/

menori

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היום הייתה מומולדת לדודה
אני יום שני בת''א.. ירדתי במשקל
כייף לי בפורום
אני מרגישה יותר טוב
יש עוד מומולדת לדודה היום ולא הספקתי ללכת
אני עדין שמנה
מסן עושה בעיות וגם האימיול צריכה אוזניות חדשות
כואב הראש..

menori

New member

היום הייתה מומולדת לדודה
אני יום שני בת''א.. ירדתי במשקל
כייף לי בפורום
אני מרגישה יותר טוב
יש עוד מומולדת לדודה היום ולא הספקתי ללכת
אני עדין שמנה
מסן עושה בעיות וגם האימיול צריכה אוזניות חדשות
כואב הראש..
מצטערת אם תפוז שלח פעמיים.. זו בעיה הוא לא שלח תקודמת

../images/Emo204.gif

סיסי ואלי נפרדו
הקץ לחיי |מת| הן עשו לי חשק ליוני בלוך
באלי לנסוע לאנשהוא לסופ"ש וזה כלכך לא יקרה]; היידפארק מעצבן אותי! אעאע אני אשתגע:mad:
אפשר לישון עכשיו יומיים כמה שבאלי ולא צריך לקום מוקדם
לפחות יש שייגעצ בשבת. רק חסר שגם לזה אני לא אלך בסוף
המ זהו?

דורה17

New member

הם חושבים שאני מטומטמת שאני לא מבינה מה הם רוצים לעשות... וזה מעצבן! כי במקום לדבר איתי ולשאול הם מתעלמים ומנסים להרחיק אותי מהאיזור... כאילו שאני באמת מהווה איום נו באמת... החלטתי לוותר על משו [או יותר נכון מישו] שממש לא רציתי לוותר עליו, אבל לטובת השלום העולמי זה עדיף.. אבל זה עדיין מבאס.. כי כמה שאני רוצה לוותר... אני פשוט לא כלכך מסוגלת.. מחר צריך לקום מוקדם ואני עדיין ערה... אני לא הולכת לתפקד מחר בגרוש...
היה כיף עם אחותי! היום חניכה אמרה לי "מאור [המנהל של הקייטנה] צדק, את באמת המדריכה הכי טובה בקייטנה.." היום כשהיינו בפארק באשדוד מלא חניכים רצו לעלות איתי על מתקנים חחח אני ממש נערצת חחחח החלטתי שהכל קורה לטובה, ולאור אירועי היום, זה אמנם פגע, מאוד, אבל זה גרם לי להיות הרבה פחות מבולבלת... שזה טוב.. היה לי אחלה יום! לילה נפלא לכולם!

דורה17

New member

קוקהקולה החארות האלה לא שלחו לי כרטיס!! ושמתי 15 דציבלים וזה!אני לא יודעת אם אני אלך בסוף או לא.. קמתי עם מצברוח קרבי היום.. הכל בגלל אידיוט אחד... וטיפשה אחת.. אני עייפה בטירוווווווווווווווף יש לי בחילה אני מעט מבואסת אני עדיין כועסת עליהם מאתמול... על הבוקר הייתי צריכה לצעוק על החניכות שלי וזה הרס לי ת'מצברוח לכל היום.... [הם עיצבנו אותי!] היום עבר לי לאט כלכך!!
נראה לי שלהתרחק היא החלטה טובה ביותר... זה אמנם קצת קשה אבל הוא עושה ת'עבודה מצויין... אז זה בסדר.. עוד 6 ימים נגמרת הקייטנהההההההההההה שבוע הבא הולך להיות יחסית קל... כי יש הרבה יציאות מהקייטנה... נראה לי שיהיה אחלה
אני מנסה לשמור על אופטימיות... היום הייתי כלבה אליו קצת חחח אבל היה לי כיף... מגיע לו... היום יום שישי!!!! צריך להגיד יותר מזה????

מירוש 18

New member
לי הקוקה הדפוקים האלה שלחו לי כרטיס אבל בלי

הקוד שאמור להיות בו, והם בודקים את הקוד בכניסה לכפר ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות ואם יכניסו אותי או לא.

McRafush

New member
התקשרת למוקד?

לי היה גם סיפור קטן עם הכרטיס(שקשור בעיקר לאידיוטיות שלי
), תתקשרי ל-036066600 והם כבר יטפלו בזה.

מירוש 18

New member
ואי תודה רבה לך ../images/Emo13.gif

אני לא ידעתי תמספר, ובאתר היה רק איימיל ושלחתי להם אבל לא ציפיתי שהם יענו לי

McRafush

New member
בבקשה ../images/Emo8.gif

אם לא הגיע לך המספר עם ה-SMS/הודעת מולטימדיה אז כנראה שבאמת יש להם בעיה עם השירות הזה =\ יש לך את המספר הזמנה, נכון?

McRafush

New member
טוב, יש מצב -

שהם יוכלו לעזור לך אם תגידי להם ת'שם משתמש והסיסמא שלך ואולי את השאלת שיחזור סיסמא כדי לוודא שזו באמת את.

למעלה