הפרק היומי!

elena20

New member
הילד שמשחק את רוקו

אלוהים בן כמה הוא? הוא נראה ילד בן 12 ועוד אחד שלא יודע לשחק

elena20

New member
נראה לי שכן אבל מקווה שלא

כי זה כבר יהיה מגוחך כאילו הם נראים בני 17או 18 והא נראה בן12 ובמציאות הוא נראה לי בן 13 או משהו כזה!

elena20

New member
אימא!!!!! די מה נסגר עם המפיקים?

הוא ילד קטן ויקו נראית לידו כמו אחותו הגדולה

r e n a t1

New member
ייייש מ"מ שלי בקנקון../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

כפרה עליהם
סוף סוף אין ריב אלא רק אהבה מושלמת!! איזה קורעעעעעים שני אלה חחחח ואיך הוא גרר את מיה למללון חחח וזה רק נדמה לי שמיגל חשב על
כששמע את המילה מלון
עכשיו רק שמתי לב שזה אזקייל מקלאסה חח איך הוא שוננה לגמרי אבל אין על הדמות שלו בקלאסה הוא היה מצחיק!!
(ברבחנס-עצלנים ככה הוא אמר את זה בספרדית לא?)ייווו יש לי געגועים אליו וגם לסדרה למרות שלא עקבתי אחרי זה חחח יווו איזה מעצבנת לולו הזאת למה היא מדברת ככה ללופיטה, חוצפנית מה היא עשתה לה שהיא מדברת אליה ככה והיה נורא צפוי שלופיטה תסלח לאביה וגם לי הוא מזכיר את ניוקי
אולי כדי שלא נרגיש בחסרונו חחח(לילכי שלא תתגעגעי לניוקי שלך) איזה רעה אימה למה קשה להפגין לה אהבה והבנה.. אוופ אלמה(נינל קונדה בעצם) נמאסה עליי כבר כמה אפשר להיות מתלהבת, אני אהבתי יותר סוניה מאלמה!! לא מספיק מתלהבת מהבז'זים שלא שלה ואפילו מהישבן שגם זה לא נראה לי שייך לה אז היא מתלהבת עכשיו מעצמה..כבר הבנו שהיא נינל קונדה חלאס לא הבנתי למה היא סיפרה שהיא בת של המנקה הרי בין כה וכה פרנסיסקו יגלה את האמת כי שניהם ילמדו יחד(ככה הוא אמר את זה נכון?) ממתי חרקים קטנים הם עכבשיים ארסיים? זה נראה כמו יתוש
יווו קרעעע אותי החלום(יותר נכון פנטזיה)של סלינה חחח אבל החתיך עם השיער שחור יותר חתיך מהשאר חחח
עלק שלושה חתיכים נדלקים עליה והיא חשה את עצמה חחח וזה רק נדמה לי שאבא של רוקו נראה טוב??

רוית 15

New member
היה פרק ממש נחמד ../images/Emo45.gif

נראה לי הפרק הבא הוא לא פרק לצפייה ליד ההורים
מיגל ומיה הולכים לעשות משהו לא חינוכי { אם זה יהיה בפרק הבא }

soy rebelde

New member
תגובה לרנתוש ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

חחחחח גם לי נראה שמיגל חושב על זה
ומשום מה, לא נראה לי שמיה הבינה/התכוונה לזה חחח
איזה חמודים הם
נראה אם אלמה תדבר עם פרנקי בקשר אליהם
דון אזקייל
המנהל הקרוע ב-406 חחחחח..איך השיער שלו הלבין
יא ובלנקיטה המזכירה שאח"כ הפכה לאישתו, שהייתה מסתובבת כל הזמן עם המאוורר הקטן שלה
אחח נוסטלגיה
נכון? אתם רואים? כנראה הייתה קשה הפרידה מניוקי למקסיקנים, ולכן אבא שלו גם נכנס לסידרה
זה מין ניוקי מוגדל כזה בשקל 90
חחח הקטע עם אלמה היה אמור להצחיק לא להציק חח, אבל לא היו הרבה קטעים שלה, אז בקטנה
רוברטה סיפרה את הסיפור הזה כי היא לא רצתה שהוא יגיד שהיא נמצאת שם, אז זה הדבר הראשון שעלה לה לראש או משהו כזה חח
ואיך שהם גררו את דייגו ממקום למקום
קרעת אותי עם היתוש חחח לסלינה הייתה אחלה פנטזיה, חבל באמת שהם לא הצטרפו גם לעונה
ולא שמתי לב כ"כ לאבא של רוקו..שווה צפייה?
אה, והתמונה מדהימה!!
וגם הסיכום

r e n a t1

New member
התמונה מהילו'ש באתרה../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

מממ יו זה היה קורעעע איך הוא משתוקק למיה בזרועותיו חחחח ומיה לא הבינה נכון חחח והם מאוד מתוקים פשושים אולי היא תדבר אבל זה לא ימצא בעיני פרנקו ומה שאני מכירה אותו הוא יתעלף על המקום! מממ כן אהבתי אותו יותר מקלאסה מממ וכן שני אלה קורעים חחח אבל לא זוכרת על המאורר חח יוו אני מתגעגעת
חחח כן לילי לא תצטרכי להתגעגע יש לך את ניוקי אחרי 10 שנה חחח ניוקי מוגדל בשקל 90
גדול!! ממ הקטע עם אלמה לא הצחיק אותי אלא הציק לי
איזה קרועעה היא רובר אבל איזה סתום פרנסיסקו הוא לא רואה שהיא בבגדים של מישהי עשירה אף בת של מנקה לא תתלבש ככה
כן זה היה קורע אבל לי נראה לי שזה רעיל איך דייגו אמר"אני לא רוצה למות"
חחח מממ כן חבל שהם לא במקום החדשים במיוחד השחרחר הוא היה משחק או את רוקו את פרנסיסקו ואבא של רוקו נראה טוב לעומתו שעדיין קצת ילד חחח
ואם לא ראית מחר/היום לא נורא הוא יהיה פעם הבאה ותודה!!
והתמונה התאימה לפרק חח

soy rebelde

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

פרנקי נראה לי ישלח צוות חיפוש דחוף
המאוורר היה הסימן של בלנקיטה חח ואזקאיל עם הטאררים טאררם
גם אני לא הבנתי איך פרנסיסקו לא הבין שהיא עשירה, אולי בגלל שהוא כפרי, אז הוא חושב שכולם מתלבשים ככה?
חחח לפחות רוברטה נהנתה ממה שהיא עשתה לכמה דקות טובות
[בקשר לדייגו] ואני אעקוב אחרי אבא של רוקו
אגב, עכשיו הוספת לך מאומץ חדש?

r e n a t1

New member
מממ לי גם לי נראה../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

כי אני ראיתי המורדים ממ לא הבנתי עם המאוור וטררים טררם(נזכרתי בשיר של פאסיון עם זה חח) חחח לא יודעת יכול להיות אבל נראה לא קצת הגיוני מממ כן נהנתה בלנקום בדייגו חחחח אבל ללוחאן התפלק לה על זה חח...מעניין מה יקרה היום
נקרעעתי איך שחשבו שדייגו אלרגי ואז לוחאן:"ואאי רוברטה לא לקחה את זה בחשבון" ואז דייגו: מה רוברטה קשורה לזה"
מממ ס22י אם יראו אותו בכלל.. וכן זה המאומץ שלי כדי שה
לא תהיה לבד רציתי
שיתאים אבל יש עליו כבר בעלות אז לקחתי את ה
(חבל שאין מילקשייק
)

soy rebelde

New member
חחחחח

נראה מה דייגו יעשה עם רוברטה.. אז תתחדשי על ה
..אולי בעתיד יוסיפו מילקשייק חח.. מצד שני, אם תכתבי |מילקשייק| לא יהיה לך מקום לכלום

r e n a t1

New member
כן איזה באסה אבל הקפה../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

יותר קצר חח ממ כן לוחאן הזאתי מדברת יותר מידי למדה מסלינה
ותודה חח
יותר יפה מה
(יצא לי חרוז חחח)

soy rebelde

New member
חחחח

לפחות רוברטה עכשיו תתצטרף למסיבה
והעיקר שאת נהנית מהמאומצים שלך
אף על פי שאם תשתי קפה ובנוסף תוכלי גלידה, הפה שלך ירגיש כאילו שיצאת מסאונה ישר לקוטב הצפוני

r e n a t1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif../images/Emo96.gif

אבל אני לא שותה קפה
אני לא אוהבת.. ומחכה לראותה ואת כל השאר היום בפרק אבל לא נראה לי שהיא תצטרף ממ מחכה למ"מ שלי בקנקון היום מלא!!

למעלה