/

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

כי צריך אחד חדש
.
- * אולי נוסעים לקיבוץ , כלומר, רק אני . * אולי אני אתחיל ללמוד מדודה שלי צילום (צלמת מקצועית וזה P:). * אולי אני אתחיל לעזור לה בסטודיו ולהנות מהמקום הרגוע הזה
* אולי נלך לסחנה אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי!
* חברה אחת חוזרת מאילת היום , וחברה שניה חוזרת מחר [נדמה לי
]
- * אני רוצה שהיא תחזור מחו"ל, היא הבנאדם שהכי מבין אותי והיא כ'כ חסרה לי
. * אני לא בדיוק יודעת מה הולך עם היציאה מחר . * אני רוצה לראות את הסימפסונס ואנ'לא יודעת מי יבוא איתי
. * אני עייפה ורובצת על המחשב שעות רבות. * הטלפון החדש מפגר כ'כ ,אבל הוא כזה יפה. * עוד לא ראיתי את הפילים החדשים בפארק

../images/Emo103.gif

בחייאת.. זה השירשור שלי... תנו לי לפתוח אותו
אל תאמצו אותו לעצמכם. זה לא פייר.

niro levi

New member
אורפז את באה לדודה שלך?

מתי? ואת הולכת לסחנה?.. אולי אני אבוא לראות אותך....

XxXSynergitXxX

New member
אתמול בסוף לא נסעתי ../images/Emo4.gif

כי כ'כ חם שם.
נו, שבוע הבא נדמה לי
. אהממממ. אני באה מהכיוון של הקיבוץ

niro levi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הסתפרתייייי ויצא מזה יפה עוד כמה שעות הבר מצווה של בן דוד שלי מצאתי היום גם חולצה ישנתי קצת ואני לא עייפה עוד 22 יום היומולדת שלי
אין לי נעליים לבר מצווה אני לא יכולה לשמוע כלום במחשב.. משהו נהרס ואני לא יודעת מה ואיך מסדרים את זה הפריעו לי לישון חם לי אני לא יודעת אם אני אבוא למפגש...

נחמד לי
עשיתי סדר בחדר ופתאום יש הרבה מקום
וגם סדר בארון
וגיליתי שיש לי יותר בגדים ממה שאני חושבת
אני מאוכזבת. מוזר לי. בגלל השם החדש והכל [אגב לכל מי שתהה, אני אופיר (ofiraaaa), שיניתי ת'שם
]. אני מתגעגעת. יותר מדי.
אני לא אראה את אור ודפנה בשבת

סינטטית

New member

יום שבת סופרלנד!
ישנתי היום המון
אני לא מרגישה ממש טוב אני רוצה ללכת להופעה של יוני בלוך היום ויש לי הרגשה שזה לא הולך לקרות עצוב לי.

תרגישי טוב מותק שלי../images/Emo24.gif

ותהני בסופרלנד!!
למה עצוב לך?
"כשהיא עצובה אז גמני עצובה.." [אומשוכזה
אנילאזוכרת
]

../images/Emo2.gif עיוותתי את השיר!!../images/Emo2.gif

לא נורא, אבל הייתה לי כוונה טובה, בשיר המקורי זה לא ככה
כתבתי שיר!!
אבל הנה משהו ממני אלייך: "כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן."

זוהרוש15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מאושרת!! סוף סוף מצאתי עבודה...ועוד בייביסיטר על 3 ילדים מתוקים!!!:ילדה בת שנתיים,ילד בן 8 ועוד ילד בן 9 או 10 לא יודעת.. והילדה מזה חמודה היא לא עזבה אותי לשנייה וחיבקה אותי!! ומה שגם טוב זה שהיא עושה פיפי על אסלה!!! אין היום
, תתמודדו!!!!

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

-סופסוף הצטרפתי לפורום
-מחר שישבת סופסוף. -היום יש סופרנני
-אולי לא נחזור ללימודים עוד חודש וקצת כי יחזרו השביתות
-חם לי מאוד
-עוד חודש וכמה ימים חוזרים ללימודים אם לא יהיו שביתות. -עוד 20 פרקים ניגמר הנפילים
אמ. זהו P:

McRafush

New member

-סופסוף סיימתי ת'מחוייבות אישית! -ברגעים אלו ממש אני אוכל רביולי בטטה ברוטב שמנת ובצל מטוגן. מממממ
-הזמנתי כרטיס לכפר המוזיקה, ל-9.8 . -אני קורא בפעם הראשונה את הארי פוטר השישי (למרות שהיה לי את הספר עוד בשבוע שהוא יצא, אבל הייתי בטוח שעבר לי הארי פוטר); מרתון מטורף של קריאה מהירה באנגלית כדי שאני אוכל להתחיל את השביעי. וכן, אני באמת לא יודע מה יקרה בו(בשישי). הספר ממש טוב עד כה! -אני הולך לבזבז את טיפת הכסף האחרונה שיש לי בחשבון על הארי פוטר השביעי
-מחר סופ"ש, זה כבר טוב. -נחמד פה לאללה. אהבתי
-אני צריך כסף ולכן אני צריך למצוא עבודה, ואין לי מושג איפה לחפש. -אני הולך לבזבז את טיפת הכסף האחרונה שיש לי בחשבון על הארי פוטר השביעי
-נאלצתי לשתות כמות גדולה של קולה בשביל הדציבלים... -פדיחות שעשיתי בהקרנה של הארי פוטר ומסדר עוף החול עדיין לא יוצאות לי מהראש
-כבר אמרתי שאני צריך למצוא עבודה? -נגמר הרביולי!

McRafush

New member
ייפ ../images/Emo9.gif

הולך להיות פצצתי
את גם הולכת? ותודה! למרות שבאמת שאין לי שמץ איפה אני יכול לחפש עבודה, וזה מה שהורס אותי

למעלה