תודה לך! מחרתיים אני אתקשר.. הם בטח לא עובדים בשבת... [או שכן?]
ז זוהרוש15 New member 27/7/07 #51 ואיי תרגישי טוב../images/Emo24.gif ואת לא היחידה שלא שלחו לה מירי אמרה לי שגם לה לא שלחו
S shilgiah New member 29/7/07 #87 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחחח../images/Emo6.gif כמה מותק?
X XxXSynergitXxX New member 27/7/07 #63 ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif .
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif .
ש שלומיתת New member 27/7/07 #58 'ני היה לי נורא נורא נורא נורא כיף אתמול הגעתי [כמעט] בזמן לעבודה ואני גאה בעצמי!חח עוד מעט שבת ואפשר לישון סופסוף שבוע הבא דפנה ואור באות! אני עייפה נוראנורא באלי עוד יוני כואב הראש קצת
'ני היה לי נורא נורא נורא נורא כיף אתמול הגעתי [כמעט] בזמן לעבודה ואני גאה בעצמי!חח עוד מעט שבת ואפשר לישון סופסוף שבוע הבא דפנה ואור באות! אני עייפה נוראנורא באלי עוד יוני כואב הראש קצת
ט טיפה בים 87 New member 28/7/07 #73 יאללה היה כיף לאללה אתמול אין על סופ"ש החל מיום ראשון בערב... פארטיהההההה אני רעבה אני עייפה רצח באלי חופש ארוך... באלי עוד יוני! (והפעם להגיד לו לא להעלב מזה שרוצים שהוא יגיד ש'. זה ממש ממש חמוד )
יאללה היה כיף לאללה אתמול אין על סופ"ש החל מיום ראשון בערב... פארטיהההההה אני רעבה אני עייפה רצח באלי חופש ארוך... באלי עוד יוני! (והפעם להגיד לו לא להעלב מזה שרוצים שהוא יגיד ש'. זה ממש ממש חמוד )
M McRafush New member 28/7/07 #75 ../images/Emo2.gif רעבה?! איך יכולת להישאר רעבה אחרי ארוחה אצל דודה לאה?! או שלא היה/לא הלכת? וחופש ארוך... [שיעול]נקע>גימל>חופש[/שיעול]
../images/Emo2.gif רעבה?! איך יכולת להישאר רעבה אחרי ארוחה אצל דודה לאה?! או שלא היה/לא הלכת? וחופש ארוך... [שיעול]נקע>גימל>חופש[/שיעול]