דרדרית

New member
../images/Emo42.gifובוקר נפלא לג'וד ולכולנו../images/Emo42.gif

ג'וד- את שהעברת ללא מילים- אני מתרגמת למילים... טוב? שלכולנו תאיר השמש ויהיה לנו יום ללא כאב יום שטוף אור ואהבה ואם התכוונת למשהו אחר- את תמיד יכולה להוסיף
חגית

בוקר טוב גיוד ודרדרית אתמול הינו

בטיול בירושלים במשך כל היום אבל בשני מקומות הכי ריגשו אותי א יד ושם וב מורשת מנחם בגין ללא כל קשר לפוליטיקה ,אני ממליץ מכל הלב לכל אחד לבקר את המקום הזה ,מאחר וזה לא המקום הראשון שראיתי במובן מורשת אבל זה הכי חדש ובנוי בצורה מיוחדת בקיצור חזרנו עיפים אבל מרוצים יום נעים

emmy5

New member
מישו , זה נכון .. המורשת מנחם בגין

מאוד מעניינת , יש גם בתל אביב מוזיאון הפלמ'ח שאני מאוד ממליצה

אנפה2

New member
../images/Emo141.gifבוקר ניפלא לכולם

אני בדרכי לספיננינג כמו כל בוקר,

אנפה2

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo108.gifספינניג זה רכיבה

על אופני כושר , כאשר בתוך חדר יש כ-30 זוגות אופניים ומדריך ספינינג, ויש מוסיקה שמתאימה לאימון וזה יכול להיות שירים עבריים, או לועזיים העיקר שזה יהיה בקצב המתאים ,והמדריך מנחה את הקבוצה באיזה קצב לרכב כאשר רמת הקצב והקושי מישתנה, וכל אחד יכול להתאים את הקצב והרכיבה ליכולות שלו, והאימון נמשך שעה., ואני מאוד נהנית . שווה לנסות.

emmy5

New member
גוד בוקר מצויין../images/Emo24.gif

איפה את? קבלת אישור לאלהיות יום שלם ,איתנו בפורום? מחקים למסר שלך ...בוקר מצויין לך וכולם

boaz31

New member
אני מתעמל בבית כל בוקר כמעט

בעזרת דף הדרכה כדלקמן:: -http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1922,00.html והנה הלינק למטה

או-לה-לה בועז אתה ממש רציני בעניין

הפעילות הגופנית שלך
בוקר טוב לכולם...וכרגיל ביום שלישי "השוודי" מקלקל לי את הבוקר, יותר משעה שכל הבית על גלגלים, ברחתי לפינת המחשב שלי לקצת רוגע עם
ובאתי לקרוא אתכם. אי מסכימה עם מישו, מוזיאון יד ושם החדש מרשים מאוד וחייבים חייבים ללכת, בית מורשת בגין נמצא ליד הכנסיה הסקוטית בי-ם, ראינו אותו רק מבחוץ כי הגענו מאוחר. יום נעים לכולם ואינשאללה תתגשמנה כל הברכות שבירכו כל החברים שנכנסו לפני.

maxima

New member
בוקר טוב כולם.....אני מתעמלת

כל יום כמעט בחוג עם מדריכה אז עכשיו להתעמלות יום טוב לכולם

../images/Emo10.gifהלוואי עלי.............

אני כסו פדלאה....מוצאת 1001 תירוצים שלא... ובינינו חוץ מהליכה אני ממש בקטע... אני יודעת שזה ממש לא לעניין - אבל זו אני!

p a l o m a

New member
בוקר טוב.. אני מתעמלת בסגנון../images/Emo86.gif:

חדש: חצי שעה של התעמלות אינטנסיבית עם מדריכה צמודה , כל 30 שניות (!) מחליפים מכשיר שפועל על חלק אחר של שרירי הגוף מאד מעייף, אבל כיף לא נורמלי.. כדאי לכם. מפרסמים את השיטה עכשיו בתקשורת... .יום נהדר לכולם..

boaz31

New member
בנוסף להתעמלות לעיל-אני צועד 4-5 קמ

כל יום בגני העיר פתח תקוה שואף אויר צח וחוזר הביתה וכאן מחכה לי הליכון חשמלי שעליו אני צועד לסרוגין ::מול המחשב בישיבה,, ועל ההליכון לניעור כללי של הגוף הפדלאה שלי וזה הכל..

אנימו

New member
בוקר טוב. בנושא התעמלות אין

באמתחתי, לבושתי, סיפורים אישיים ....נאלצת להשען על חוויות של אחרים. במחשבה שניה: האם טאטוא נחשב?????????

למעלה