יאללה נזרום עם זה--> עונה=]
שעת התחלה:11:38 שם:הדר שם משפחה:סבג גיל:14 מקום מגורים:אשדוד מזל:שור מוצא:מרוקאית
אוהב ספורט?בעיקר כדורסל לא מבין אנשים ש...:רבים על שטויות. מאמין בחייזרים:אמממ...לא ממש מה הדבר שעושה אותך למאושר: להיות עם האנשים שאהובים עליי אתה ותרן או עקשן:תלוי במה, לרוב עקשנית אתה נאמן: אממ כן
יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי?רגילה. אתה אוהב להיות בבית?ברוב הפעמים כן. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי.. איזה פתגם אומר לך הרבה? אממ..."חיוך זה קו עקום שמיישר הכל" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא, בשביל מה נוצרנו שונים אם לא בשביל זה?! מה המשפט שמאפיין אותך?תשאלו אנשים שמכירים אותי... התעקשת על משהו מטופש?בטוח שכן.. ראית טיטאניק? ברור! ראית את מגדל אייפל? לא, ולא ממש מעניין אותי. בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא. איך אתה מרגיש עכשיו? סבבה, אנשים מפריעים לי באייסיקיו לעשות את השאלון הזה. אתה ילד של אמא או אבא?של שניהם אבל יותר של אמא. אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? לרוב לא. -זה או זה- מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: נס-קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואףת לטוב. חתולים/כלבים:כלבים! אוכל/ממתקים: תלוי איזה אוכל..פיצה והמבורגר נחשב ממתקים?! קולה/פפסי: קולה. תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:עברי לידר שי גבסו\הראל סקעת: הראל סקעתתתתת!!!
יוני בלוך\אפרת גוש:יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד:ג'קאסס ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מי אלו?! מוזיקה!!! שיר אהוב: יש המוווון. זמר\ת אהוב\ה:מהארץ-הראל סקעת ונינט טייב, מחו"ל- ג'סי מקרטני והילארי דאף. שורה משיר שאתה מתחבר אליה:לא יודעת..."תנו לו צ'אנס"- כל אחד צריך
תאקט או ד.מ כחול לבן?לא זה ולא זה. דנידין או מוקי? דנידין. שורה משיר הכי מפגר ששמעת:"דובה עזבי ת'דגל!!" (MC מנצור) זמר עם הקול הכי מצחיק:שימי תבורי. היפהופ\מזרחי:היפהופ. אהבה היית מאוהב? כן.. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא. בגדת? לא שזכור לי.. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא! מאמין באהבה אפלטונית? לא ניסיתי לא יודעת. מאמין באהבה וירטואלית? כן. מאמין באהבה? כן. מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? מה שבא-לזרום. תסלח על בגידה של אהוב?תלוי מי זה. האם אי פעם: עישנת? לא. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא נראה לי..אבל יכול להיות ישנת יותר מ30 שעות ברצף? חח לא.. אושפזת בבית חולים? כן, לצורך ניתוח. ראית אדם מת במציאות? לא, והלוואי שלא אצטרך. ראית חתול מת במציאות? חתול דרוס. כן. כמה פעמים. לצערי. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן!!! טעמת קליק XL? ברור, בכמה טעמים. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן חח.. ראית סרט כחול? לא נראה לי.. תיקנת מורה על שגיאה? כן! זה היה כיף! נתקעת במגלשה? חח לא התאהבת פעם במורה? בערך.. באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. בדמות מספר\\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא. שעת סיום השאלון:11:53. דאמט אנשים, תפסיקו לנג'ס באייסיקיו!
שעת התחלה:11:38 שם:הדר שם משפחה:סבג גיל:14 מקום מגורים:אשדוד מזל:שור מוצא:מרוקאית