הפרק היומי!

soy rebelde

New member
היי ../images/Emo140.gif

היא שיחקה בתור מריסול ביש מצב לאהבה, אם ראית
ואת מוזמנת להצטרף

d00sh

New member
תודה..

אני שואלת כי לא ראיתי המורדים.. וגם רבלדה אני לא רואה כל יום.. אז אני רוצה לדעת על הדמות :p

ooOMoRoShOoo

New member
כנסי ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

סול היא הילדה החדשה והכי סנובית של בית הספר. סול היא מעין שילוב של מיה ומריצה.. הגעתה לבית הספר של סול, והעובדה שהבנים החלו לרדוף אחריה, גרמה למיה ורוברטה לערוך הסכם שלום בניהן, ולצאת ביחד אחת נגד סול. סול רק מגיעה לבית הספר וכבר מנסה לפתות את דייגו והדבר מעורר אצל רוברטה קנאה. סול, פילר מקימות יד אחת נגד שאר הבנות בבית הספר סול מתגוררת בחדר אחד יחד עם מיה, ויקו, סלינה. מאתר המורדים עם כמה שינויים חשובים שעשיתי

סוכריה16

New member
מסכימה איתך

החדשים ואת המנהל הזה זה לא מעניין אותי אלוהים! שיראו לנו תישניםםםם .. אגב החדשה הצוענייה הזו יפה.. זו זו!?

סוכריה16

New member
נכון.. גם אני חושבת

אני יכולה להתסתכל על התמונה שעות . הילדה הזו ילדה יפה. מתאים דווקא לה להיות אחותה של לופה. נראה מה היא תהיה ברבלדה. היא גם מתאימה לפוניי

nini18

New member
פרק מדהיםםם

אני פשוט חולה על דולסה ופונצו רוברטה מצחיקולה קצת ילדותית אבל בשם האהבה (שלה לדיגו למרות ההכחשה) נוותר לה
ומיגל חחחח כזה מושלם כזה יפה כזה חתיך אחחחח
(הייתי רוצה אותו ואת דולסה בקנקון
) וגובאני כמובן מלך
מצחיקול אני במקום לופה פשוט עושה END בטלפון, לאמה שלה, ונגמר הסיפור.....

סוכריה16

New member
נזכרת להכנס../images/Emo13.gif

בדיוק אמרתי פה לא מזמן שבפורום טלנובלות למרות כל הריבים הסתדרתי עם כל אלה שהכי היו לי דיעות שונות איתם.. מי כמוך יודע!?!?

nini18

New member
חחחחחח שלחתי לך מסר

והייתי פה גם אתמול ולא שמת עלי חחח אמרתי שאת העונה השניה אני מתכוונת לראות כי אותה לא ראיתי במורדים ארגנטינה

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifמה נסגר עם הגילאים1??!

כאילווו הם ממש לא נראיםם בני 13 !!!!!!!!!!!! כולם פה נראים 17 וחלק 18 ומעלהההההההה חח יאאא עשו אותתם ממש קטנים שזה כבר לא הגיוני חח ב406 הגיל היה כמעט מתאים אצל רוב השקחנים כאילו דולסה שיחקה את מרסה ביב' והיא באמת הייתה ביב' וככה עוד שחניםם לדעתי ברבלדה היו צריכים לעשות את מיה וכולם כיתה יב' לפחות חח

soy rebelde

New member
קנקוןןןןן ../images/Emo99.gif

יו הפרקים של העונה הזאת עוברים לי ממש מהר
אבא של לופיטה כ"כ מזכיר את ניוקי!! גם איך שהוא התרגש.. אולי זה באמת אבא של רודירגו?
כנראה שפדרו התלהב מהמשפחה שלו חחח מ"מ
חחח איך מיגל התחיל לרוץ למלון
מעניין אם הם דיברו על אותו דבר
חחחח אלמה והטלפון
פרנקי נראה לי יתעלף כשישמע איפה מ"מ נמצאים חח ועוד ניקי מכניס לו רעיונות לראש
איי ג'ו והפוז'טאס חחח רוברטה קרעה אותי היום עם הסיפור שהיא המציאה חח רוקו חמוד
מה קרה לאליסיה?
פירוריי לחם ומאפיה
לוחאן והעביש חח איך הסגירה את רוברטה
היה פרק מאד יפה, רק שיראו יותר את מ"מ

soy rebelde

New member
../images/Emo10.gif

האמת היא שנכנסתי כדי להגיד לך תודה שאמרת לי חח, אבל בעיקרון אני לא קוראת ספוילרים
אז תודה בכל מקרה וזה עצוב

ooOMoRoShOoo

New member
נכוןןן אבא של לופיטה וניקי ../images/Emo15.gif|תמ

ממש דומים גם ספויילר!! תכף יבוא אבא של רוברטה אז זה יבלבל יותר כי הוא דומה לשניהם

למעלה