שרשור פרק 63

פיביס

New member
מי שהוא יודע מה יהיה היום?

מי שהוא יודע מה יהיה היום??? ובכל זאת לפעמים הבאות אני חושבת שהשמינייה יחזרו ליהיות השמינייה רק שלא ישאבו להם מהמוח כלום... והאישה החדשה תיהיה גם נערה ויוסיפו אותה לשמינייה והיא תרצח את אדם... {כמו שיש בפרסומות} והנה כמה וכמה תמונות: (יהיו עוד)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo44.gif שרשור פרק 63 ../images/Emo44.gif

כל התגובות והדברים שקשורים לפרק שרשרו לפה. הודעה בנוגע לשירשורי הפרק היומי ושאר הבהרות תפורסם בהמשך היום.

Whos To Say

New member
חח.. בדיחה פנימית..

יפה גבאי, אמא של דון לני-גבאי היא שיחקה את האסטרלוגית.. "אמא שלי רחוק מכאן.." חח..

Whos To Say

New member
אה והיתה טעות היום בפרק..

הרי עזריאלי בהתחלה היה בשעות היום, בכתובית אחרי הפתיח היה כתוב 48 שעות לפני ושם היה חושך.. אז איך זה הפרש של 48 שעות אם פה זה אור ופה חושך?

KiShKooSh

New member
טחחח

והייתה לי הרגשה שרוני קשת... באמת הייתה לי הרגשה שלדמות של רוני היא תהיה קשתית

dollzy

New member
שוב!!!!!!

אוי לילי!!!!!!! וואו היה פרק ממש יפה!!!!

יאווו איזה פרק../images/Emo108.gif

אני זוכר בעונה השנייה הייתי עושה שיעורים בזמן השמינייה כדי לא לבזבז זמן. עכשיו אני פשוט לא יכול
זה כ"כ טוב
איזה מתח זה אני לא מאמין

gal love sims

New member
לללללייייייללללללייייייי!!!!!!!!!!!

סורי על המקשים! אבל לילי!!זאת לילי!! אמאל'ה!!!זאת לילי!!!!!!!!!!!!לילי?!?!?!?!כן!!!!!!!לילי!!!!!!!!!!ועוד מולי?!!!!!!?!?!?!?!?!וגם יאיר מעורב בזה?!?!?!?!?!?!?אמאל'ה!!!!!!!!!!!!!!!! לילי!!!!!!!!!!מולי!!!!!!!!!!!!יאיר?!?!??! סורי על המקשים!!! אני פשוט בשוק!!!(צריך לשלוח את ההודעה הזאת לפסיכולג כדי שיחקור אותי=]])

ny22

New member
מנהל
פרק מעולה!

אין מילים... כל פרק יותר טוב מהשני... פרק מדהים!!! והמתח רק גובר....

ny22

New member
מנהל
אה וגם לילי....

היא הוסיפה המון לפרק!!!!! למת שבו... אךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איזה פרקקקקקקק

nWkobi

New member
איזה פרק מותח...

ומה הקשר בין לילי למולי...? אגב זה רק אני או שהמקום החדש מזכיר בצורה ובכניסה את המעבדה של דדי...? ושאלה אחרת בהקשר - בן , כ"כ הפריע שמישהו אחר פתח את השירשור? למה למחוק?

לאו14

New member
אויי איזהה פרקק../images/Emo141.gif

ממש פרקק יפהההה אהבתי!! אווו איזהה כיףף לראות את איה וניני שובבב ביחדדד!!!! הקטע עם הכסף..היה מוזר..לא ציפיתי..!! אאאאא איזהה יופייי "האיש עם האופנועע"!!!

onn11

New member
פרק מדהים!!!

רק משהו- מה לעזאזל לילי עושה שמה?! מה מולי עובד איתה?! מי שיכול שיתן ספוילר ויסמן... חשוב מאוד!!!! און.

למעלה