שירשור פרק יומי!!

..פרק מהממם..

אהבתי את ה'מרתון איה' אהבתי ת'מכתב של איה ואדם ומה ניצן עשתה שם??

פרק עזוב!!

פרק עצוב מאודד!!! כל הפרק אני בוכה!!! איהה תחזרי כברר!! גיורא אתה כזה גאון! איזה פרקים חזקים! מה ניצן קשורה עכשיו?

../images/Emo168.gifיוו..איזה פרק../images/Emo7.gif

כמעט בכיתי בסוף..והם השיר let it be זה היה כזה נרגש!ועצוב!
יו..כהיה את השיר כולי הייתי בצמרמורות.. ואיך ששמו את התמונה של איה בגדול בסוף...

ny22

New member
מנהל
היה פרק מרגש ביותר עם מסר חשוב

הדבר הכי חשוב לדעתי זה שניני ואדם השלימו בסוף, אחרי המכות. וזה מין מסר חינוכי, תמיד להשלים עם חברים, כי בסוף אנחנו צריכים אחד את השני. בלי קשר, זה היה פרק מרגש ביותר ושהשאיר המון מתח מכל מיני בחינות... בדיוק עכשיו אני כותב מכתב למדריכה שלי שנהרגה לפני 4 שנים, וזה מאוד הזכיר לי את מה שהם עושים... אבל בהחלט היה פרק עצוב.

לכל המתבלבלים

זו הייתה ניצן לא איה והיה אחלה פרק ניני אני אוהב אותך כולם להכנס מחר לאירוח שלו בפורום הרשמי של השמיניה באתר ערוץ 6

שכטרון

New member
שונא פרקי זכרונות../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

כבר פעם שנייה-שלישית שהם עושים פרק זכרונות... למה זה טוב? שימשיכו את העלילה. כבר ראינו את כל מה שהם נזכרו בו...

Secret17

New member
יש פעמים שזה במקום ויש פעמים שלא

הפעם, לדעתי, זה היה לגמרי במקום - בכל זאת, נפרדנו סופית מאיה.

KiShKooSh

New member
פרק מצויין...

חיכיתי לחיבוק הזה הרבה זמן, אדם וניני מציגים את שני צידי המתרס אופטימי ופסימי כמו מסכות הקומדיה והטרגדיה. אבל מאחורי כל זה עומד דבר אחד, שניהם אוהבים בכל ליבם את איה.

כמעט קיבלתי התקף לב כשהראו את ניצן.

הייתי בטוחה שזאת איה. אני לא יודעת מה איתכם,אני בכיתי. פרק מדהים ומרגש.

Oshi love Tamir

New member
איזה פרק מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כל כך יפה ועצוב,סוף סוף היום ראו את הילי אפילו שזה רק זכרונות,זה היה כזה יפה,איזה מתוקה היא הייתה
ניני כזה מקסים וחמוד היה וחבל שהוא ואדם רבו מכות אבל העיקר שהם השלימו עם השיר LET IT BE בסוף זה היה כל כך יפה
ולילי הייתה מזה חמודה,איך היא אמרה שהיא שמעה שהמטוס התרסק אז גם הלב שלה התרסק,איזה מאמי היא
הקיצר היה פרק אחד היפים ואמא שלי התלהבה שהיה את LET IT BE כמו שהיא מתלהבת בכל פרק שיש שיר של הביטלס כי היא גם רואה איתי "השמינייה" והיא ממש אוהבת את זה

Shaaachar

New member
פשוט מעולה!!../images/Emo121.gif

הסדרה הראשונה שאני רואה ואני כמעט בוכה בגללה! זה היה מרגש! ללא ספק אחת הסדרות הכי טובות שראיתי! גם העריכה גורמת להמון מתח, והשירים, והסצינות... זה היה פשוט מרגש! אני חולה על לילי! היא מדהימה ויפה!

איזה סוף מדהים ועצובב...../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

ראיתי רק ת'סוף כי למדתי עד 2 חצי אבל זה כזה עצוב.....
אני ממש בדיכאון....

Titush Black

New member
פרק פלאשבקים../images/Emo3.gif

טוב זה נחוץ. אי אפשר להפתיע יותר מידי מהר. ולא אכפת לי מה אומרים אני חיה בבועה משלי. איה לא מתה- היא רק מאותגרת קיומית
אוף. אני באמת לא רוצה שהיא תמות ואני באמת לא מבינה למה דדי מותר על החיפושים כל כך מהר. תיתוש:-|

KiShKooSh

New member
"איה לא מתה- היא רק מאותגרת קיומית"

אוי זה כ"ך משפט לחתימה!

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifנכון../images/Emo70.gif...

*מוסיף* הנה תראו למטה V מה קרה עם ניצן
כנראה פיספסתי
בבקשה תגידו לי מה היה

למעלה