זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני מרגישה קצת יותר טוב מחר אני רואה את בת דודה שלי והולכת איתה להופעה בחיפה בעזרת ה' אמרתי לחברה שלי כל מה שאני חושבת..בעצם לשתיים.. העבודות מתקדמות היום ומחר ועוד יום בייביסיטר וזה אומר כסף..
החופש נגמר יש לי עבודות עצוב לי קצת.. יהיה בסדר
ואורפזזזזזזזזז דברי איתי!!

"יהיה בסדר"

פשוט לקרוא ולחייך
.. אני אוהב אנשים אופטימיים. להתראות מחר ב"ה.

vered151

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

# מפגש מש"צים היום. גאד. כמה חיכיתי לזה, כמה תכננתי את זה.. אני מתגעגעת אליהם בטירוף
# יש לי השבוע יומיים של בייביסיטר מטורף של 10 שעות. משמע אני הולכת לעשות 400 שקל!
# אולי יהיה איתו משו היום
|תקווה| חח # אני מרגישה יותר קרובה אלייה מתמיד. וזה נחמד =] # טוב לי בכללי כזה. מבפנים....חח נו אני יודעת שזה פלצני אבל אני מאושרת
# נשברה לי ציפורן..חחח # שי גורמת לי להרגיש אשמה למרות שאני ממש לא # לא הסתכלתי אפילו בטיפטיפטיפטיפונת על העבודה בתנ"ך! איכ

דורה17

New member
נצ'מה!! ../images/Emo24.gif

הכל בסדר עכשיו [פחות או יותר] אבל אני אדבר איתך בכל מקרה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכפרההה חחח

אני לא יכולה לחכות..חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עוד פחות משבוע בי"ס..אעאעאע בלה מאחרת וזה נורא מלחיץ אותי!! אני עדיין מצוננת וכואב לי הגרון!!
היום ישנתי בבית במיטה של אח שלי אחרי המיטה הכ"כ נוחה בבית מלון ונהרס לי הגב! אני שמנה!
אני לא אראה אותו יותר משבועיים..
למרות שהייתי מלא זמן אתמול בריכה בקושי השתזפתי.. אני לבנה כמו סיד!
היום כנס אנימה בב"ש!! אעאעאע$#^#$%^*&^$# בגלל שבלה מאחרת הייתי ביום שיש בבריכה ובים ואתמול כל היום בבריכה..
השתזפתי טיפה..
אני בבית..
ובכללי, לא רע לי..
יומטוב!

McRafush

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

עוד מעט חוזרים לבצפר, ואני מתגעגע לכל האנשים ולצחוקים וזה... חסר לי לאללה
זאת שנת הלימודים האחרונה שלי
(בתנאי שלא יקרה משהו שיגרום להם להשאיר אותי שנה
) הסוף קרוב! הולך להסתפר מחר, סוף סוף
למרות שבא לי לשנות תספורת ואין לי מושג לאיזה תספורת לשנות. חברה ממש טובה שלי חוזרת לארץ ביום שישי אחרי חודש בארה"ב - התגעגעתי בטירוף
יש לי הרגשה שדברים טובים עומדים בפתח... משהו טוב, לפחות הולך לקרות ממש בקרוב. כי התחושות שלי אפ'עם לא מוטעות
אני כבר יומיים חולם על גשם... האם העולם מנסה להראות לי משהו?
הייתי אמור ללכת היום לחיפה, והפלא ופלא - אני מרגיש לא טוב. 'סעמק - זה כל מה שיש לי להגיד. רגשות זה חרא של דבר. במיוחד רגשות חזקים. תמנעו מהן
זאת שנת הלימודים האחרונה שלי, וזה מתחיל להלחיץ - כי אסור לפשל עכשיו. אני לא מוכן בשיט ל"חיים האמיתיים" שאמורים להגיע בסוף השנה הזאת. כן, אני לחוץ מזה כבר עכשיו
אמרתי כבר שרגשות זה חרא?
בא לי לעשות משהו בשבוע האחרון הזה של החופש, אבל אין לי עם מי(כאילו, יש אבל אין) ואין לי מושג מה. אבל אני לא מוכן לסיים ת'חופש בחוסר מעש הזה...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא מסתפריםםם

אני אוהבת שיער ארוך..
גם אני לא מוכנה ל"חיים האמיתיים"... נקווה שכשנגיע לזה יהיה בסדר.. די! כולם חולים! זה כבר לא הגיוני! חחח

McRafush

New member
אבל חם לי ../images/Emo178.gif

ואני אף פעם לא יודע איך לסדר אותו כשהוא ארוך יותר... :-\ אז תספורת זה חובה!

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אופטימי יותר...

הכל די הסתדר איתו.. ז'תומרת... בערך.. ז'תומרת... הכל פחות או יותר בסדר חחח שבוע הבא נגמר היריד של קרביץ... יש! חחח אני מרגישה הרבה יותר טוב! נפשית ז'תומרת.. יום שבת כמה שהוא היה חרא ככה הוא היה טוב.. השתחררתי כמעט לגמרי מהתחושה הרעה שהייתה לי האנשים בעבודה ממש חמודים! היום השומר של הקניון ניסה להתחיל איתי [כבר פעם שנייה השבוע חחח] והיה מצחיק חחח הוא רצה ת'טלפון שלי ואמרתי לו שאני לא נותנת ת'טלפון שלי לאנשים וזה.. אז הוא התבאס חחח אבל לא נורא.. אכלתי קרפ! כבר מלא זמן באלי קרפ! [נעזוב לרגע ת'קלוריות וזה חחח] יש לי מלא שירים יפים במחשב וכיף לי! מחר אחותי חוזרת מחו"ל!! היא אמנם נסעה לשבוע אבל אני מתגעגעת אליה! נגמר החודש כמעט.. זה אומר שיהיה כסף עוד מעט..
אמ..... עוד מעט נגמר היריד, זה אומר שאני שוב מובטלת.. אני שונאת קיץ! חם!! אני מרגישה שמנצלים אותי בעבודה.. [9 שעות עם 20 דקות הפסקה זה ניצול! אפילו ההורים אמרו..] כואבות לי הרגליים... אין לי כסף כרגע וזה מציק.. כי אמא שלי כל הזמן אומרת י להוציא כסף ממני, והוא נגמר כבר
סך הכל די טוב לי כרגע.. רק שימשך ככה
ותודה לכל הנשששששששששששמות שניסו לעודד! ותודה לרפי הנששששששששששששששששששששששששששששששמה [!!!!] על הכל! אין עליך בעולם יא נששששששמה!!!

McRafush

New member
את פשוט לא קולטת, הא?!?!

את ה-נשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששמה

o r t a l i t

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

חם לי. כואב לי. אני עייפה. המון פסיכו'. [625 במבחןמחצית לרשום בטוב או רע ?] תכף לימודים. *זה לא מצליח להחזיק אותי למשך זמן.
אכלתי פרוזן. הייתי אצל סבאסבתא. היה ממש מעולה ביוני. מחר שיעור נהיגה 20. מחר אולי כחול בשיער שוב. "...שאם לפעמים מחייכים, לפעמים זה לא ככ עוזר..."

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif625 זה ממש טוב! ברור ש../images/Emo45.gif אבל..

תלוי מה את רוצה ללמוד וזה.. יש מקצועות ואוני' שבשבילם צריך ציון יותר גבוה... מממ פרוזן...
בא לי..חח

למעלה