ממה שאתה כותב לגבי סטיקי הנדס
לא עבדת עם מישהו כזה, ולהתרשם מסרטונים זה קשה. אם תסתכל אצלנו באתר, תראה סרטון הדגמה "קלאסי" של סטיקי הנדס (תחת "מדיה", הסרטון מימין למטה) אבל אם תסתכל בשמאלי העליון, יש שם שימוש קצת יותר מעשי בסטיקי הנדס (למרות שגם שם זו הדגמה והרבה שיתוף פעולה, אני אנסה להשיג סרטונים מהלחימה שלנו). בגדול עבודה רצינית בסטיקי הנדס לא מחייבת שהשני "יתן" לך לגעת לו בידיים, להיפך, ומעבודה ופידבק מכמה אנשים שעברו אצלנו מישהו שמבין באגרוף וגם בסטיקי הנדס מחזיק קלף די רציני בשרוול. בנוגע לעמידות, אני מבין על מה אתה מדבר ואנחנו עושים את זה, למרות שלאו דווקא בגלל שאנחנו משתמשים בג'אב. אני מסכים לגבי השימוש בעמידה אחת, אבל ברור לי שחייבים להכיר גם את השניה ושהיא תהיה אופציה. לגבי התזמון, השיטה שאני לומד בנויה בעיקר לצמצום טווח ולהגיע לטווח של קלינץ' (בלי קשר למה נעשה שם, שזה לא בדיוק קלינץ', או בכלל לא קלינץ'), כך שהיא בהחלט מבוססת על תזמון אבל בצורה קצת שונה. הדבר האחרון שאנחנו רוצים הוא לעמוד מרחוק ולצבור נקודות באגרופים ולו-קיקים, כך שאני לא יכול לשים את היד על הפנים ולחכות שהאגרוף יפגע בה והיא תעצר (שהיא, כמו שאני מבין, הנחה של מישהו שיש לו _כפפה_ על היד). אני מקווה לצלם סרטונים מעבודה חופשית שלנו כדי שיהיה לי עם מה להסביר את עצמי. תודה על הסרטונים.