/

יופי ../images/Emo9.gif

נתראה שם
אתה יכול לחפש עבודה בכל מקום, השאלה היא איפה צריכים
אבל אם לא תחפש לא תדע

McRafush

New member
אבל...

בשביל לחפש עבודה צריך לצאת מהבית. מה שאומר לעזוב את המזגן/מאוורר. ובחוץ יש 4651092210 מעלות חום(טוב, "רק" 39) ומעל לשבעים אחוזי לחות(זה כאילו האוויר יורק עלייך
) וממש לא בריא להסתובב בחוץ במצב כזה... מה שאומר שזה לא בריא לחפש עבודה! (אולי ירד מבול של כסף בקרוב?) ונתראה

XxXSynergitXxX

New member
לא הספקתי לומר לך ברוך הבא ../images/Emo9.gif

אז עכשיו אני אומר , ברוך הבא D: אני אורפז 12 [ עוד חודש 13 ] , מהקריות
תהנה כאן.

McRafush

New member
תודה רבה! ../images/Emo140.gif

אני רפי, שואף ל-18 (17 וכמעט חמישה חודשים) מת"א.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- בסוף לא הופעתי עם הלהקה (להקת שמלמדים אותנו שירה ומשחק)והסתבר שהם הופיעו מול 2 אנשים מול ראש העיר ועוד מישהי לא יודעת חחח אז די צחקתי על זה בסוף!. חברה שלי פתחה פורום חדש ואני מנהלת בו גם את כל המדיה(מוזיקה סרטים וטלויזיה) וסוף סוף הצלחתי להכנס אליו למרות שעכשיו יש לי שוב בעיות איתו ממ...(אנחנו בונות אותו אז בקרוב אני הביא תקישור למי שירצה להכנס ..=]) נוסעים לים המלח שבוע הבאה איזה כיףףףףףףףףףףףףף איך בא לי בית מלון!!
כמו שרשמתי למעלה יש בעיות עם הפורום.. דיי משעמם לי ואני לא עושה כלום אני כל היום כמעט על המחשב ומשעמם לי...

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

רע לי נורא. הרגשה של הכי לבד בעולם. דווקא כשאני צריך את היד התומכת כולם נעלמים לי
אבל יש אותי. אותי לעצמי. "אם אין אני לי מי לי?" - בסוף רק בזכות הג'ננה שלי אני מצליח להיות שמח !! ו... היום הייתי צריך להיות אחרי הניתוח. אבל בגלל הפאקינג שביתה שהיתה דחו לי את הניתוח שוב אחרי שהוא כבר נידחה 6 פעמים. כבר חודשיים אני בסחבת. ניראה מתי יקבעו לי תאריך שוב !
כי עדיין יש אנשים מסוימים [אומנם וירטואלית] כמו זוהרוש החמודה שנימצאת שם בשבילי והיא תומכת בי כמו שצריך ! ורועי חברי הטוב מירושלים שיודע להצחיק אותי אפילו כשהוא רחוק ממני. ונדב [גם מירושלים] שיודע לתת מילים חמות ומחבקות. ואני עצמי שמחבק את עצמי ותומך בעצמי ומצחיק את עצמי
יהיה טוב
זה אשליה, אה?!

McRafush

New member
אפשר לשאול על איזה ניתוח מדובר?

אלא אם כן לא נוח לך לדבר על זה או משהו

אמממממ....

זה ניתוח לכריתת סינוס פילונידלי. [סיור בגוגל ייתן לך את התשובה מה זה] ו.. אתה חדש כאן?? אני לא זוכר שראיתי אותך מתישהו כאן בשנה פלוס שאני נימצא כאן

McRafush

New member
אמרת את מילת הקסם...

סינוסים. מקור כל הרוע ביקום. גם אני אמור לעבור ניתוח שקשור לסינוסים שלי מתישהו בחצי שנה הקרובה(יש לי סינוסיטיס כרוני בגלל בעיה במחיצות של האף), אבל החלטתי שלא לעבור אותו - כי אני לא כ"כ סומך על בתי חולים כרגע
מעדיף להשתגע מכאבים בהתקף סינוסיטיס מאשר לגמור מת על שולחן ניתוחים חחחח אני מבין שזו לא הפעם הראשונה שזה נדחה, הא? מקווה שזה יקרה בקרוב, במיוחד אם אתה סובל מכאבים וזה
וכן, אני חדש לחלוטין כאן. אני רפי, נעים מאוד =)

חחח נעים מאוד אחי...

אצלי זה סינוס בעצם הזנב, מה שמקשה עליי בלרוץ, להתכופף, לשכב על הגב
והניתוח הזה נידחה ללא סוף, כע.... והנה קבעו לי כבר תאריך סופי להיום וזה נידחה בגלל השביתה. אני מקווה ששבוע הבא יקראו לי.. כי הכל כבר מוכן, רק לקרוא לי לניתוח וזהו !! תכלס זה ניתוח פשוט של חצי שעה, ואז אני אהיה עוד 5 שעות גג בבי"ח וזהו !! אבל החצי שעה הזאת תיגאל אותי מיסוריי
יהיה טוב
וברוך הבא אחי

McRafush

New member
רוצה שאני ארצח מישהו מההסתדרות? ../images/Emo98.gif

אתה יודע, מטוס "בטעות" יתרסק לו לתוך הבית. אצלנו האפגנים (חצי אפגני!) זה מקרי לחלוטין
אבל זה נשמע זוועה. לי זה קורה בהתקפים שת'כלס מוציאים אותי מכלל שימוש לכמה ימים/שבוע, אבל לפי מה שהבנתי המצב שלך קבוע. אני ממש מקווה שיקראו לך בקרוב והסיפור הזה יגמר. ותודה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעכשיו הלחצת אותי!!../images/Emo2.gif

עד שהחלטתי לעבור את הניתוח המטומטם שלי אני שוב חוששת..חחח

למעלה