שרשור פרק 63

ba r2 0 1 0

New member
פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה נחמד.....! איזה יופי
השמינייה בכל זאת מתאחדת
זה חייב להיות מעניין

נעמקה19

New member
איזה פרק ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איך גדנית הגיבה!! איזה מותק!!!!!! זה היה ממש חמוד מצידה!!! הייתי בטוחה שהיא תתחרפן
אבל היא צחקה. אני מתה עליה. פשוט מתה עליה!!! כפרה...
! ולילי חזרה!!!!!!!!!

nadav1232

New member
שלי בא קצת באיחור..

כי ראיתי "הארי פוטר וגביע האש" במחשב ועכשיו אני באמצע.. פרק 63 היה יפה מאוד! חשבתי שיעשו את הפרויקט איפה שהחדר העגול של עמוס (דדי) חח...

nWkobi

New member
תחשוב על זה נדב..

המעבדה של דדי\עמוס - ה"מצפה". הספריה - מכונת השתייה. דומה לא?

../images/Emo42.gifאיזה פרק../images/Emo29.gif

לילי חזרת אני חושב מולי היה מיתחתח לאחד מסכות (בפרק השני של העונה השנייה היו כאלה אם מסכות

nWkobi

New member
יכול להיות...

אני מהמר על רוברטו והעוזר...ולילי באמצע.

Jedi Force

New member
לא נראה לי...

אם לא שמת לב לפרקים האחרונים של העונה הראשונה, רוברטו והעוזר שלו, ואפילו לילי, התגלו בסוף כדמויות דיי טובות. אני חושב שאותם אלו עם המסכות הם אנשים שמתנקשים ביאיר, דדי ואבנר ובתוכניות שלהם מסיבה כלשהי. אחלה פרק! הם חוזרים לפעולה!

micheal1232

New member
איזה פרק טוב../images/Emo70.gif

היה פרק ממש יפה!!! גם אני חשבתי כמו נדב:חשבתי שיעשו את הפרויקט איפה שהחדר העגול של עמוס (דדי) חח... וגם הקליפ החדש ההוא ממש יפה!

Jedi Force

New member
מעניין... כנסו מהר!

תקרא מה מצאתי בתקציר: "הפרוייקט - שממוקם על גג מגדלי עזריאלי - מציע עמדה מיוחדת לכל אחד מהשמינייה, שמותאמת לפי היכולות והצרכים של כל אחד" "מולי משוחח בטלפון עם לילי, ומסתבר ששוב היא מושכת בחוטים..." מה דעתכם? אני יודע שחלקכם יודע על התקציר וכו', אבל הוספתי למקרה שיש מישהו שלא יודע.

KiShKooSh

New member
כן זה ידוע../images/Emo3.gif

חחחח, מחר אני אכתוב כבר כמה וחחיות מהסט של החמ"ל

איזה פרק!!!

אני מצטערת על האיחור פשוט יש לי בעיות עם האינטרנט ואני לא במחשב שלי... פרק ענק!!! לילי חזרה!! ניני
איזה עונה מדהימה תהיה...

כדורית

New member
תגידו בבקשה../images/Emo183.gif

מאיזה סרטים לקוחות 2 הנעימות שהופיעו מיד אחרי שיר הנושא.. הן ממש מוכרות לי ואני מנסה לזכור מהיכן..? תודה מראש

איחור אופנתי....../images/Emo9.gif

פרק מעולה,כמו שאר הפרקים. אני מניחה שתהיה תפנית בעניינה של לילי,משום מה לא נראה לי שהיא תישאר הרעה לנצח (תומכת בבן בעניין הזה). בסך הכל,פרק מרתק ומעניין...יאללה מתי מתחיל כבר הפרק הבא? ווידוי קטן (ל שזה מעניין מישהו,אבל ניחא), בעונה הראשונה הייתי צופה בתוכנית,אבל לא אדוקה- יצא לי לראות,ראיתי. לא יצא-לא מת העולם. העונה הזאת אני עושה הכל כדי שאני לא אפסיד פרק. והמסקנות עד עכשיו-יוצר הסידרה גאון.

למעלה