פרק 109

Boran

New member
האמת שזה מאוד הגיוני ../images/Emo58.gif

הבנאדם נהיה יותר ויותר רע מפרק לפרק ראינו את היחס ה"חם" שהוא נותן לאישתו רק צריך את האירוע האחד שיעביר אותו לגמרי לצד האפל (כמו החזרה של די.אל בשביל ניקי)

naon

New member
לא נראה לי

לעשות משהו אפל כן .. אבל הרג?! לא נראה לי ..

naon

New member
פרק נחמד../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד אבל קצת התאכזבתי כי לפי הטריילר חשבתי שיקרה משהו יותר משמעותי .. הפרק מתחיל שקלייר נבחרת כמלכת המעודדות במשחק השיבה הביתה לשמחת כולם ולמורת רוחה של ג'קי. אביה, בניסיון למנוע ממנה ללכת למשחק, מרתק אותה (מלשון "ריתוק") לבית, כמובן שהיא לא מקשיבה והולכת למשחק .. סיילר ראה את המודעות שכתוב שג'קי היא ה"גיבורה" ורוצח אותה בחושבו שהיא ה"מיוחדת" (מגיע לג'קי היא הייתה ממש מגעילה הפרק ובכלל זה מוסר השכל לא לשקר ולגנוב תהילה של אחרים!! למרות שהם לא רוצים אותה..) התחלתי ממש לאהוב את הדמות של קלייר, היא הייתה נורא חמודה הפרק, במיוחד הסצינה שהיא ופיטר נפגשו .. כנראה יהיה בינהם משהו רומנטי .. לאט לאט הגיבורים נפגשים ומכירים אחד את השני, במודע או לא במודע .. למואינדר היה הפרק את הסצינות שפחות עניינו אותי (אולי בגלל הציפייה לסוף עם סילאר), בפרק הוא ממשיך להתלבט לאיזה כיוון לפנות בחייו, ובסוף הוא מחליט ללכת בעקבות אביו ולחפש את ה"מיוחדים" .. לדעתי ניקי עשתה טעות שנתנה לג'סיקה להשתלט עליה, והפרק היא מבינה את זה כאשר ג'סיקה יוצאת "לציד" .. נראה שדי.אל. הבין שלאשתו יש פיצול אישיות ועכשיו אני מקווה שינסה לעזור לה .. עדיין לא הבנתי לעזאזל איזה מין כוח זה פיצול אישיות?! מהזה יעזור לה!? אהבתי את הירו! בשניות שהראו אותו הוא היה ממש חמוד! חבל שבעתיד הוא יותר רציני
את נייתן לא ראו הרבה הפרק, אבל בשתי שניות שהוא הופיע הוא הספיק לעצבן אותי! מהזה מוחק את הציור של אייזק?! לא חבל?! מזל שסימון צילמה את הציור או שפיטר לא היה מגיע להציל את קלייר (סוף סוף היא מועילה במשהו ..) עכשיו צריך לחכות לשבוע הבא .. יאלה הלכתי להתכונן לאנגלית

Darakan

New member
העיניים של... |ספויילר|

בקטע שהראו את העין של הסיילר מתוך החשכה, הייתי בטוח שזה פיטר, למרות שבקטע שהוא "הולך לישון" זה לא נראה כמוהו.

o0Invisible0o

New member
פרק פשוט מעולה!!../images/Emo58.gif

בהחלט אחד הטובים העונה.
אם לא הטוב ביותר!
מיקה כזה חכם.
וידעתי..ידעתי שילד החלומות הוא לא בת שהיא בעצם אחותו..תיאוריה כ"כ לא מבוססת..למה ששחקן ילד ישחק בת? מה אתם רוצים, לעשות תסביכים לילד?

o0Invisible0o

New member
אה ועוד משהו..!../images/Emo58.gif

זה היה כ"כ ברור שפיטר לא ימות.:X הוא כבר הבין שהכוח שלו זה לשאוב כוחות של אחרים..אבל הוא לא ידע שהיא מרפא את עצמה. אבל אני ישר שראיתי את התמונה הבנתי שהוא ימות ואז היא תבוא והוא יחיה.. חבל שהיא לא חזרה והוא נעצר.
אני שונאת את ג'סיקה!

../images/Emo58.gifנחמד, לא יותר מזה

הרבה ציפיות לפרק הזה וכגודל הציפייה גודל האכזבה. לא הבנו מה משמעות המשפט הגורלי הזה, לא גילינו שומדבר חדש על סיילר, ההתקדמות היחידה בעלילה הייתה המפגש של קלייר פיטר ואנדו והתפיסה של סיילר. זהו... בא לי לרצוח את ניית'ן, הדמות השנואה עלי עד עכשיו, מה הוא חשב לעצמו כשהוא הרס את הציור?! זכינו לראות את הירו בעבר, עכשיו אנחנו יודעים מאיפה התמונה באה. כנראה יש לעדן כוח שכנוע, מה שהיא אומרת נעשה. כמו שחשבתי, את העתיד של הסדרה לא ניתן לשנות, המעודדת שמתה, מתה, פיטר שנפגע, נפגע.. הדבר הבעייתי פה זה איך לעזאזל הם מתכוונים למנוע את הפיצוץ? חתיכת סתירה יש פה, נחכה ונראה. אני חושב שבלי כל הפרומואים שמבטיחים את כל התשובות לשאלות הפרק היה יותר כיפי. 7 מ10

אני דווקא הבנתי את זה אחרת

אני כן חושבת שניתן לשנות את העתיד ולכן אין סתירה. לדעתי פיטר אכן שינה את העתיד - אני חושבת שהציור שונה מאיך שזה באמת קרה בפועל ולכן ההתערבות גרמה לשינוי. למשל, הסצינה על המדרגות היתה אמורה להתרחש כמה דקות קודם (עפ"י הציור) ופיטר שכב בציור במקום אחר. אני ראיתי את הפרק פעם אחת ואולי אני טועה אגב. מלבד זאת משהו אחר שאני הבנתי זה שהם הצילו את העולם בזה שתפסו את סיילר והם עשו זאת בזכות העובדה שהם הבינו עפ"י הציור מתי בדיוק הוא יתקוף ועצם העובדה שהם היו שם להציל אותה איפשרה להם לתפוס אותו ובכך להציל את העולם. לגבי ניית'ן - הוא פשוט פעל מהאינטרסים האגואיסטיים שלו ורוב בני האדם הם כאלו, כדי להקריב את חלקת האלוהים הקטנה שלך להצלת העולם אתה צריך להתעלות על הרגש הכי הגיוני בעולם - והוא עוד לא עשה את זה. (האמת שפיספבתי את הקטע איתו כי הייתי צריכה לעשות משהו אז אולי אני לא מבינה את המניעים שלו).

הוא לא שינה את העתיד..

הוא שכב מת באותו מקום באותה שעה. רק שהוא קם לתחיה.. המעודדת אכן מתה באותו מקום ובאותה דרך. רק לא אותה מעודדת שחשבנו.. ראינו את קלייר רצה וצל של מישהו אכן רדף אחריה. הצל לא היה של סיילר הוא היה של פיטר.. הכל קרה כמו שאייזיק צייר, רק לא כמו שנתנו לנו להבין שיקרה. שאלה יותר מעניינת שאפשר לשאול היא: מה היה קורה לו הירו מהעתיד לא היה אומר לפיטר להציל את המעודדת? הרי הירו הוא עצמו דחף את פיטר להגיע ללאס וגאס, לחפש מעודדת ולנסות להציל אותה. לפי דעתי היחיד שניתנה לו אופציה לשנות את העתיד בעזרת הכוחות שלו הוא הירו. היחיד שיכול לחזור לנקודה כלשהו ולעשות משהו שאייזיק לא יוכל לחזות מראש.

Evil Beast

New member
../images/Emo58.gif תאוריה על ניית'ן

אולי הוא חשב שאם יזרוק צבע שחור על הציור, אז זה לא יקרה? אולי הוא רק רצה שפיטר לא יהרוג את עצמו? אולי הוא ידע שזה לא קלייר שתהרג? אולי בציורים זה לא קלייר, אלא הכלבה ההיא שגנבה את התהילה?

זיק רוט

New member
תיאוריה על העתיד.

גם לדעתי העתיד לא ניתן לשינוי, העתיד לוקח בחשבון את הכל כולל ידע של העתיד או מעבר בזמן אבל... כמו שהיה ניתן לראות בפרק כל הציורים התגשמו מזוית ראיה שונה. המעודדת מתה אבל לא המעודדת שחשבנו. הצל המאים לא היה של סילר אלא של פיטר שרץ אחרי קלייר בעצם. דלתות הארון עפו על פיטר ופיטר אכן מת באותה זוית בנפילה , וקם לתחיה לאחר מכן. אם זאת אני קצת מבולבל כי לפי התיאוריה הזו ה"זכרנית" היתה אמורה לזהות את הירו כבר בפעם הראשונה שהם ישבו בפאב והירו היה אמור להיות מלכתחילה בתמונה מכיון שהוא "היה" כבר בעבר. אוף כל הפרדוקסים האלו של מסע בזמן עושים לי כאב ראש.

יו זה ממש מטריף אותי כמה לא מבינים

זה ממש פשוט, והוא אומר את זה שוב ושוב כל פעם. ניית'ן לא מאמין בזה שיש מישהו שמצייר את העתיד. בין אם הוא פשוט מכחיש את הקיום של כוחות מעבר לתפיסה שלו או שהוא באמת לא מאמין בהם באמת לא קשור - העניין שלא, הוא לא ניסה לשנות את העתיד. הוא לא ידע שום דבר על קלייר. כל מה שהוא ניסה לעשות זה להוציא את פיטר מהאשליות שלו ולקחת לו את המוצא להמשך הפנטזיה. אני לא מנסה לא להיות נחמד, פשוט תנסה לראות פעם הבאה את הפרק פעמיים שלוש לפני שאתה שולח הודעה ותנסה להבין מה לעזאזל קורה שם. המעודדת ברוב הציורים היא קלייר. המעודדת בציור שפיטר השלים היא הכלבה.

Evil Beast

New member
תאוריה חדשה ואפילו אמינה יותר.

מה עם "Save the cheerleader save the world" לא קשור לקלייר, אלא למהשמה? הוא היה צריך להציל את ההיא, בשביל שהאירגון של מר. בנט לא יתפוס את סיילר וישתמש בו. הרי הירו לא אמר:"תציל את קלייר" הוא אמר:"תציל את המעודדת".

זיק רוט

New member
ממליץ לא לראות את הפרומואים

הם אמנם עשויים טוב אבל נוכחתי לדעת שמאז שהפסקתי לראות אותם (פרק 7) אני מרגיש שאני נהנה הרבה יותר בפרקים. בנוסף אחרי שראיתי את פרק 9 ראיתי את הטרילר שלו ואני חייב להודות שלדעתי אם הייתי רואה את הטרילר שלו לפני לא הייתי נהנה כל כך. כל כך הרבה דברים שרואים בטרילרים שלהם הם דברים שהורסים את הצפיה המלאה אחר כך לדעתי. אני יודע שקשה לכם אבל תאמינו לי שאם תצליחו להתאפק שבוע תהנו הרבה יותר מהפרק בלי לראות את הטרילר לפני.

aerynsun

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

אני רואה כאן אנשים שבוכים ומאוכזבים אחרי שראו את הטרילרים. אני לא רואה ופשוט נהנתי מהפרק הזה מאוד. כי טריילר זה ספוילר וספוילר כשמו מקלקל

yogevk

New member
ספויילר לפנינו

הנה הרשימה כפי שהוצגה על המסך מחשב

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איזה משפט. - "את האחת? הצלתי את העולם?" - "אני לא יודעת, אני רק מעודדת" ענק אני חושב שבחיים שלי לא חיכיתי לפרק כמו שחיכיתי לפרק הזה. למרות שציפיתי באמת למשהו בומבסטי, שבאמת כל הגיבורים נפגשים ונלחמים בסיילר, אבל גם מה שהיה היה מעולה. מסתבר שעדן בעלת כוח לשכנע היא השיגה את סיילר, אני מקווה שבפרק הבא נראה מי זה עדיין לא הסבירו את הצל הגדול שרודף אחרי קלייר בציור של מנדז (למרות שזה יכול להיות מן "צל רוחני", כאילו, משהו אפל, ולא בהכרח דמות גדולה). פיטר העתיק גם את הכוח של קלייר מה שפיטר לא הבין, זה שכשהוא קרוב לסיילר הוא יכול להעתיק גם את הכוח שלו. ברגע שסיילר התחיל להעיף על פיטר דברים פיטר היה יכול להעיף דברים חזרה על סיילר. למרות שאני מניח שסיילר הרבה יותר מיומן כבר בשליטה על הכוחות שלו. ראינו קצת את הפנים של סיילר, אני לא זיהיתי מישהו מוכר. וניית'ן חתיכת בן זונה. ואני עדיין לא מבין מה הקטע של להציל את העולם. אולי בזה שתפסו את סיילר? אני מקווה שבפרק הקרוב יסבירו לנו. מוהינדר ראה את השמות של כולם, עכשיו הוא יכול להתחיל לאסוף אותם ביחד. ואגב- אני לא יודע אם שמתם לב, אבל בין הציורים של מנדז היה ציור של איש אחד שיוצא ממנו להבות. יכול באמת להיות שזה האיש הרדיואקטיבי בהתחלה של משהו שיגרום לפיצוץ של ניו יורק.

Boran

New member
../images/Emo58.gif פרומו 110

כנראה שבפרק הבא מצד אחד לא תהיה יותר מדי התקדמות בעלילה, אבל מצד שני ישלימו לנו הרבה פערים בזה שנראה איך התחילו הכוחות של הגיבורים. וכן, הכי חשוב - גם של סיילר.

למעלה