שירשור פרק יומי!!

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifלא נורא../images/Emo3.gif...

גם את חולה על הארי פוטר
את בפורומים
(מצטער אם אני לא זוכר כי בדרך כלל אני לא מסתכל על השמות
...)

Titush Black

New member
סירי../images/Emo99.gif

ובאמת? לא ידעתי שכתבו על סירי
כי לא אכפת לי- סיריוס לא מת
תיתוש:-|

O r c h i d

New member
יש המון כאלה../images/Emo3.gif

"אני לא קטן- אני בסך הכל מתעקב כרונולוגית!"

לא אל תרשמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

זה נכתב במקור על סיריוס בלק האיש והאגדה... סיריוס לא מת-הוא רק מאותגר קיומית

i love skat

New member
../images/Emo10.gif ווואוו..../images/Emo2.gif איזה פרקק..../images/Emo187.gif

השבוע האחרון הפתיע אותו במיוחד.. הפרקים היו ברמה יוצאת דופן..מעניינים, מותחים, מתחיקים ועצובים מאוד.. היה ממש עצוב היום..במיוחד הקטעים עם ניני ואדם.. והאנשים האלה הפחידו אותי..האלה עם המסכות..
מי אלה לעזאזללל..?! וניייצןן-מה היאא קשוורהה
אווווף..איייה..אני מתגעגעת אלייה כ"כככ

t a l 1992

New member
פרק מדהיםםם../images/Emo26.gif

יאא איזה פרק יפהה=] קודם כל, הפרק עצמו הפלאשבקים של איה עם ניני ואדם היה ממש יפה ולבסוף ההתפייסות הגדולה של ניני ואדם אהבתי ממש את המשחק של ידידיה, אין ידידיה את ה-מלך
let it be ריגש אותי ממש,וכשראיתי את כולם יושבים בבית משפחת דביר בכיתי=( איה מתגעגעים אלייך תחזרייי=-] טל=)

היה פרק כל כך מרגש

כשאדם וניני כתבו לה מכתב היה ממש מרגש בכיתי... כשהראו קטעים ישנים שלהם ... איה !!! ז-ה ל-א ה-ו-ג-ן !!!!!! איה תחזרי!!!!!! איהההההההההה!!!!!לא פייר

Titush Black

New member
הפעם אני מסכימה איתך

(זאת אומרת שאני מסכימה עם מה שאת אומרת
) שאיה תחזור כבר! מישהי פה כתבה "נפרדנו סופית מאיה"- לא רוצה
תיתוש:-|

dollzy

New member
זה נדרש..

"איה, מאיה? אפילו עכשיו אני לא יודע ממש איך לקרוא לך, אז אני פשוט אקרא לך אחותי. אחותי התאומה. אני יודע שאת נמצאת איפה שהוא, שאת לא מתה. ולא אכפת לי שיחשבו שאני משוגע. אני אחכה לך, ואני... בסוף אני אמצא אותך.... אז מה אני יכול לספר לך... כמה כולם עצובים? היום עושים לך טקס זיכרון או משהו כזה. אה, ואני מקווה שלא תכעסי, אבל קודם הלכתי קצת מכות עם אדם.... "

shminia net

New member
נדרש ומהמם!!

התרגשתי כל כך כשהיה את הקטע הזה. בנתיים הוא הקטע היכ יפה ומרגש שהיה לסדרה.

Super Chuly

New member
פרק לא רע

קצת אוכזבתי מהווייס אוברים של ידידיה ומיכאל, לא יודעת הם היו טיפה מאולצים, אבל עברו מסך בסוף... חוצמזה- פרק לא רע, עדיין לא ממש הסביר איך בשלוש דקות הקומנדו תפס את לילי, אמנם עלה חצי מיליון דולר אבל אף אחד לא באמת יכול לטוס ליוון ובחזרה עם מסוק... אם אתם שואלים אותי, התשובה לכל העניין הזה מונחת איפשהו ב"פאטמוס", שימו לב כמה פעמים הם אומרים את השם של האי, ואפילו פרק אחד נקרא על שמו, לדעתי- יש פה משהו... בכל מקרה- שיהיה לכולכם אחלה יום! ליהי :)

למעלה