הפרק היומי!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלוחן לינרס- ילדה מהרחוב.

עם עגיל בפופיק.XDDDDDD אח ההיגיון. ואתם יודעים שמיגל הרי לא בתול, רייט? והוא הגיע בגיל 15 לאליט ווי [בתחילת השנה.] מה שאומר שהדמות לא בתולה מגיל 14 ומטה אפילו .XDD

ג ב ש ו ש

New member
איי היה יפההה../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

התחלתי לראות 5 דק' אחרי שהתחיל בלילה אני ישלים 5 דק'
מסכנה לופה איזה דיבור מסריח של אמא שלה
היא אמורה לעודד אותה,כנראה היא לא משתנה זאתי..
איזה מתוקים מיה ומיגלל
יואו הם בסוף נסעו
הם לא יהיו בימים הראשונים של בצפר
חחח מעניין מה פרנקו יגיד כשהוא ישמע
ניקי,חבר של פרנקי[
]מעצבן אותי.. מזה הדיבור הזה על מיגל..כאילו הוא לא בוטח בו וכל זה..
אלמההה
איי התגעגעתי אלייה...איזו מדהימה היא
תמיד עוזרת למיה שלנו
רוברטה הקרועה
איזה סיפורים היא מביאה לפרנסיסקו בן דוד של תומס
חחח עלק הבת של המשרתת..חחחחח יואו אין עלייה כמה שטויות היא עושה..עכשיו דייגו נעקץ ע"י הכביש בגללה חחחח יואו אין עליייהההה...היא גורמת לי לצחוק בלי סוף.. רוקו הזה-מה הוא חש
שיתנו לי להיות בבצפר הזה במקומו
חחחח חשבתי שלולה תתייחס קצת יפה ללופה..מקווה שהיחס שלה ישתנה כי היא נראת בסדר כזה..כאילו היא תתיידד עם רובר,ואם היא תהיה עם רובר אומר שהיא תהיה גם עם לופה..זו דעתי כמובן
פליטת הפה של לוחן
וואי לא במקום בכלל. .מעניין מה יהיה.. פרק יפה מאודד

ooOMoRoShOoo

New member
תגובה על הפרק../images/Emo44.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

לולה עיצבנה מזה חנונית? היא רק הגיעה לבית שלהם זו קבלת פנים? איזה חוצפה לופיטה תמימה היא דיברה אל אבא שלה בטון רגוע כאילו היא מכירה אותו ממזמן וזה הפתיע על מיה ומיגל אין הרבה מה לומר כי הקטעים שלהם היו קצרים מקווה שיסכימו להם להשאר איכס מזה הקטע המגעיל הזה של אלמה? טוב שהאיש הזה לא הכניס לה תיד לתוך התחת ומזה את רוצה להתעלות על נינל קונדה? יש שם פיצול או מה?? בקיצור היום אלמה הפתיעה לרעה טוב שאמא של לופה לא התחילה לצרוח עליה בטלפון גם רוקו מוזר הוא כזה אנטי הכל לא טוב מעצבן רוברטה הרגה אותי עם הסיפור של המנקה היא לא חשבה שהם באותו ביצ ספר והוא יגלה מתישהו? ביאנקה ניראת חמודה אבל מי עולה בגיל 13 לכיתה ט'?

soy rebelde

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטע עם אלמה ונינל היה בכוונה..כאילו בדרך אגב להזכיר את השחקנית, מין משחק מילים שכזה
חחח מעניין איך פרנסיסקו יגיב כשהוא יגלה את האמת על רוברטה

ooOMoRoShOoo

New member
זה היה מוזר../images/Emo153.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

זה נשמע כאילו היא רוצה להתעלות על עצמה וראיתי איך פרנסיסקו מגיב בסירטון אבל .. יש לי נטיה לשכוח דברים

היה פרק יפה...

דייגו המהמם שלי מסכן מה עשתה לו... חחחחחחח קרועה הרוברטה הזאתי מאיפה היא ממציאה את כל הסיפורים האלה?! רוקו נראה לי מאעפן כמו סול... אבל יש משהו שמעצבן אותי... לא נמאס להם לשים את אותו שיר כל הזמן?!?! גם היום וגם אתמול כל הפרק אותו שיר- זה דיי נמאס...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחעחע איזה פה גדול יש ללוחן ../images/Emo6.gif

פרנסיסקו חמוווווווווד
מאוד אפילו חח והיה מתאיםםם אם דריק יהיה רוקו..
יותר מזה שהביאו עכשיו

d00sh

New member
אני לא בפורום.. לא הבנתי כמה דברים

1. מי זאת הילדה שהייתה כשלופיטה דיברה בטלפון? היא רעה???? ולמה אמא שלה עצבנית עליה? ולמה היא אמרה שניקו עזב אותה?? 2. איפה הילדים היו בבריכה הזאת?? איפה זה נמצא? 3. מי זאת סול (לא ראיתי המורדים)? 4. הילד רוקו הוא איך שקוראים לו שהראו היום מוכר לי.. הוא שיחק איפושהו??? המון המון המון שאלות.. תודה מראש... אני שוקלת להצטרף :p

ooOMoRoShOoo

New member
עונה לך חלקית../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

1.זו אחותה החורגת והיא רעה אליה 2.שחכתי 3.היא הופיעה אתמול אם לאר ישמו אני תכף ישים תמונה 4.לא יודעת ולמה את לא מצטרפת??.

d00sh

New member
עונה לך..

אני לא מצטרפת כי אני לא רואה כל יום רבלדה ואני לא מבינה כלום וגם אני רואה שמלא מעריצים פה דמויות ואני לא :p

ooOMoRoShOoo

New member
אני מעריצה את רוברטה ודייגו../images/Emo15.gif|תמ

http://rapidshare.de/files/3568457/SOL.wmv.html זה הסירטון של סול

d00sh

New member
אני לא מצליחה להוריד מהאתר הזה :/

תודה בכולופן..

למעלה