פרק 109

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo44.gif פרק 109 ../images/Emo58.gif ../images/Emo202.gif

שם הפרק: Homecoming \ השיבה הביתה
תקציר: בזמן שאדון בנט מנסה להגן על בתו בכל מחיר, החזרה הביתית של התיכון של קלייר הופך ללילה מפחיד. בינתיים, ניית'ן וסימון עובדים ביחד כדי למצוא את הציור של אייזק בשביל פיטר, אך האם המפתח הזה לעתיד יוביל לטרגדיה? במקום אחר, הירו מטייל חזרה בזמן הישר לטעות מעציבה. בזמן שניקי שמה לעצמה מטרה כלשהי, מייקה מבלה זמן עם אביו. עדיין חווה חלומות בהודו, מוהינדר לומד על ילד שיכול למשוך אותו חזרה למחקרו של אביו. ובפרק הזה, נגלה סוף סוף את משמעות המשפט..
Save the Cheerleader, Save the World

Obi Dan Kenobi

New member
הפרק הכי טוב! ../images/Emo58.gif

סוף סוף פרק שאהבתי יותר מ-104. ולדעתי, הוא יהיה המועדף על כולם. קיבלנו הכל מכולם (חוץ ממאט):
זאק הוא כנראה הומו.
קלייר ופיטר נפגשו, ונראה שיהיה ביניהם משהו רומנטי.
פיטר נלחם בסיילר, כביכול נהרג אבל חזר לחיים כשקלייר עמדה לידו.
לאדן יש כוחות שכנוע, לפי מה שנראה.
ראינו את הפרצוף של סיילר. לא נראה כמו פיטר בכלל.
ברשימה של צ'אנדרה ראינו את רוב הגיבורים שהוא מצא. השם היחיד שהצלחתי לקלוט היה "יפיטר פטרלי".
אדן הפנטה את סיילר, והעוזר של אדון בנט עילף אותו. נראה שהם השתלטו עליו.. בינתיים.
אני מתחיל לאהוב את קלייר יותר ויותר. היא כל כך מגניבה.
ראינו הצצה לעבר, איך כביכול התמונה של צ'ארלי והירו צולמה.
אמרו שסוף סוף נבין את משמעות המשפט "תציל את המעודדת, תציל את העולם". אממ.. לא נראה לי שניתן הסבר ממש ברור, אבל נראה שפיטר הציל את העולם לבינתיים.

זיק רוט

New member
משהו מענין ששמתי לב אליו ../images/Emo58.gif

באמת פרק שמתחרה בפרק 104 ו105 כאחד מהטובים. איזה כיף שכל כך הרבה דברים נסגרים כבר בפרק ה9 וכמובן היוצר במומחיות של אמן פותח שאלות חדשות איך שהישנות נסגרות :) שמתי לב שכשבנט מראה לאדן את התמונות של האנשים שסילר הרג רואים את התמונה של הזכרנית. איך לעזאזל יש לו כבר את התמונה??? משהו נראה לי מוזר פה. בכל מקרה היה תענוג לראות איך כל הציורים של אייזיק מתגשמים להם. עושה רושם שהסדרה נוקטת בתיאורית "העתיד לא ניתן לשינוי וכל דבר שקורה בעתיד לוקח בחשבון את ניסיונות השינוי שלכם". לפי התיאוריה הזו הפיצוץ הגדול אמור לקרות...אין לי שמץ של מושג איך אני אשרוד את הפגרה אחרי פרק 11.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

למה? להיפך בציור של מנדז רואים את קלייר לבד על המדרגות שם, ובמציאות היא רצה ביחד עם פיטר. אז העתיד כן ניתן לשינוי. ולמיטב ידיעתי אין בסוף פגרה אחרי פרק 11

Kfozli

New member
109 ../images/Emo58.gif

וואו איזה פרק מעולה. מוהינדר מגלה שאבא שלו הצליח למצא את כל האנשים בעלי הכוחות. אנדו מחכה בבית קפה להירו שיחזור מהעבר, באותו הזמן הוא נפגש עם פיטר סוף סוף. בעזרת סימון פיטר מגלה שהוא צריך להיות בבית הספר בשעה 8:10 לעזור למעודדת, וכנראה להקריב את חייו בשביל להציל את העולם. בגלל שג'קי אמרה שהיא הצילה את הבן אדם ההוא מהשריפה כולם, כולל סיילר ופיטר, חושבים שיש לה כוחות ואותה צריך להציל. סיילר תופס את ג'קי והורג אותה בסגנון הידוע שלו, הריגה מוזרה בהחלט, בלי נשק. פיטר מנסה לעכב את סיילור ולתת לקלייר לברוח ונופל מהגג, קלייר מגיעה ופיטר סופג את הכוחות שלה ומרפא את עצמו. השוטרים מגיעים ועוצרים את פיטר
סיילר בורח ובדרך פוגש את עדן ובחור שראינו בפרקים הקודמים מסתובב עם אבא של קלייר, עדן אומרת לו מה לעשות והוא מצייט לה, אלו כנראה הכוחות שלה, לשכנע אנשים לעשות מה שהיא אומרת. מראים כמה שניות מלפני חצי שנה, את הירו ביומולדת של צ'ארלי, איפה שהוא הצטלם, מסתבר שהוא הצליח להגיע לעבר אבל לא הצליח לחזור, אני מקווה שפרק הבא נראה מה קרה שם. אבא של קלייר בהחלט נראה כמו אחד מהטובים שמנסים לתפוס את סיילר.

זיק רוט

New member
|ספוילר עצבני| בהודעה למעלה

אני מניח שיש פה כמה אנשים שעצבנים עליך כרגע

naon

New member
אתה יודע אתה ממש חוצפן!

ככה לא לסמן ספוילר ולשים בכותרת! ממש הרסת לי הפרק, ואני בטוחה שגם לעוד אנשים .. אנשים סמנו ספוילרים!!

Kfozli

New member
נו באמת...

מה חשבתם שיהיה בתמונה? סבתא שלי קוראת ספר? זה שרשור על הפרק, סימנתי ספויילר בתגובה הראשונה. חוץ מזה אני לא מבין מה הרסתי לכם.

naon

New member
מה קשור התמונה?!

בכותרת ש"סיילר הולך לישון" אז לפני שראיתי את הפרק ידעתי שיתפסו את סיילר או שהוא יהרג (מסקנה - לא יהרוג את קלייר או פיטר - לא שחשבתי שהם ימותו אבל זה עדיין הורס קצת את המתח) פעם הבאה בקשה תהיה יותר זהיר ..

זיק רוט

New member
אולי...

כדאי שמנהל הפורום ימחק את ההודעה המספילרת או שישנה אותה בהתאם לפני שעוד אנשים יראו אותה..

Boran

New member
למחוק את ההודעה

אידיוט לא כותבים ספוילרים בכותרת

noyil

New member
פרק מצויין :|

באמצע הפרק האינטרנט התנתק (והופיעה הבועה המעצבנת
) ובגלל שהוא היה מותח חיכיתי לסוף הפרק כדי לחבר את האינטרנט!

naon

New member
פרק נחמד../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד אבל קצת התאכזבתי כי לפי הטריילר חשבתי שיקרה משהו יותר משמעותי .. הפרק מתחיל שקלייר נבחרת כמלכת המעודדות במשחק השיבה הביתה לשמחת כולם ולמורת רוחה של ג'קי. אביה, בניסיון למנוע ממנה ללכת למשחק, מרתק אותה (מלשון "ריתוק") לבית, כמובן שהיא לא מקשיבה והולכת למשחק .. סיילר ראה את המודעות שכתוב שג'קי היא ה"גיבורה" ורוצח אותה בחושבו שהיא ה"מיוחדת" (מגיע לג'קי היא הייתה ממש מגעילה הפרק ובכלל זה מוסר השכל לא לשקר ולגנוב תהילה של אחרים!! למרות שהם לא רוצים אותה..) התחלתי ממש לאהוב את הדמות של קלייר, היא הייתה נורא חמודה הפרק, במיוחד הסצינה שהיא ופיטר נפגשו .. כנראה יהיה בינהם משהו רומנטי .. לאט לאט הגיבורים נפגשים ומכירים אחד את השני, במודע או לא במודע .. למואינדר היה הפרק את הסצינות שפחות עניינו אותי (אולי בגלל הציפייה לסוף עם סיילר), בפרק הוא ממשיך להתלבט לאיזה כיוון לפנות בחייו. בסוף, בעזרת אחותו (?), הוא מבין שיעודו הוא ללכת בדרכו של אביו ולחפש את ה"מיוחדים" .. לדעתי ניקי עשתה טעות שנתנה לג'סיקה להשתלט עליה, והפרק היא מבינה את זה כאשר ג'סיקה יוצאת "לציד" .. נראה שדי.אל. הבין שיש לאשתו פיצול אישיות ועכשיו אני מקווה שהוא יעזור לה .. למרות שאני עדיין לא מבינה איזה מין כוח זה שיש פיצול אישיות, מה זה יעזור לה?! את נייתן לא ראו כל כך הפרק, אבל בשתי שניות שהוא הופיע בהתחלה הוא כבר הספיק לעצבן אותי! מהזה הוא מוחק את הציור של אייזק! מזל שלסימון היה תצלום של הציור או שפיטר לא היה מגיע להציל את קלייר (סוף סוף סימון מועילה במשהו ..) איזה חמוד הירו! תמים כהזה! חבל שבעתיד הוא כבר יהיה יותר רציני
בסוף עדן גורמת לסיילר "ללכת לישון", אולי בפרקים הבאים נגלה יותר על סיילר ועל המטרות שלו .. יש בעדן משהו אפל .. לא אוהבת אותה .. טוב יאלה הלכתי להתכונן לאנגלית

Boran

New member
../images/Emo58.gif ניקי

בקשר לכוח של ניקי - מה זה יעזור לה? זה יכול מאוד לעזור לה אם היא תלמד לשלוט בזה. תחשבי משהו בסגנון "אנג'ל". כשהוא רוצה להיכנס ל"פייטינג מוד", הוא עובד למצב של ערפד, ואז הוא יותר חזק או משו כזה, לא? (לא יודע, ראיתי רק כמה פרקים). אם ניקי תדע לשלוט בזה, אז היא תוכל להיות תמיד ניקי, וכשהיא צריכה לגייס כוח או תחכום, היא תעבור למצב של ג'סיקה. אבל מה שלדעתי יקרה, זה שכמו שבהתחלה היא היתה ניקי, וג'סיקה תמיד הסתכלה עליה במראה ורצתה לצאת, אז עכשיו זה מתהפך - זה כל הזמן ג'סיקה, וניקי תסתכל עליה במראה ותרצה לחזור. מה עוד שלדעתי יקרה, זה שג'סיקה תהיה רעה, והיא תחבור לניית'ן (שיהרוג את אישתו בשביל לחזור לג'סיקה, והרי היה להם כבר מפגש סוער פעם), ושניהם יהיו הגיבורים שיעברו לצד האפל. ככה גם היוצרים משיגים את הקטע של האחים שאחד בצד הטוב ואחיו עבר לצד האפל...

למעלה