/

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

שוב - כואב לי הראש, אני עייפה, ולא בא לי לישון , לא נסעתי לקיבוץ בסוף הידיים שלי כואבות והשרירים בהן תפוסים מהבריכה אין אהבה
אין כוח לכלום , לא יצאתי היום כי אמא לא הסכימה
, אני מנותקת מהעולם , אני רוצה לבוא למפגש ב2.8 ואין סימנים לכך שאני אבוא , היא בחו"ל ואני מתה מגעגועים פה
לא ראיתי אותו כ'כ הרבה זמן
שיחות קרירות , החדר נראה כאילו רוח סערה עברה פה ובלגנה את הכל ,
- ישלי ריח של וניל בחדר, בזכות השמן של ללין והיד הנחמדה שלי שהחליטה להדליק אותו עם המבער
והוא כ"כ יפה. קר לי וזה נעים

menori

New member
../images/Emo99.gifאני לא מרשה לך לא לבוא!

בקשר לשיחות הקרירות אני יכולה לעשות אחת נעימה
אותך

זוהרוש15

New member
יאא מאמי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שיסתדר לך...אל תסתכלי על זה ככה...יהיה טוב אני מבטיחה.. ותרגישי טוב!

Lilosh95

New member
אני

-היה כ"כ כיף היום. -חזרתי היום לגיל 5
-בא לי ללכת לראות סרט.
-עוד שבוע אחד ונגמר החודש וזה אומר שנשאר עוד חודש לחופש. -עדיין לא הייתי בבריכה. =0

זוהרוש15

New member
../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif

אתמול היה לי ממש כיף..הייתי אצל חברה שלי עם עוד ידיד וחברה והיה מצחיק.. היום אני נפגשת עם הבייביסיטר שוב וביום ראשון מתחילה..
(סוף סוף מצאתי עבודה ויהיה לי קצת כסף)
אני שמנה!
נשקלתי ושמנתי איזה 4 קילו מחר השיעור האחרון בבלט עד ספטמבר אז זה אומר שחודש אני לא אעשה כלום! ויהיה פדלאה! החופש עובר לי מהר מידי ויש לי מלא עבודות לבית ספר! ואני מתחילה להלחץ!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

אני נוסעת לירושלים ולא ממש בא לי..
(במיוחד עכשיו כשאני יודעת שיכולתי לצאת לאנשהו..) מחר יש לי צו ראשון... החברה הכי טובה שלי נהייתה כ"כ מגעילה! צבועה ומסננת ואני מתחילה ממש לשנוא אותה..
בלה הזאת..
יש לי סוף סוף תעודת זהות (מכוערת אבל יש..
) והצהרתי.. אני סוף סוף רואה את המשפחה שלי מצד אבא..
מסיבת הפתעה שלסבתאא מחר אני סוף סוף חופשיה מכל קשר עם הצבא.. זהו
שיהיה רק טוב!

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אומשו אחר ../images/Emo3.gif

- מחר אין פגישה עם הפסיכולוגית כי אני נוסעת
אני לא אבוא למפגש כי מחר אני בת"א.
עוד לא צבעתי את הלק האדום/שחור בצפרוניים ואין לי כוח. האף שלי כואב >:
- מחר עזריאלי!#@&$* עם אהובתי3> . ישלי USB סוףסוף לפלאפון והעברתי שירים מעולים לפלאפון . ראיתי את הפרסומת של גייפ היום בקניון וכמובן שעשיתי לה בוק וכולם חשבו שהתחרפנתי, בעקבות זאת, הלכתי למוקד של פלאפון וביקשתי אם ישלהם עדיין מודעות כאלה, והם אמרו שלא >: אבל לאנורא
מחר ט"ו באב ואני עם אנשים שאני אוהבת. אהמממממ. יוני מתוכנן להשבוע, יכולהיות שלא ויכולהיות שכן. כנ"ל קוקהקולהD: [רק שלא מתוכנן להשבוע]

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחר לונה פארק... היא בטח תנסה להרחיק אותי שוב הכלבתא הקטנה..אבל לפחות אני יודעת איפה אני עומדת.. ככה שאני ממש לא תן לה... ושתקפוץ לי..
אחרי הישיבת צוות חתכנו לים... אני, הוא, היא, ועוד מדריך ממש אחלה, והיה כלכך כיף!! היום הזה הבהיר לי טוב טוב איפה אני עומדת.... מקווה שזאת לא שוב איזה אשליה... ועומר בעלי האהוב והיקר השיג לי כרטיס לקוקהקולה!! עומר תודה!!
וואי.. כלכך כיף לי כרגע..

למעלה