פרק 109

naon

New member
קישור לפרומו+תקציר

Six months ago - לפני שישה חודשים תקציר: הפרק מראה את מה קרה לגיבורים לפני שישה חודשים. צ'אנדרה סורש, אביו של מואינדר, מגיע לניו יורק בחיפוש אחר אנשים "מיוחדים". הוא נפגש עם אינדיבידואל (קשור לפרט?) ששמח על הצ'אנס להיות מיוחד. פטר סיים בית ספר לסיעוד. נייתן מתכנן להעמיד לדין מקרה שיכול לגרום סיבוכים לפטרליים. ניקי מקבלת ביקור מאביו שמביא איתו בשורות רעות בשבילה. הירו מנסה לשנות את העתיד למישהו שחשוב לו. קלייר מגלה את היכולות שלה מיד אחרי שהיא מצטרפת אל קבוצת המעודדות, ואביה נפגש עם מישהו מיוחד. This episode shows the heroes six months ago. Chandra Suresh, Mohinder's father, arrives in New York looking for special people. He meets up with an individual that embraces the chance to be unique. Peter graduates from nursing school. Nathan plans to prosecute a case that could cause complications for the Petrellis. Niki receives a visit from her fathers which brings out the worst in her. Hiro tries to alter the future for someone important to him. Claire discovers her abilities right after joining the cheerleading squad, and her father meets up with someone special.

lior sk8r

New member
../images/Emo58.gif פרק ענק!

יש לי כמה תאוריות כלליות..תגידו מה דעתכם 1. בגלל שעדן הכירה היתה קרובה לאבא של מוהנדר..אז כנראה היא ראתה את הרשימה של האנשים בעלי הכחות שמוהנדר מצא בפרק הזה...ואבא של קלייר (שחכתי את השם שלו) מכיר את כולם, ויודע היכן הם. 2. שמתם לב שיש 2 סוגים של קעקועים? סוג אחד שמופיע אצל ניקי ( כמו f) ואחד שמופיע אצל מאט ואצל זה שפולט קרינה רדיואקטיבית... יכול להיות שיש שתי צוותים? מה דעתכם?

זה לא קעקוע מה שיש למאט

זה סימן, כנראה מהעוזר של אבא של קלייר שמרדים את אותם בעלי כוחות וחוקר אותם. מה שקרה לאיש שפולט קרינה, מאט ואולי יקרה לעוד כמה :]

Superman Inc

New member
פרק מעולה.../images/Emo58.gif

הייתה לי תחושה שלעדן יש כוחות, זאק וקלייר מתאים. באמת פרק טוב.

aerynsun

New member
ראינו שלעדן יש -ספוילר פרק שעבר-

כוחות כבר בפרק שעבר. שהיא לחשה לצייר לקחת סמים שוב אחרי שהם הוציאו אותה מזה. היא לחשה לו והוא לקח סמים וצייר כדי לראות מה יקרה לקלייר.

Nogmor

New member
../images/Emo58.gif They DIDN'T save the world

They DIDN'T save the Cheerleader !!!​
הם לא הצילו את המעודדת! עובדה, יש מעודדת אחת מתה.. למה בכלל סיילר הרג אותה, אם לג'קי כביכול, לא היו כוחות?? הרי אם הוא רדף אחרי קלייר, למה בכלל לטרוח בלתפוס את ג'קי? אולי לג'קי היו כוחות שפשוט לא ידענו אליהם? הא? אף אחד לא חשב שאולי הם התכוונו שהם יצילו את ג'קי? ... שאלה רצינית...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הבחורה שהתפרסמה בעיתון היא ג'קי. לסיילר אין עד כדי כך כוחות שהוא יכול לדעת על כל מי שיש לו כוחות. הוא ראה בעיתון ובטלויזיה שג'קי מתפארת בזה שיש לה כוחות. מאיפה הוא היה אמור לדעת שזו בעצם קלייר?

Nogmor

New member
../images/Emo58.gif הממ..

לדעתי זה יותר מזה.. זה כאילו "קל מדי" אם קלייר ברחה ממנו כל כך בקלות. הרי גם בלי פיטר היא הייתה מצליחה לברוח מסיילר, כל מה שפיטר עשה זה אמר לה לרוץ, נראה לי היא לבד הייתה עושה את זה..

aerynsun

New member
ספוילר

נכון. אבל נראה לך שפיטר היה נשאר בבית והיה אומר לעצמו היא בטח תסתדר לבד המעודדרת מה אני כבר יגיד לה, לרוץ? לא. הוא הגיע לעזור וזה מה שיצא.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מה?../images/Emo58.gif

בתמונה רואים בבירור שזאת קלייר במיוחד בגלל סצינת המדרגות סיילר חשב שג'קי היא המעודדת בעלת הכוחות ולכן הרג אותה כשהוא ראה כשקלייר מרפאה את עצמה הוא פנה עצמו אליה והתחיל לרדוף אחריה אני חושב שהתאוריה שלך שטוטית לגמרי

DesertRose7

New member
../images/Emo58.gif מצד שני..

איך הוא ידע על כל שאר האנשים שיש להם כוחות? איך הוא ידע על צ'ארלי עם הזיכרון? איך הוא ידע על אייזק? או ע להמשפחה שהוא רצח? אנ ילא אומרת כלום, רק שואלת כדי להבין עם עצמי

יכול להיות שהוא חש אזורים

יודע שבסביבה יש אדם עם כוחות אז הוא בודק לעומק...

למעלה