי להחלטה חשובה בחיים שלי ואני חושבת שאני בדרך הנכונה.. שנה חדשה בפתח.. יומולדת בעוד חודש ופחות מחצי שעה חברה אחרת שלי הראתה לי בדיוק בזמן שהיא אוהבת אותי בלי שסיפרתי לה בכלל מה עובר עלי..כאילו היא ידעה הכל..פשוט באה לי בזמן.. ולסיום משפט יפה שקראתי באיזה מקום שכ"כ נכון לי עכשיו: "יש אנשים שאתה צריך לוותר עליהם, לא כי אתה כבר לא אוהב אותם, כי הם כבר ויתרוו עליך" =/ יהיה בסדר

XxXSynergitXxX

New member
אופטימיות בבקשה! ../images/Emo13.gif

כי גם כשרע את צריכה לומר שיהיה בסדר, כי אחרי הכל, בסוף ה - כ -ל מסתדר
אני אוהבת אותך !!!!1 , ואני רוצה לדבר איתך
תרגישי טוב
!!

למעלה