שרשור פרק 63

porky169

New member
לא זיהיתי את יפה!

היא השתנתה מאוד אני זוכר אותה עם גבות מחוברות והקול שלה לא היה אותו דבר

Fergie7

New member
פרק מעולה.

וואי אני מתה על לילי, שחקנית מעולה, והדמות שלה מדהימה. אני גם ךא ממש בטוחה שהיא רעה, כלומר היא לא תרצה הרי לפגוע בילדים שלה. היא רוצה להתנקם בדדי ואבנר.

היה פרק טוב מאוד../images/Emo70.gif

היו שם דברים שחזרו על עצמם ולכן אני לא אומרת שהפרק מעולה.הסט של המצפה מאוד מוצא חן בעייני.ידעתי שלילי תחזור כל עוד יהיה פרוייקט חדש,אז גם זה לא הפתיע אותי.אהבתי את התוכנית החדשה של אלי גם,וגם הייתי מאוד מאוד סקרנית כמו רוני.האופנוע,כמו שרובם כבר בטח חושבים,לדעתי יהיה של דניאל ולא הזה על החולצה של ניני.אני מאוד מצפה לפרוייקט החדש
פרק מעולה ח"ח לגיורא,רובי ושחקני הסדרה

orel4400

New member
נצל"ש

מספר הפעמים שאדם נישק את איה עד עכשיו היה פעמיים! (לא כולל נשיקה בכל סצינה). עכשיו אני שמתי לב שכל פעם שהם התנשקו צילמתי ויש לי גם הוחכה. בפעם הראשונה שהם התנשקו היה במסיבה של אבי ואדם לבד חולצה אדומה בפעם השנייה שהם התנשקו היה פרק 61 הפרק הראשון של העונה השנייה וגם שם אדם שם חולצה אדומה.. [אני לא יודעת מה זה אומר אבל אני יודעת שיש להם מחסור בחולצות] חחח סתם צוחקת! התמונה מפרק 16- המסיבה של אבי

פרק ענקיי!!

באמת היה אחלה פרק יש כאלה שלא מבינים שהיה 48 שעות קודם אז שימו לב לכתוביות כדי שתבינו היטב את הפרק אוחח ידידיה ידידיה הכל טוב נראה איתך ניני חזר והכל טוב בקשר לסט החדש של הפרוייקט החדש לא התלהבתי לראות ידעתי שזה מה שיהיה וראיתי את זה כבר אחרי העונה הראשונה שהסתיימה ראיתי את הדבר הזה ניני אתה כל כך חכם איך ידעתי שצריך לשים את הפקק בתוך המוכנה ידידיה ויטל המלך!!

o r t a l13

New member
../images/Emo47.gifאיזה פרק!

איזה יפה... וניני!!
ובסוף עם לילי? אולי היא טובה... והיא רוצה לעזור לפרוייקט.. ואולי היא בעצם רעה כדי להרוס משהו
ומולי? הוא נראה תמים כזה.. אבל יכול להיות שבהמשך הוא יהיה רע

Secret17

New member
איך העניינים מתקדמים מהר ../images/Emo134.gif

זה מזכיר לי צ'יטוט שקראתי לפני כמה ימים של גיורא - "מה שנחמד עבורי בפרקים הראשונים הוא התמימות: של הדמויות עצמן ושלנו... היום, בעונה השניה, אין מצב שנכתוב עלילה כמו התיק של נטשה ודורי עם המזרק... יותר מדי דברים קרו מאז לכולם" ואישית, אני כ"כ אוהב את העלילות שעכשיו ואת הקצב של הסדרה

גם אני אוהב את הקצב של הסדרה בעונה

השנייה העונה התחילה בקצב טוב גם פתאום הכל קורה מהר קצב מעולה

פרק יפה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

כבר ירד לי המתח שהיה לי בשני הפרקים הראשונים של העונה... איזה יפה היה שרוני ראתה על החולצה של ניני אופנוע וגם הקטע של המגדת עתידות (אמא של דון) שהיא אמרה לרוני "תתנהגי יפה לאמא שלך..."

Titush Black

New member
אהבתי.

אהבתי מאוד את הרעיון שזה כמו סידרה חדשה. גיורא הזה... כפרעליו{
} איזה רעיונות יש לו. לא באמת... זה לא כמו לראות את העונה הישנה ואני יודעת כי לפני הפרק ראיתי את פרק 28... זה... זה פשוט יפה. הדרך שהם יודעים להעביר את השמיניה בצורה הטובה ביותר ואת הרעיון. עכשיו זה גם הגיוני כל מה שסיפרו ואיך לימור אטיאס {ככה קוראים לה?} ותום אבני נכנסים. אהבתי. אהבתי את החוכמה שמאחורי הסדרה הזאת. ח"ח. ציון:20 מתוך 10.
תיתוש

Oshi love Tamir

New member
איזה פרק מהמם../images/Emo70.gif

לילי
איזה חמודים איה וניני
נטשה הרגיזה אותי שהיא חשבה שדורי שלח לה את המכתב...טוב מותר לעשות הפרדה בין הדמות למציאות לא
במציאות הרי זה ברור שאני מתה עליה הכי בעולם
ואיזה מגניב שזו הייתה אמא של דון...לא ידעתי,אני אראה את הפרק בערב ואסתכל טוב.ואהבתי גם את התוכנית של אלי. והחדר החדש ממש מגניב
איזה כייף ש"השמינייה" התאחדו ולפחות דורי התנצל. הקיצר היה פרק ממש מדהים

Fergie7

New member
יש לי שאלה!

אם בעונה הקודמת הם היו בכיתה ט', ועברה חצי שנה והם עלו כיתה, איך הם עדיין בט'?!

../images/Emo41.gifתיאוריה על לילי../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

כמו שראינו בעונה הראשונה לילי לא רוצה לפגוע בילדים שלה לכן היא לא נראה לי תפגע בפרוייקט אלא תחכה שהפרוייקט יתפתח ואז תלשין למשטרה כדי שעמוס+דדי יהיו בכלא עודפעם...

yairlost123

New member
נכון כנסי

והאנשים המוזרים בפרק 62 הם נראה לי לא קשורים אליה בגלל שהיא לא רוצה להרוג אותם ומולי שותף שלה ובגלל זה הוא ראש הלשכה כדי להיות קרוב לשר-פרוייקט

למעלה