שירשור פרק יומי!!

yairlost123

New member
הפרק של היום...

הפרק מאוד איכזב שום דבר מיוחד!! לא מתאים לעונה השניה כשהיה כל כך טובה עד הפרק הזה. למה מנסים להוסיף זמן עם פלשבקים?!!?!?!?!

אמאלההההההההההההה

איזה פרקקקקקקקקקקקקקק אפילו אני!! בתור אחת שגם לא בוכה בסרטים/סדרות/ספרים וגם לא אוהבת את איה(אפילו אולי שונאת)... כמעט בכיתי!!!! כמעט בכיתי!!!! אני רוצה שלפחות יגידו לי אם היא תיחיה או לא!! ואז שימתחו את זה כמה שבא להם!! למרות שלא מתאים להם למתוח ככה הכון?! יאלהה כבר..מי האדומים האלו?! דניאל,ניצן,מולי??!?!?!

Titush Black

New member
אף אחד לא יודע

זה מה שיפה בסדרה הזאת! ששום דבר לא צפוי מראש! תיתוש:-|

j u l i a 1 3

New member
אדם וניני

שמתם לב שאחרי מה שקרה לאיה הם השתנו לגמריי... אדם, שבדרך כלל כל כך בטוח בעצמו וחזק נפשית, פתאום בוכה כל היום כמו ילדה בת 12 ובטוח שאיה מתה. וניני שתמיד היה שקט כזה וקצת בכיין אפילו, פתאום ניהיה כל כך מלא בטחון, אופטימי כזה. וזה דווקא מאוד נחמד. לראות שלדמויות יש גם צדדים אחרים שבמקרים רגילים לא רואים אותם ולא מייחסים להם חשיבות. ופתאום כשקורה משהו כזה כל הרגשות כל כך מוחצנים.

nadav1232

New member
פרק מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif

עצוב לראות שאיה לא נמצאת..

ADIDAS011

New member
מה עם איה? היא מתה?!!???!!????

אני במתח, מישהו יודע מה קרה איתה? היא באמת מתה? ועזבה את התוכנית?

גלוש 12

New member
עונהה

חלק אומרים שהיא מתה.. אבל לדעתי אין מצב...היא וניני שחקנים ראשיים...אז אולי היא כן תמותת כי כאילו ניצן תתפוס את מקומו.. אצל אדם וזה..
לא בטוח..אל תתפסי אותי במילה..

DoRiNuS sMiNiA

New member
נו...חאלס!

הפעם באמת הגזמתם! אתם כל שנייה וחצי פותחים הודעה חדשה..."מה עם איה?" "איה מתה?" "מה קרה לאיה?" מספיק! אתם רואים הודעה כזאת שכבר פתחו,תסתכלו ותדעו! ולמה אתם שואלים את זה,למה אנחנו יודעים? אנחנו נביאים או מה?! אני כל פעם מתרגזת יותר ויותר כשאני רואה הודעה כזאת. אז בפעם המיליון ואחת,מספיק! בגלל הודעות כאלה הודעות חשובות עוברות לעמוד השני. בן וליהי אני ממליצה לפתוח שרשור "איה" או להוסיף חוק זמני לתקנון "אסור לפתוח הודעות חדשות בקשר לאיה,מי שייפתח יסתכן בחסימה" והעונש חסימה בהחלט נראה לי ראוי...

למעלה