yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל חבריי../images/Emo22.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif

שלום פלומה שלום כולם
את ההתעמלות שהזכרת על המכשירים ניסיתי ולא נהניתי. כל אחד מוצא כנראה הנאה בדבר אחר. יש לי התעמלות יוצאת מהכלל שגם מורידה מהמשקל יופי. בכל פעם שמציעים לכם משהו מפתה וטעים התחילו את ההתעמלות. שימו לב רק הראש. הניעי את הראש פעם שמאלה עד הסוף ופעם ימינה עד הסוף שמאלה ימינה, שמאלה ימינה, שמא..ימי.. עובד עשר. יום בריאות כוללת וגורפת, יום של כיף עם עצמנו.

maxima

New member
חחח יעלי רעיון נחמד....מצד שני

ההתעמלות לא בהרכרח מיועדת להרזיה היא יותר מיועדת לשמור על הפרקים והשרירים מהיתנוונות

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif צהרי יום נעים וחםםםםם ../images/Emo178.gif

ואני חזרתי מבילוי בשתי הרצאות מעניינות בספרות ובתנך. בין היתר קיבלתי דף עם שיר נחמד. שם הכותב לא צויין, אבל הוא מאד מצא חן בעיני ורציתי לשתף אותו אתכם. הלו אמאלה היוצאת לפנסיה הלו אמא'לה משוש חיי יצאת לפנסיה והפסקת לעבוד - ברכותי! תעשי חיים זה מצוין יש לך עכשיו המון זמן. עבדת קשה עבורנו ילדייך מגיע גם לך להינות ולחיות את חייך! אמא'לה, יצחק'לה בוכה כדאי לראות מה הוא רוצה... מסרב הוא ללכת לגן אנא הישארי אתו, הרי יש לך כל הזמן... אמא'לה המטפלת עולה לי נורא ביוקר הרי את לא עובדת - אנא בואי אלינו כל בוקר! לשבת אמא'לה, הכיני צ'ולנט בסיר הכחול, בשמחה נבוא, רק אני, הילדים, כמה חברים, זה הכל... אמא'לה, אני עצמך ובשרך אני הדואג ושומר על בריאותך. אשתי ואני יוצאים קצת לנוח בחו"ל אי אפשר רק לעבוד, לכל דבר יש גבול! תוכלי לנוח אצלנו, עם הנכדים לבלות לטייל, ולשחק - אין הרבה מה לעשות... רק קצת לבשל, פה ושם לנקות, את העציצים על הגג לפעמים להשקות... את הכלב כל יום להוריד פעמיים, ההליכה עוזרת נגד כאבים ברגליים. בכלל, רוצה אני את המיטב בשבילך כיאה לבן העושה לכבודך... זיכרי - מערב עד בוקר, מבוקר עד ערב, ילדך המסור דואג לך בלי הרף. ובסופו של הדף תוספת: ריבונו של עולם, מתי אוכל לשמוח כאשר מרוב לא לעבוד אני נשארת בלי כוח. אהבתם? תהנו

נֵנָה

New member
שמחה להודיע שסיתווניות הגיעה ../images/Emo140.gif

קראתי את חוויותיה בבלוג שלה בתפוז בכתובת המצ"ב: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=sitvaniyot

אנימו

New member
ננה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מזל שהוספת כי כבר התחלתי

לפשפש בעונות השנה....

אנימו

New member
ננה-../images/Emo41.gifאהבתי מאוד. טרם התנסתי

כי הנכדים הם טרום תכנון...אבל מהתבוננות בסביבה ומהכרת הנפשות הפועלות נשמע כמציאות לא מופרכת. מוכרחה להודות שיש כאלו שמקבלות את המנוי באהבה גדולה. כמו שנאמר, העיקר שכולם יהיו בריאים.

נֵנָה

New member
אנימו יקרה, גם יומך יגיע ../images/Emo6.gif סת...ם

זה יכול בהחלט להיות כיף ויכול להיות עול זה יחסי ותלוי במידה. בכל אופן לדעתי הכל תלוי בך, איך שאת תאהבי, תרצי, תרגילי את ילדייך מההתחלה ... לי שמחתי אין כל בעייה בנושא. הרגלתי את ילדי ללוח זמנים מסוים שנוח לי, כמובן עם גמישות מסויימת לפי הצורך משני הצדדים, והתחשבות במצבים מיוחדים וזה עובד תיק תאק לשביעות רצון שני הצדדים - אני מקווה ... העיקר לא לפתח יותר מדי ציפיות, כי כגודל הציפיות כך גודל האכזבות ...

אנימו

New member
ובדיוק הגעתני במייל הקטע הבא:

מענין לענין ובאותו ענין: הסיפור האמיתי מאחורי זהבה ושלושת הדובים הדובון קטון ניגש לשולחן, מתיישב בכסאו הזעיר, נועץ מבט בקערה שלפניו, והנה היא ריקה. "מי אכל את הדייסה שלי?!" הוא חורק. אבא דב מגיע לשולחן, מתיישב בכסא הגדול, מסתכל בקערה הגדולה לפניו, והנה היא ריקה. "מי אכל את הדייסה שלי?!" הוא שואג מציצה אמא דובה מהמטבח וצווחת: "נמאסתם עלי כבר, בחיי! כמה פעמים צריך לחזור על כל הסיפור הזה!? אמא דובה קמה ראשונה מהמיטה, אמא דובה העירה את כולם, אמא דובה הכינה את הקפה, אמא דובה סדרה את הכלים במדיח, אמא דובה הורידה כביסה, אמא דובה שמה אוכל בקערה של החתול, אמא דובה סדרה את הבית ויצאה החוצה לקור, להביא את העיתון, אמא דובה ערכה את השולחן, אמא דובה הוציאה החוצה את הכלב הארור, אמא דובה השליכה את האשפה, ועכשיו, כשסופסוף הואלתם לגרור את אחוריכם ולזכות את אמא דובה בנוכחותכם, אז תקשיבו טוב, כי אני אגיד את זה רק עוד פעם אחת: עוד לא הספקתי להכין את הדיסה ה....
... שלכם!

אנימו

New member
פלומה../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifאז אני אעבור לשיטה של

יעלי! טמון בה פוטנציאל!

p a l o m a

New member
בועז, גאמאני גאמאני..צועדת ../images/Emo6.gif

אבל על באמת "סובו עירי והקיפוה"...(אבל אין מגדלים לספור.. יש רק מגדל מים אחד.. )

אממי היתי גם שם מאד יפה ומעניין

אבל זה עשוי בצורה יותר אלקטרונית בבנין גדול מאד ממולץ

p a l o m a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבועז, מי אמר שאי אפשר?

תעבור לגור ליד מגדל המים.. יש שם גם חורשת אקליפטוס..(מרחק הליכה..) במקום שהיתה ביצה לפני 80 שנה.. לאה שלום, איימי, אנימו, וכל הציירות/והציירים המוכשרות/המוכשרים..... אפשר לעשות יום כיף בחורשה, להביא את כני הציור .. ומהזה לכייף.. רעיון, לא?

למעלה