~שאלון~.

popkoren

New member
יאללה נזרום עם זה--> עונה=]

שעת התחלה:11:38 שם:הדר שם משפחה:סבג גיל:14 מקום מגורים:אשדוד מזל:שור מוצא:מרוקאית
אוהב ספורט?בעיקר כדורסל לא מבין אנשים ש...:רבים על שטויות. מאמין בחייזרים:אמממ...לא ממש מה הדבר שעושה אותך למאושר: להיות עם האנשים שאהובים עליי אתה ותרן או עקשן:תלוי במה, לרוב עקשנית אתה נאמן: אממ כן
יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי?רגילה. אתה אוהב להיות בבית?ברוב הפעמים כן. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי.. איזה פתגם אומר לך הרבה? אממ..."חיוך זה קו עקום שמיישר הכל" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא, בשביל מה נוצרנו שונים אם לא בשביל זה?! מה המשפט שמאפיין אותך?תשאלו אנשים שמכירים אותי... התעקשת על משהו מטופש?בטוח שכן.. ראית טיטאניק? ברור! ראית את מגדל אייפל? לא, ולא ממש מעניין אותי. בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא. איך אתה מרגיש עכשיו? סבבה, אנשים מפריעים לי באייסיקיו לעשות את השאלון הזה. אתה ילד של אמא או אבא?של שניהם אבל יותר של אמא. אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? לרוב לא. -זה או זה- מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: נס-קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואףת לטוב. חתולים/כלבים:כלבים! אוכל/ממתקים: תלוי איזה אוכל..פיצה והמבורגר נחשב ממתקים?! קולה/פפסי: קולה. תל אביב\חיפה:תל אביב עברי לידר\אביב גפן:עברי לידר שי גבסו\הראל סקעת: הראל סקעתתתתת!!!
יוני בלוך\אפרת גוש:יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד:ג'קאסס ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מי אלו?! מוזיקה!!! שיר אהוב: יש המוווון. זמר\ת אהוב\ה:מהארץ-הראל סקעת ונינט טייב, מחו"ל- ג'סי מקרטני והילארי דאף. שורה משיר שאתה מתחבר אליה:לא יודעת..."תנו לו צ'אנס"- כל אחד צריך
תאקט או ד.מ כחול לבן?לא זה ולא זה. דנידין או מוקי? דנידין. שורה משיר הכי מפגר ששמעת:"דובה עזבי ת'דגל!!" (MC מנצור) זמר עם הקול הכי מצחיק:שימי תבורי. היפהופ\מזרחי:היפהופ. אהבה היית מאוהב? כן.. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא. בגדת? לא שזכור לי.. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא! מאמין באהבה אפלטונית? לא ניסיתי לא יודעת. מאמין באהבה וירטואלית? כן. מאמין באהבה? כן. מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? מה שבא-לזרום. תסלח על בגידה של אהוב?תלוי מי זה. האם אי פעם: עישנת? לא. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא נראה לי..אבל יכול להיות ישנת יותר מ30 שעות ברצף? חח לא.. אושפזת בבית חולים? כן, לצורך ניתוח. ראית אדם מת במציאות? לא, והלוואי שלא אצטרך. ראית חתול מת במציאות? חתול דרוס. כן. כמה פעמים. לצערי. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן!!! טעמת קליק XL? ברור, בכמה טעמים. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן חח.. ראית סרט כחול? לא נראה לי.. תיקנת מורה על שגיאה? כן! זה היה כיף! נתקעת במגלשה? חח לא התאהבת פעם במורה? בערך.. באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. בדמות מספר\\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא. שעת סיום השאלון:11:53. דאמט אנשים, תפסיקו לנג'ס באייסיקיו!

lim02

New member
עונההה :)

שעת התחלה: 12:00 שם: לימור שם משפחה: חח זה לפרסום? גיל: עוד מעט 15.. מקום מגורים: חולון מזל: מאזניים מוצא: מוצא מדהים, אומרים פה אשכנזים לא? חח אוהב ספורט?כן! לא מבין אנשים ש...: רוצים לפגוע באחרים מאמין בחייזרים: לא מה הדבר שעושה אותך למאושר: להיות עם חברים ומשפחה.. ולישון עד מאוחר..חח אתה ותרן או עקשן: עקשנית אתה נאמן? כן יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? עכשיו רגילה, עוד מעט זוגית אתה אוהב להיות בבית? כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? הכל יכול לקרות איזה פתגם אומר לך הרבה? הוא לא אומר פשוט הוא כל כך נכון: לכל דבר יש סיבה אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. מה המשפט שמאפיין אותך? אנשים שאני לא מכירה חושבים שאני מטורפת, אבל רק החברים שלי יודעים שאני באמת כזו.. התעקשת על משהו מטופש? חח היה פעם. ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל?בתמונה בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא איך אתה מרגיש עכשיו? סבבה.. אתה ילד של אמא או אבא? אני ילדה, דבר ראשון. חח אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? לא זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: אפשר שניהם? שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: ברור שתל אביב עברי לידר\אביב גפן: עברי לידר שי גבסו\הראל סקעת: גבסו? יוני בלוך\אפרת גוש:יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד: ברור שג'קאסס! ג'וני נוקסוויל\וי מאן: ג'וני מטורף.. חח וי מאן חמוד מוזיקה!!! שיר אהוב: יש המון זמר\ת אהוב\ה: המון. שורה משיר שאתה מתחבר אליה: אוי.. אני לא זוכרת עכשיו תאקט או ד.מ כחול לבן? אף אחד דנידין או מוקי? אף אחד שורה משיר הכי מפגר ששמעת: כל שורה מהשיר של "הישראלים" זמר עם הקול הכי מצחיק: חח לא יודעת היפהופ\מזרחי: כלום אהבה היית מאוהב? אין לי מושג.. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? לא מאמין באהבה וירטואלית? יכול להיות האמת מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? חושבת שכן תסלח על בגידה של אהוב? לא האם אי פעם: עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? חח כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא 25 וחצי זה השיא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, אבל הסרטים סבבה טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא ראית סרט כחול? לא תיקנת מורה על שגיאה? חח כן נתקעת במגלשה? יותר נכון תקעתי את עצמי כי רציתי לחכות לזה שמתגלש אחרי.. חח התאהבת פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? יש חמודים.. חח במישהו מאותו מין? לא שעת סיום השאלון:12:07

NATALI 11

New member
תשובות לשאלון!

שעת התחלה:12:24 שם::נטלי שם משפחה:חסוי גיל:14 וחצי מקום מגורים:הוד השרון מזל:דלי מוצא:מרוקאית אוהב ספורט?לא לא מבין אנשים ש...:לא מבינים אתי או חושבים שאני אשמה במשו שלא עשיתי מאמין בחייזרים:כן מה הדבר שעושה אותך למאושר:לעשות דברים מיוחדים שאני אוהבת ולפגוש אנשים שאני אוהבת.. אתה ותרן או עקשן:תלוי במה בדר"כ עקשנית אתה נאמן?מאוד יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי?זוגית אתה אוהב להיות בבית?לפעמים ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?תלוי מי אבל נראה לי שכן איזה פתגם אומר לך הרבה?"אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא מה המשפט שמאפיין אותך?"שערי התירוצים לעולם לא נסגרים"... התעקשת על משהו מטופש?לא זוכרת.. ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל?לא בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי?לא איך אתה מרגיש עכשיו?פסדר אתה ילד של אמא או אבא? אמא אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? לפעמים.. זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת את זה בקלות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה:ת"א עברי לידר\אביב גפן:אף אחד שי גבסו\הראל סקעת:שי גבסו יוני בלוך\אפרת גוש:אף אחד ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן:אף אחד מוזיקה!!! שיר אהוב:יש מלאאא זמר\ת אהוב\ה:הילארי דאף שורה משיר שאתה מתחבר אליה:תנו לו צ'אנס תאקט או ד.מ כחול לבן? מה ז"א? דנידין או מוקי?דנידין שורה משיר הכי מפגר ששמעת":אבל אני שר מהלב....." זמר עם הקול הכי מצחיק:לודעת היפהופ\מזרחי:פופ! אהבה היית מאוהב? לא היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא!!!!!!!! התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא! מאמין באהבה אפלטונית? מה זה? מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? כן תסלח על בגידה של אהוב?תלוי מה הוא עשה.. האם אי פעם: עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא זוכרת ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן ראית סרט כחול?לאאאאא תיקנת מורה על שגיאה?לא נתקעת במגלשה? כן התאהבת פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא שעת סיום השאלון:12:38 הפריעו לי באמצע בטלפון......

NitsNats©

New member
אממ..

יפה והכל שאתם רוצים להכיר וזה, אבל כבר יש שאלון אחד בעמוד וחבל לפתוח עוד שאלון עכשיו...

גם אני...

שעת התחלה: 13:27 שם: חן שם משפחה: חסוי גיל: 14 וחצי מקום מגורים: קרית אתא מזל: קשת מוצא: ישראל אוהב ספורט? לא לעשות, אבל כמו לצפות במכבי ת"א בכדורסל אז כן. לא מבין אנשים ש...: משקרים להורים שלהם מאמין בחייזרים: לא מה הדבר שעושה אותך למאושר: לראות משהו שאני אוהבת כבר שנתיים. אתה ותרן או עקשן: עקשנית ולפעמים ותרנית. אתה נאמן? כן יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? מיטה רגילה. אתה אוהב להיות בבית? כן די ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? "אל תסתכל בקנקן אלה מה שיש בתוכו". אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? מה??? מה המשפט שמאפיין אותך? איזה פדיחה. התעקשת על משהו מטופש? לא זכור לי דבר כזה. ראית טיטאניק? כן ראית את מגדל אייפל? בטלויזיה כן. בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לא איך אתה מרגיש עכשיו? רע אתה ילד של אמא או אבא? אמא אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? לא:/ זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: לא זה ולא זה קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת את זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: חיפה עברי לידר\אביב גפן: עברי לידר שי גבסו\הראל סקעת: שי גבסו יוני בלוך\אפרת גוש: אף אחד מהם ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן: אף אחד מהם. מוזיקה!!! שיר אהוב: מונסון של ברי סחרוף. זמר\ת אהוב\ה: זמר ברי סחרוף ויזהר אשדות שורה משיר שאתה מתחבר אליה: "נשרוף תזמן נשרוף נשרוף" תאקט או ד.מ כחול לבן? אף אחד. דנידין או מוקי? מוקי שורה משיר הכי מפגר ששמעת: לא זוכרת זמר עם הקול הכי מצחיק: לא זוכרת היפהופ\מזרחי: שום דבר מזה רק רוק ישראלי... אהבה היית מאוהב? יש עדיין אותה היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? לא מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? די מאמין במוסד הנישואין? לא ממש מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא יודעת כשאני יתחתן אני יגיד לכם. תסלח על בגידה של אהוב? תלוי כמה פעמים הוא בגד בי עם יותר מפעם אחד אז לא. האם אי פעם: עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא טעמת קליק XL? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא ראית סרט כחול? ברור תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה? לא
באבא\\אמא של חבר\\ה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בדמות מספר\\סרט? סרט כן במישהו מאותו מין? לא שעת סיום השאלון: 13:48

P oo k a

New member
|שמש../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאה.. לא ראיתי.

אז פשוט שרשרי את זה לשירשור של השאלון השני.. מה הבעיה?

NitsNats©

New member
אממ...

הבעייה היא שזה לא בדיוק אותו שאלון... שרשרתי בכלמקרה. אני צריכה להחזיר לך מסר... אני אעשה את זה בקרוב. ולכל חברי הפורום! אתם מתבקשים לשרשר... כי עבודת השרשור פה זה מכה. אני משרשרת איזה 10 שרשורים אחד לשני ביום.

C o C i T o

New member
מיי אנסרס ;]

שעת התחלה: 13:49 שם: עומר שם משפחה: חסוי גיל: 15 מקום מגורים: ראשון לציון מזל: סרטן מוצא: ישראל אוהב ספורט? מת, שרוף, חולה, מאושפז על ספורט :] לא מבין אנשים ש...: אומרים שמגרש ביתי זאת סדרה גרועה!! מאמין בחייזרים: לא :] מה הדבר שעושה אותך למאושר: לראות את סופיה מתחרמנת עם צ'אד
אתה ותרן או עקשן: עקשן אתה נאמן? אפשר להגיד
יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? מיטה וחצייייי. אתה אוהב להיות בבית? כה :] ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא נראה לי.. איזה פתגם אומר לך הרבה? "כל העולם הזה זונות". אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא..כל אחד הוא מיוחד :] מה המשפט שמאפיין אותך? "עזובת'י באמאש'ך" התעקשת על משהו מטופש? כה...
ראית טיטאניק? חצי...בחלק השני נרדמתי ראית את מגדל אייפל? כה והייתי למעלה :] בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? כן :]:] איך אתה מרגיש עכשיו? סבבה :] אתה ילד של אמא או אבא? סבתא :| אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? מה אני נראה לכם מתחנגל ?! >_< זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת את זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים!! אוכל/ממתקים: ממתקים שליטה
קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: חיפה!! עברי לידר\אביב גפן: אביב :]... שי גבסו\הראל סקעת: שי גבסו יוני בלוך\אפרת גוש: לא מכיר אותם o_O ג'קאסס\אפקט הפחד: ג'קאסס :] ג'וני נוקסוויל\וי מאן: ג'וני נוקסוויל!!!!!!! :] מוזיקה!!! שיר אהוב: ואי ואי החלטה קשה....אין משו ספציפי אבל שיר יפה ששמעתי בזמן האחרון הוא avril lavigne - fall to pieces זמר\ת אהוב\ה: אווקי...אלה לא זמרים אלה להקות :]..לינקין פארק אבריל אוונסנס גרינדיי הובסטנק ועוד הרבה:].. שורה משיר שאתה מתחבר אליה: "I walk a lonely road the only one that I have ever known" תאקט או ד.מ כחול לבן? לא מבין מה את רוצה :| דנידין או מוקי? מוקי מוקי מוקי :] שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "פלפלים חריפים שורפים לי ת'חיים"
.... זמר עם הקול הכי מצחיק: לאדע... היפהופ\מזרחי: היפהופ =] אהבה היית מאוהב? בטח היית מאוהב ב-2 בו זמנית? כה בגדת? נראה לך!?
היית מאוהב במישהו מהמין שלך? פחחח...לא! התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא >_< מאמין באהבה אפלטונית? מזה?:| מאמין באהבה וירטואלית? ממש אבל ממש לא מאמין באהבה? יפ :] מאמין במוסד הנישואין? לא כ"כ
מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא... -_- תסלח על בגידה של אהוב? תלוי בהרבה דברים שאין לי כוח לפרט אותם ברגע זה :].. האם אי פעם: עישנת? גן ;_; ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כה
ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא
אושפזת בבית חולים? לא.. ברוך השם ראית אדם מת במציאות? כן =/ ראית חתול מת במציאות? כן לא אחד... הרבה O_O יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? פיכס טעמת קליק XL? כה...
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא ראית סרט כחול? לייק דההה
תיקנת מורה על שגיאה? נו בחייאת התחיל החופש אתם מזכירים לי בצפר... >_> נתקעת במגלשה? לא :] התאהבת פעם במורה? איכס פיכס בעעע *מקיא* לא! >_< באבא\\אמא של חבר\\ה? ואי כן :] אלב היא נראתה צעירה חשבתי זאת אחותה ;_; בדמות מספר\\סרט? סרט כןןן =] במישהו מאותו מין? לאאא !! שעת סיום השאלון: 14:02

G Baby

New member
עכשיו אניי ../images/Emo6.gif

שעת התחלה: 14:11 שם: איריס שם משפחה: לא לפרסום..
גיל: 17 מקום מגורים: ראשון לציון מזל: טלה מוצא: הודי.. אוהב ספורט? כן, כדורסל וכדורגל, בעיקר מונדיאל לא מבין אנשים ש...: בוגדים מאמין בחייזרים: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: שיורד גשם אתה ותרן או עקשן: לרוב עקשנית אתה נאמן? כן יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? מיטה וחצי אתה אוהב להיות בבית? רוב הפעמים כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא נראה לי איזה פתגם אומר לך הרבה? כל דבר קורה לטובה אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא מה המשפט שמאפיין אותך? מאיפה לי?? התעקשת על משהו מטופש? ברור ראית טיטאניק? ברווור! ראית את מגדל אייפל? כן בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? לאא איך אתה מרגיש עכשיו? אממ בסדר.. אתה ילד של אמא או אבא? של שניהם,יותר של אמא אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? לא זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: עברי!!! שי גבסו\הראל סקעת: הראל סקעת!!!!!!!!
יוני בלוך\אפרת גוש: יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד: ג'קאסס ג'וני נוקסוויל\וי מאן: נוקסוויל שולט!!
מוזיקה!!! שיר אהוב: The Reason של Hoobastank זמר\ת אהוב\ה: מריה קארי שורה משיר שאתה מתחבר אליה:"I don't wanna be anything other than me" תאקט או ד.מ כחול לבן? תאקט דנידין או מוקי? מוקי שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "שמתי בקפה אציטון וחומר נפץ מחובר לשעון" (של אניפקציה) זמר עם הקול הכי מצחיק: לא עולה לי אף אחד כרגע... היפהופ\מזרחי: היפ הופ ברוווווור אהבה היית מאוהב? כן היית מאוהב ב-2 בו זמנית? כן בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? כן מאמין באהבה וירטואלית? כן מאמין באהבה? ברור מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא תסלח על בגידה של אהוב? לא יודעת..עכשיו אני אומרת לא אבל אם זה יקרה אין לי שמץ מה אני אעשה. האם אי פעם: עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ברור ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא טעמת קליק XL? כן, יאמיי
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן מלא פעמים ראית סרט כחול? כן, לא מלא, רק קטעים נבחרים. תיקנת מורה על שגיאה? עצוב, אבל כן נתקעת במגלשה? חח לא התאהבת: פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? גאאד לא בדמות מספר\\סרט? כן במישהו מאותו מין? לא שעת סיום השאלון: 14:26

toast and jam

New member
עכשיו אני..

שעת התחלה:14:41 שם:רז שם משפחה:אממ.. רק רז.. גיל:13 מקום מגורים:באזור מזל:סרטן מוצא: העע?? יש הרבה.. אוהב ספורט? מאוד לא מבין אנשים ש...: שעושים ביג דיל מכל שטות! מאמין בחייזרים:ממש לא מה הדבר שעושה אותך למאושר: לרקוד, להיות עם חברים ועם המשפחה. אתה ותרן או עקשן: תלוי במה.. אתה נאמן? כן. יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? מיטה וחצי. אתה אוהב להיות בבית? דיי. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יכול להיות. איזה פתגם אומר לך הררבה? Don't judge a book by it's cover. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לרוב לא. מה המשפט שמאפיין אותך? לודעת.. תשאלו אנשים שקרובים אלי. התעקשת על משהו מטופש? כן.. ראית טיטאניק? כן. ראית את מגדל אייפל? בתמונות. בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? אני חושבת.. רק שלא ייראו הכל. איך אתה מרגיש עכשיו? רגועה. אתה ילד של אמא או אבא? אימא. אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? לפעמים. זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות :/ חתולים/כלבים: כלבים!! אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: אף אחד שי גבסו\הראל סקעת: הראל סקעת יוני בלוך\אפרת גוש: נו וואן ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מי?? מוזיקה!!! שיר אהוב: יש המון.. זמר\ת אהוב\ה: כבר לא יודעת! נראה לי טיילר הילטון. שורה משיר שאתה מתחבר אליה:חחחח- "I've been a dancer' I've been a dancer all my life". תאקט או ד.מ כחול לבן? אף אחד. דנידין או מוקי? מוקי. שורה משיר הכי מפגר ששמעת: אם הוא מפגר אז אני בטח לא זוכרת. זמר עם הקול הכי מצחיק: - היפהופ\מזרחי: היפ הופ. אהבה היית מאוהב? לא חושבת. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא. בגדת? לא. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא. התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא. מאמין באהבה אפלטונית? מזה? מאמין באהבה וירטואלית? לא. מאמין באהבה? ברור! מאמין במוסד הנישואין? כן. מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא. תסלח על בגידה של אהוב? תלוי במקום, בזמן, בסוג הבגידה, באהוב.. האם אי פעם: עישנת? לא!!! ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? לא. ראית אדם מת במציאות? איכסס! לא. ראית חתול מת במציאות? כן. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חח כן. טעמת קליק XL? מה זה? רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. וגם מצידו. ראית סרט כחול? לא חושבת.. תיקנת מורה על שגיאה? כן ברור! נתקעת במגלשה? יכול להיות.. לא זוכרת.. התאהבת פעם במורה? לא. באבא\\אמא של חבר\\ה? לא. בדמות מספר\\סרט? כן. במישהו מאותו מין? לא. שעת סיום השאלון:15:04

BloSSoM4

New member
../images/Emo11.gif תשובות

שעת התחלה:15:43 שם:לינה גיל:16 עוד מעט מקום מגורים:אריאל מזל:דלי מוצא:רוסיה אוהב ספורט?כן לא מבין אנשים ש...:אוכלים סטייק חצי נא
מאמין בחייזרים:כן,אני מאמינה שיש חיים גם במקום אחר איפשהו. מה הדבר שעושה אותך למאושר: הרבה דברים.... אתה ותרן או עקשן:עקשנית. אתה נאמן?תלוי למי. יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי?מיטה וחצי. אתה אוהב להיות בבית?כן. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אם הוא לא מצא חן בעיניי אז זה אומר שאני לא מעוניינת.. איזה פתגם אומר לך הרבה?זה שבפרטים שלי.. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא,להפך,זה טוב. מה המשפט שמאפיין אותך?תפסיקי לאכול!!! התעקשת על משהו מטופש? כן. ראית טיטאניק? כן..4 פעמים. ראית את מגדל אייפל? כן,הייתי שם! בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? ממ נראה לי שכן :)) אבל בתנאים מאוד צפציפיים. איך אתה מרגיש עכשיו? כואב לי הראש טילים אבל חוצ מזה סבבה לגמרי. אתה ילד של אמא או אבא? אני ילדה של עצמי. אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן?מממ יש לי כמה כאלה. זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: מועדון. קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות,בגללש אני מוותרת לעצמי,אני לא פרפקציוניסטית. חתולים/כלבים:כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: פפסי תל אביב\חיפה:בטח שתל אביב עברי לידר\אביב גפן:כל כך עיברי לידרררר! אבל אביב גפן גם בא בטוב. שי גבסו\הראל סקעת:ששניהם ילכו לישון. יוני בלוך\אפרת גוש:מי?! מה? ג'קאסס\אפקט הפחד:ג'קאס! ג'וני נוקסוויל\וי מאן:??? מוזיקה!!! שיר אהוב:יש כל כך הרבה...כרגע iris זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר שאתה מתחבר אליה:"and you blrrd just to know you're alive" זה לא שאני מתחברת לזה,פשוט השורה הזאת ממש טובה. תאקט או ד.מ כחול לבן?שום דבר. דנידין או מוקי?דנידין אתה סקסי! פעם נתתי לו נשיקה :)) שורה משיר הכי מפגר ששמעת:"you don't aleays have to fuck her hard" זמר עם הקול הכי מצחיק:לא זוכרת עכשיו. היפהופ\מזרחי:היפהופ. אהבה היית מאוהב? יאפ. היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא חושבת. בגדת? לא. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? חח לא. התנשקת עם מישהו מהמין שלך? כן. מאמין באהבה אפלטונית? לא. מאמין באהבה וירטואלית? לא. מאמין באהבה? כן. מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא.. תסלח על בגידה של אהוב? אני חושבת שכן ,אין ברירה. אבל מי שבוגד פעם אחת בוגד תמיד. האם אי פעם: עישנת? כן. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא. אושפזת בבית חולים? לא. ראית אדם מת במציאות? לא. ראית חתול מת במציאות? כן. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא. טעמת קליק XL? כן. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן. ראית סרט כחול?כן. תיקנת מורה על שגיאה?כן. נתקעת במגלשה? חח כן! התאהבת פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? מממ לא בדמות מספר\\סרט? כן! ג'יימס אני אוהבת אותך. במישהו מאותו מין? לא. שעת סיום השאלון: 15:55

BloSSoM4

New member
סליחה על הטעויות.

*ספציפיים. *always * and you bleed just to know you're alive

Avia 16

New member
תשובות!

שעת התחלה: 16:55 שם: אביה שם משפחה: אשור מקום מגורים: מושב קטן בצפון שאף אחד לא מכיר! מזל: עקרב מוצא: ישראלית אוהבת ספורט: תלוי מתי! בדר"כ כן לא מבין אנשים ש: עושים הכל בשביל כסף מאמין בחייזרים: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: לעשות צחוקים עם חברים+משפחה אתה ותרן או עקשן: עקשנית אתה נאמן: אממ... נראה לי שכן! יש לך מיטה רגילה\\ זוגית\\ או מיטה וחצי: מיטה וחצי אתה אוהב להיות בבית: בדר"כ כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ'אנס לכבוש את ליבך: אולי... איזה פתגם אומר לך הרבה: "החיים הם כמו קפה: לפעמים בבוץ, לפעמים הפוך ולפעמים שחור. ואם זה לא אף אחד מהם-- זה נס!" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: ממש לא! מה המשפט שמאפיין אותך: אממ... התעקשת על משהו מטופש: לא שזכור לי... ראית טיטאניק: בטח! ראית את מגדל אייפל: אם בטלווזיה זה נחשב אז כן.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמן לפלייבוי: לא נראה לי איך אתה מרגיש עכשיו: לא משהו אתה ילד של אמא או אבא: של שניהם אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן: לפעמים מועדון\ מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה\ תה: תה שואף לשלמות\ לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים\ כלבים: אממ... שניהם! אוכל\ ממתקים: אוכל קולה\ פפסי: קולה ת"א\חיפה: ת"א עברי לידר\ אביב גפן: עברי לידר שי גבסו\ הראל סקעת: שי גבסו יוני בלוך\ אפרת גוש: יוני בלוך!! ג'קאסס\ אפקט הפחד: ג'קאסס שיר אהוב: כרגע-- השיר פתיחה של מגרש ביתי!! i dont wanna be! התמכרתי זמר\ת אהוב\ה: דניאל סלומון שורה משיר שאתה מתחבר אליה: "אז די כבר זה נגמר, אני לא רוצה שומדבר" תאקט או ד.מ כחול לבן: אף אחד מהם דנידין או מוקי: מוקי שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "אבל אני שר מהלב.." זמר עם הקול הכי מצחיק: לינדזי לוהאן.. אם בכלל אפשר לקרוא לה זמרת היפהופ\ מזרחי: היפהופ היית מאוהב: כן.. דיי הרבה.. היית מאוהב ב-2 בו זמנית: אממ.. לא בגדת: לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך: לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך: גם לא.. מאמין באהבה אפלטונית: ממש לא מאמין באהבה וירטואלית: לא ממש.. מאמין באהבה: כן! מאמין במוסד נישואין: כן מאמין סקס רק אחרי החתונה: לא ממש.. תסלח על בגידה של אהוב: לא בטוח האם אי פעם עישנת: לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום: לא נראה לי.. ישנת יותר מ-30 שעות ברצף: לא אושפזת בבית חולים: למזלי לא ראית אדם מת במציאות: לא.. ראית חתול מת במציאות: כן החתול שלי... יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר: בטח! אני כבר מחכה שיתרגמו את הספר החדש טעמת קליק KL: כן! זה מעולה! רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך: כן.. דיי הרבה.. ראית סרט כחול: לא תיקנת מורה על שגיאה: אולי פעם- פעמיים.. נתקעת במגלשה: חח כן... התאהבת פעם במורה: לא.. באבא\\ אמא של חבר\\חברה: לא.. בדמות מספר\\ סרט: בצ'אד מאריי!! וברופרט גרינט! זה שמשחק את רון בסרטי הארי פושטר! הוא כזה חמודד.. במישהו מאותו מין: לא.. שעת סיום השאלון: 17:18

אז ככה....

שעת התחלה:18:25 שם:חן שם משפחה:שרון גיל:14 מקום מגורים:אור יהודה מזל:קשת מוצא:עראקית אוהב ספורט? בערך.. לא מבין אנשים ש...: חשים ת'צמם . מאמין בחייזרים:לאאא... מה הדבר שעושה אותך למאושר: אתה ותרן או עקשן:עקשןן תלוי למה ... אבל וותרן אתה נאמן? יאפפפ יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? מיטה וחצי אתה אוהב להיות בבית? אפשר הגיד שכן ... ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי... איזה פתגם אומר לך הרבה? '' האם אתה מאמין בהזמדנות שניה ?! '' אני כן לא ממש פיתגם אבל גם משהו .. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא... אני ינסה להיתקרב אלייך בדרכים שונות. מה המשפט שמאפיין אותך? ''תאמין בעצמך '' התעקשת על משהו מטופש? חח כן זה קורה ... ראית טיטאניק? יאפ ראית את מגדל אייפל? כן אבל לא עליתי כי היה מפוצץ בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? למה לא !? איך אתה מרגיש עכשיו? מצוין . אתה ילד של אמא או אבא? אמ.... שניהם .. אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן?לא .. זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: תלוייי קפה/תה:תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: עברי לידר שי גבסו\הראל סקעת:שי גבסו יוני בלוך\אפרת גוש: יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד: ג'קאסס ג'וני נוקסוויל\וי מאן:מה !?!? מוזיקה!!! שיר אהוב: ''more Then Words'' זמר\ת אהוב\ה: אמ... לא יודעת הרבה .כריבטינה אגילרה בריטני ג'ניפר נינט חחח שורה משיר שאתה מתחבר אליה: ''we belong together'' תאקט או ד.מ כחול לבן? תאקט דנידין או מוקי? דני דין שורה משיר הכי מפגר ששמעת: וואלה לא יודעת ... זמר עם הקול הכי מצחיק: דוד דאור היפהופ\מזרחי: היפ הופ אהבה היית מאוהב? מי לא !?!?... היית מאוהב ב-2 בו זמנית? חחח כן ... ואין לי פיצול אישיות בגדת? לא ממש היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? בלחי כן מאמין באהבה אפלטונית? מזה !<?? מאמין באהבה וירטואלית? לא . מאמין באהבה? ברורר מאמין במוסד הנישואין? כןן מאמין סקס רק אחרי החתונה? תלוי עם מי ... תסלח על בגידה של אהוב? אולי האם אי פעם: עישנת? בעעעע לאא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כןןן זה קורה לי לעיתים קרובות ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לאא .. אושפזת בבית חולים? לא חס וחלילה ... ראית אדם מת במציאות? לא ולא רוצה ליראות איך אומרים שלא נדע מצרות ראית חתול מת במציאות? חחחח כןן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא... טעמת קליק XL? יאפפ רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא.. ראית סרט כחול?איכסססס למה ניראה לכםם ..!!! תיקנת מורה על שגיאה? חחח כןןן נתקעת במגלשה? כן התאהבת פעם במורה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא באבא\\אמא של חבר\\ה? אאאמאא מזה השאלות האלה חחח בדמות מספר\\סרט? יאפפ בית השעווה צ'אד מייקל מוריי חחחח במישהו מאותו מין? לאאא שעת סיום השאלון:18:38

המשךך .......

שעת התחלה: 18:48 שם: חן האם השם שלך על שם מישהו :סבתא ... מיקום: אר יהודה האם תקראי לבת שלך על שמך:לא.. מה כזה זה יהיה ככה חן שרון ג'וניור חח אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אמ... גל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? דורין האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא ... מין: נקבהההההההה סטרייט/גיי/ביי: רווקה .. רווק: רווקה !! כן .. תאריך לידה: 11.12 גיל: 14 ו.. גיל שהיית רוצה להיות: 21 כיתה: ט' גובה:1.58 משהו כזה צבע עיניים: חומות . אוהב אותו? כן צבע שיער: שטני ,,, אוהב אותו? כן צבע אהוב: אדום תכלת וורוד. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני . חיות מחמד: אין אבל בקרב יהי כלב קונים השבועע .. מה העבודה שלך: שומרת על רועי אוני פאפי לאב חח דוד שלי בייביסיטר . יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. התמכרויות? אמ.. אל תצחקו לזיתים . איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית ספרדית ..ואני יודעת אותם . ציטוט מועדף: ''דמך בראשך '' האם אתה חיי את הרגע? כןןן ככה צריךך. יש לך סודות? לכולם יש ... אתה שונא את עצמך? לאאא אני אוהבת את עצמי הכי בעולםם ..!! האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן אבל הוא יכול להיות יותר יפה כמו של אחי אביעדדד !!! יש לך הרגלים רעים? חחח קצת =)) איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? סבלנית חמודב מתוקה !! אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? ''המסע המופלא של חן שרון יוצא לדרך'' חחח מה הפחד הגדול ביותר שלך? אמ.. לאבד ת'אנשים שהכי קרובים לי .. אתה יודע לשיר? חחח לא ממש קחו דוגמא נאי כמו צ'אד בשישי הפוך עם השיר של בריטני.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לאא... האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות מכל רגע כאילו שהוא האחרון שלך .. אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? כן ... האם אתה פועל בפזיזות? ליפעמים לעיתים רחוקותתת האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילללללללל יש לך יומן? היה היה ... ל]ני בערך 5 שנים חחח מה החולשה הכי גדולה שלך? שתוקפים אותי שאני לבדד... מה החוזק הכי גדול שלך? שאני חזקהההה בנפשש אבללל אני עם ביטחון עצמי מלאא אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אני אוהבת את עצמיי.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?כןןן ישר כוחחח יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא עשיתי .. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כןןן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אל תרים ידיים כל כך מהר.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? חח הכלל .. ומה הכי פחות אוהב? את כף הרגלל אתה חושב שאתה ניראה טוב? כןןן יש לך בטחון עצמי? המוןןן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמ אף פעם לא חשבתי על זה האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כןן מתפלל?לא ממש ליפעמים הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? אמ... לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא ... נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים?לא שחית בעירום? לאאאאאאא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח?לללאאאאא ברחת מהבית? ללאאאא שיחקת strip poker ?כן היית על במה? כןןן אני סופר סטארר ישנת מחוץ לבית? כןן חשבת על התאבדות? חחח כןןן נשארת ערה כל הלילה? כןן לא אכלת יום שלם? כןן דיברת בטלפון כל הלילה? כןןן איך לא .. ישנת כל היום? לאא הרגת מישהו? לאאאאא חוץ מג'וק והנמלהה חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כןןןן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לאא גנבת משהו? חח לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן הייתה לך התמוטטות עצבים?לאאא קפצת בנג'י? ללאאא יש לי פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן קסם? כן באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לאאאאאאא ברוחות? לא בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כןןןןןןן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? לאאא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כןן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כןן בדת מאורגנת? כןן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כןן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן !! אני לפחות יש לך חברים הומואים/לסביות? לאא מי החבר הכי טוב שלך? דורינצ' מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? מורן דודה שליי ואמא והמשפחה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תאהב את מי שאתההה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחח למה בנים שרים במקלחת !!?!? כי יש להם אנטנההה חחחח מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? מורן דורין הכי מעט זמן? אחת אתם לא מכירים חח הכי מצחיק? אוריין הכי קרוב? מורן ודורין הכי מוזר? אני לא נוקבת בשמות חחח הכי חכם? מיקי שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אמ... הכי נחמד? דורין ומורן הזמר הכי טוב?אביעד תומר אופיר אחים שלי הכי רועש? **** עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? מורן עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? מורן ודורין וסהר על מי אתה סומך הכי הרבה? דורין ומורן מי מקשיב לבעיות שלך? דורין ומורן ואין הרבה כאלה בעיותחח עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי שחר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?. כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תלוי בבית של מי היית אחרון? מורן האם החברים מכירים אותך? כןן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאאא... האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? כןןןן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחתת שצחקת עליו? *** שהלכת איתו לקניות? יוניתתת חחח ששבר את הלב שלך? אמ.... שאכזב אותך? עכיגעיגדהעגנ הג שגרם לך לבכות? נקמשחנשנ ששימח אותך? מורן דורין שראית איתו סרט? שירןן אחות של מורן שדיברת איתו בטלפון? מורן ודורין כרגע... מה אתה לובש? חולצה וורודה באיזה חלק בגוף את נוגע? במקלדת ???!!! חחח איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא חלק בצכע כחול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? נהדרר האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן שעת סיום:19:3

רינתי15

New member
שליייי חח

חזרתי מאילת עכיוש ואוא יש לי מצב רוח יללאה קבלו תתשובות שלי שעת התחלה:20:17 שם:רינת שם משפחה:כץ גיל:15 מקום מגורים:באר שבע מזל:קשת מוצא:אשכנזיה אוהב ספורט?זה בא עם המצבי רוח אבל בעיקרון כן לא מבין אנשים ש...:משקרים מאמין בחייזרים:חחח אולי מה הדבר שעושה אותך למאושר:כשאני רוקדת אני תמיד מאושרת אתה ותרן או עקשן:ותרן אתה נאמן?כן אבל תלוי למי.. יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי?מיטה וחצי אתה אוהב להיות בבית?כן כשההורים לא בבית ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אממ יש מצב איזה פתגם אומר לך הרבה?"תהנו מכל רגע בחיים גם עם החיים לא נותנים לכם סיבה להנות.. כי בסוף החיים יגמרו ולא תספיקו כלום" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?וואלה לא.. כל אחד כמו שהוא מה המשפט שמאפיין אותך?אממ משפט וואלה קשה.. לא ידועת תנו ליי לחשוב עוד קצת ואז אני יעשה לכם.. התעקשת על משהו מטופש?חחח כן ראית טיטאניק?ברור מי לא ראה? ראית את מגדל אייפל?כן, הייתי בקומה השלישית.. מפחיד קצת אבל מ-ה-מ-םםם! בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? כן למה לא.. זה לא כזה גרוע.. איך אתה מרגיש עכשיו?מאושרת!! אתה ילד של אמא או אבא? אממ ניראה לי יותר של אמא.. אבל גם של אבא ללפעמיים אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? כבר מזמן לא! זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה:מועדון.. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לוקח את זה בקלות.. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים:אוכל קולה/פפסי:קולה תל אביב\חיפה:תל-אביב עברי לידר\אביב גפן:עברי לידר שי גבסו\הראל סקעת:אף אחד! יוני בלוך\אפרת גוש:יוני בלוך ג'קאסס\אפקט הפחד:אפקט הפחד.. ג'וני נוקסוויל\וי מאן:וואלה לא יודעת.. מוזיקה!!! שיר אהוב:"walk away- כריסטינה איגלרה.. זמר\ת אהוב\ה:אממ יש לי די הרבה.. שורה משיר שאתה מתחבר אליה:i dont wanna be anaything another than me! תאקט או ד.מ כחול לבן?אף אחד..! דנידין או מוקי?גם אף אחד.. שורה משיר הכי מפגר ששמעת:"אדוני ימכור לי מכונת כסיבה.. אדוני ימכור לי מקרר" איפה שמעת שיר יותר מפגר מזה?! זמר עם הקול הכי מצחיק:חחח לא יודעת לא רץ לי כרגע בראש.. היפהופ\מזרחי:היפ הופ אהבה היית מאוהב? כן.. היית מאוהב ב-2 בו זמנית?לא.. בגדת?לאאא! היית מאוהב במישהו מהמין שלך?וואלה לא.. התנשקת עם מישהו מהמין שלך?כן.. מאמין באהבה אפלטונית?מה זה? מאמין באהבה וירטואלית?לא! מאמין באהבה?כן מאוד! מאמין במוסד הנישואין?כן מאמין סקס רק אחרי החתונה?חחח לאאא! תסלח על בגידה של אהוב?תלוי. עם מי? למה? אבל רוב הסיכוים שלא כי עם מישהו בוגד הוא יבגוד שוב! וכהוא בוגד נאבד האמון ובלי אמון אין אהבה אמיתית!! והיא אפשר לקיים קשר רציני.. האם אי פעם: עישנת?כן.. ראית יותר מחמישה סרטים ביום?אוו כןןן חחח ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לאאא חחחחח אושפזת בבית חולים?לא בלי עין הרע.. ראית אדם מת במציאות?כן לצערי הרב מאוד:( ראית חתול מת במציאות?כן הרבה ... יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?חח לאא.. טעמת קליק XL? חח כן לפני כמה ימים אכלתי. . רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן.. זה קורה לי הרבה.. ראית סרט כחול? חח כן חחחח סיפור ארוך.. תיקנת מורה על שגיאה? כןן נתקעת במגלשה? חחח לא התאהבת פעם במורה? ממש לא! באבא\\אמא של חבר\\ה?גם לא.. בדמות מספר\\סרט? אוו כן! צ'אד מיילק מורי.. נשמע מוכר חחחח? במישהו מאותו מין? לא.. שעת סיום השאלון:20:30

NATALI 11

New member
תשובות

שעת התחלה:12:46 שם: נטלי האם השם שלך על שם מישהו : לא מיקום: הבית שלי מול המחשב.. האם תקראי לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?לא היה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק: סי  תאריך לידה: 30.1.1991 גיל:14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 16!!! כיתה: עולה ל-ט' גובה:1.65 צבע עיניים: חום אוהב אותו? הייתי מעדיפה ירוק צבע שיער: חום עם גוונים אוהב אותו? כן צבע אהוב: ורוד וכחול ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה:ימני חיות מחמד: אין מה העבודה שלך: יש פירסינג?לא קעקועים?לא התמכרויות ?לא איזה שפות אתה דובר? עברית ספרדית לומדת ערבית פורטוגזית טיפה ואנגלית. ציטוט מועדף: האם אתה חיי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא יודעת... שאלו אחרים.. איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מצחיקה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים של נטלי תוכנית הריאלטי שתפיל אותכם מהספה!..... מה הפחד הגדול ביותר שלך? כרישים וג'וקים אתה יודע לשיר? ככה ככה לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה ובריאות אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האף האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן?לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אמ...... לודעת מה החוזק הכי גדול שלך? נאמנה נראה לי... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אף יותר נורמלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלכל דבר יש סיבה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הגוף.... ומה הכי פחות אוהב? אף אתה חושב שאתה ניראה טוב? כן הרי אף אחד לא נראה מדהים בגילאים האלה..... יש לך בטחון עצמי? כן אבל לא יותר מדי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאף אחת האם אתה: מעשן? לא סיגריות אין מצב! על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? תלוי מה זה זרים...... הרי בסה"כ זרים הם חברים שעוד לא הספקנו להכיר... ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אכן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה?לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ?לא היית על במה? כן בטקס סיום..... של היסודי.. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן מהלימודים... בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? ראיתי מרחוק בהופעות אבל לא ממש פגשתי הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן קסם? כן באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? בערך... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן הרעים בגהינום וטובים בגן עדן.. בדת מאורגנת? אני יהודיה אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן גהינום או לגילגול הבא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? עדי מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא תמיד לומר מה שחושבים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? פנימי מילא לא תבינו... מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? ספיר מכיתה א' הכי מעט זמן? נעמה הכי מצחיק? עדי הכי קרוב?עדי הכי מוזר? רעות הכי חכם? מור שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? מה הוא הבן זוג שלי?!?!?! הכי נחמד?כולן הזמר הכי טוב? הילארי דאף! הכי רועש? מור עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? עדי עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? עדי מי מקשיב לבעיות שלך? עדי עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? מור האם החברים מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא משנה לי.. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? עדיף שלא אומר.....! שצחקת עליו? ------- שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? אין שאכזב אותך?דור שגרם לך לבכות? אף אחד שראית איתו סרט? מור יברת איתו בטלפון? מאי... מה אתה לובש? מכנסס וחולצה איזה ספר אתה קורא? צמרמורת מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא שחור תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? אח שלי מוציא אותי מדעתי האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן שעת סיום:13:10 והמחשב עושה פה בעיות בגלל זה זה לוקח שנה

למעלה