~שאלון~.

shaya23

New member
שאלון סתם כי משעמם...

שעת התחלה: שם: האם השם שלך על שם מישהו : מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך: אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק: תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שיער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד: מה העבודה שלך: יש פירסינג? קעקועים? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף: האם אתה חיי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? ב אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה ניראה טוב? יש לך בטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שיחקת strip poker ? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?. האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? כרגע... מה אתה לובש? באיזה חלק בגוף את נוגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? שעת סיום:

yasminale

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 18:05 שם: יסמין האם השם שלך על שם מישהו : על שם פרח. נחשב? מיקום: מול המחשב. האם תקראי לבת שלך על שמך: לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שאלה טובה. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אממממ לא הייתי מחליפה את השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. ולמה שאני אהיה מפורסמת? מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק: בטח תאריך לידה: 26 באוגוסט, 1991 (יומיים אחרי CMM!!) גיל: עוד חודש וקצת 14 גיל שהיית רוצה להיות: אמממ אני מרוצה מעצמי. כיתה: עולה ל-ט' גובה: אין לי שמץ צבע עיניים: חום בהיר בשמש, קצת יותר כהה בצל. אוהב אותו? אין תלונות צבע שיער: חום כהה מהשורשים, מתבהר ככל שמגיעים לקצוות עד שמגיע לגוונים של זהב. בתור אילתית גאה שמבלה כל יום בים, השתנה הצבע! אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: כתום (ולא, אני לא נגד ההתנתקות!) ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: אין מה העבודה שלך: יש פירסינג? לא קעקועים? לא התמכרויות? מגרש ביתי, טיילר הילטון וסיפור סינדרלה. נחשב? אה ו.. מוזיקהההההההההההה!!!!! איזה שפות אתה דובר? עברית שוטפת (לההה), אנגלית שוטפת, צרפתית בסיסית, ערבית בסיסית. ציטוט מועדף: וואייי. יש המון.. כל הדברים שברוק אומרת וכל המשפטים החכמים האלה.. אבל המועדף הוא דווקא מסיפור סינדרלה: Never let the fear of striking out keep you from playing the game האם אתה חיי את הרגע? יאפ יש לך סודות? בטח. אני כספת של סודות. אני כומר וידווים לחבריי וחברותיי :) אתה שונא את עצמך? לא! האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יאפ יש לך הרגלים רעים? צפייה במגרש ביתי עד שיגעון, מכורהה למוסיקה!! ואני ממש בזבזנית
איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נורא מצחיקה ותמיד גורמת לאנשים לחייך ולעודד. אני גם מקשיבה ממש טובה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? חייה של פסיכית (סתם סתם, מאיפה לי?!) מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד, מוות אתה יודע לשיר? בהחלט! במקלחת נחשב?! חחח אין תלונות.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נופ האם אתה מתבודד? נופ מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? נראה לי. אם הייתי מכירה את עצמי הייתי מתחברת לעצמי כי למה לא להתחבר לעצמי?! הא, סיבכתי. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים.יש רגעים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? בטח, אני לא סובלת את הפופיק שלי! האם אתה פסיבי או פעיל? פעילהההה יש לך יומן? יש לי בלוג. פעיל ביותר. נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? מגרש ביתי חעעחחע. סתם. אני רגישה כשנוגעים לי בצוואר. מה החוזק הכי גדול שלך? תמיד אופטימית, גם במצבי משבר ממש קשים. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מוסיפה לעצמי גומות חן, כמו של סופיה בוש! אני פשוט חולה על זה
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן, אפילו מאוד. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אמממ לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יאפ. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לוי'דעת. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? השיניים שלי. אחרי שנתיים של טיפולים הם מושלמות =] ומה הכי פחות אוהב? פופיק!! אתה חושב שאתה ניראה טוב? אמממ נראה לי. שוויצרית!! יש לך בטחון עצמי? כן, הרבה מאוד! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אממממ היילי ג'יימס? האם אתה: מעשן? נופ! סיגריות?! אין מצבבב!! על סמים? נופפפפ!! סמיםםםם!?!? אין מצבבבבב קורא עיתון? בטח מתפלל? מבקשת משאלות. נחשב? הולך לבית כנסת? נופ מדבר עם זרים? חחח אני מחשיבה את כולם פה בפורום לזרים, אז.. כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? באילת אין גשם! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אהה.. לעיתים רחוקות נוהג? נופ אוהב לנסוע מהר? יאפפפ אוהב את הקול שלך? אין תלונות האם אי פעם פגעת בעצמך? נופ יצאת מהמדינה? בטח, מלייאן פעמים אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? נופ היית מאוהב? נופ (לצערי, אני עדיין מחכה ליום הזה שיגיע). היית על סמים? לאאא! שחית בעירום? בטח, באמבטיה. חעחעח מתחכמת. היה לך מקרה חירום רפואי? יאפ עברת ניתוח? אמממ נולדתי בניתוח. נחשיב את זה? ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? לא. פוקר זה יותר מדי מתוחכם בשבילי
היית על במה? ברור. כל שנה בהופעות ריקוד וגם במסיבת סיום. ישנת מחוץ לבית? בטחח! חשבת על התאבדות? נופ נשארת ערה כל הלילה? חחח בטח מלא פעמיםםם.. חח בעיקר במסיבות פיג'מות לא אכלת יום שלם? נופ דיברת בטלפון כל הלילה? חחח כמעט ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא! חשבת שאתה משתגע? כן. כשלוקאס עזב בסוף העונה הראשונה בגדו בך? לא (תודה לאל) היה לך חלום שהתגשם? אממ יש מצב. עברת על החוק? לא. אני ילדה טובה
פגשת מישהו מפורסם? הייתי בהופעה של כוכב נולד 2. נחשב? הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? בטח הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא, אבל יש תיכנון היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אני לא זוכרת את החלומות שלי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים. קסם? אני נורא אוהבת "הארי פוטר", אם לזה אתם מתכוונים. באלוהים? לא בשטן? אני אוהבת נורא גם מכוספות, אז.. כן. בסנטה קלאוס? לא ברוחות? יאפ בפיות? יאפ במזל? יאפ. באהבה ממבט ראשון? i let you know (מושפעת מסיפור סינדרלה) ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? יאפ במכשפות? שוב, אוהבת מכושפות!!! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא זכור לי שיצא לי לראות כוכב נופל באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? אממ.. לוי'דעת בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? god is a girl! אחחח.. שיר גדול! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום שקט יותר? יש לך חברים הומואים/לסביות? נופ. לא שאני יודעת מי החבר הכי טוב שלך? אסטררר!! מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אימא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לוידעת. בדרך צפקיד נותנת העצות הוא שלי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחה פנימית?! מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? נמרוד. מכיתה ג' הכי מעט זמן? אמממממ מיכללל!!

yasminale

New member
המשך!!

הכי מצחיק? אממ.. אני? חח סתם.. אנדריאה! הכי קרוב? אסטר הכי מוזר? נמרוד הכי חכם? גיא שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? רותם =[ הכי נחמד? כולם מקסימים =]] הזמר הכי טוב? אסטרר!!! הכי רועש? אניי! חחח! ואנדריאה! בקיצור, אני ואנדריאה זה לא טוב ביחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? דוררר!! ואסתר!!! ואסטר! עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אסטר, אביתר על מי אתה סומך הכי הרבה? אסטר מי מקשיב לבעיות שלך? דור, אסטר, אסתר, לעיתים רחוקות אביתר עם מי אתה רב הכי הרבה? עם רותם =[ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? בבית שלי. סתם. בשל אסטר האם החברים מכירים אותך? בטח האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בטח. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? נראה לי =] דור אומר שאני כוסית! חעחע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמממ לוקאס! שבגד בברוק! אבל התסריטאים כבר עשו את זה בשבילי
שצחקת עליו? אמממ על דור חחעחע שהלכת איתו לקניות? הלכתי אם אסטר לקנות ארטיק בים! ששבר את הלב שלך? אפחד (תודה לאל) שאכזב אותך? אפחד שגרם לך לבכות? לוק שמת ששימח אותך? דור ואסתר שראית איתו סרט? אימא, אתמול, "ילדות רעות" שדיברת איתו בטלפון? אממממ אבא כרגע... מה אתה לובש? מכנסונים וגופייה באיזה חלק בגוף את נוגע? בשום חלק, סוטים!! איזה ספר אתה קורא? "נערת החלום האמריקני". חולה על מג קאבוט! מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום. הוא כחול כהה חלק עם ג'ל רך כזה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? שמחה מאוד ומחכה לאסתר שתחזור האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? בטחחח!! מוזיקה זה החייםםם!
שעת סיום: 18:31 אני איטית..

lim02

New member
עונההההההההה

שעת התחלה: 19:24 שם: לימור האם השם שלך על שם מישהו :לא מיקום: כדור הארץ? האם תקראי לבת שלך על שמך: לא! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא היה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין: בת.. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק: כן תאריך לידה: 1.10 גיל:14 ו.. גיל שהיית רוצה להיות: 14! כיתה: עולה ל-י גובה:1.60 צבע עיניים: ירוק, כחול, צהוב, אפור.. אוהב אותו? אכן צבע שיער: חום אוהב אותו? אכן צבע אהוב: כחול ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימינית חיות מחמד: דג. חח יש פירסינג? אין קעקועים? אין התמכרויות? יותר מדי איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, רוסית, ערבית, ספרדית ציטוט מועדף: יש המוןן האם אתה חיי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא בסדר יש לך הרגלים רעים? לא שאני מודעת איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אני מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד אתה יודע לשיר? חח לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? יש מצב האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה:) יש לך יומן?לא מה החולשה הכי גדולה שלך? סושי! חח מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו סבירים.. לא? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לכל דבר יש סיבה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הנקודות חן! חח ומה הכי פחות אוהב? לא יודעת, שאני נשרפת מהר? אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא יודעת יש לך בטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וואי.. בדיונית.. אין לי שמץ האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? חח כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת אף אחד נוהג? על רולר בלייץ.. אוהב לנסוע מהר? כן עד שנופלים אוהב את הקול שלך? חח איזו שאלה האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא יודעת היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כןן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כןן הרגת מישהו? את הטמג'וצי, עד היום אני מתחרטת חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? מסטיק בכתה א'. היית ברדיו/טלוויזיה? כן! הייתה לך התמוטטות עצבים? לא חס וחלילה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים קסם? זאת אשליה. באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? חח הוא חמוד ברוחות? לא בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? יכול להיות כזה דבר ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? בגן עדן כן, בגיהנום לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה? יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? כולם מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? המשפחה שלי בכללי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תסתמוך על עצמך, כי אם אתה לא תאמין בעצמך אף אחד לא יאמין.. יש המון כאלו מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחח צבצית. מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? אלו מהגן הכי מעט זמן? אלו מהשנה.. הכי מצחיק? חח דני הכי קרוב? יש כמה הכי מוזר? אוי, לא יודעת הכי חכם? יש. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? יש.. הכי נחמד? כולם :) הזמר הכי טוב? חח לא נראה לי יש הכי רועש? אויי.. דנה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? לא יודעת על מי אתה סומך הכי הרבה? על חברה שלי.. מי מקשיב לבעיות שלך? אותה אחת עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?.לפעמים כן, לפעמים לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון? בר האם החברים מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי.. זה יכול להיות די מגניב האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? אין לי שמץ, אני לא מהמין השני מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חח זה היה ג'וק. אבל בסדר שצחקת עליו? אותו אחד.. הוא התהפך שהלכת איתו לקניות? אותו אחד.. חח סתם ששבר את הלב שלך? היה אחד.. שאכזב אותך? קרה פעם.. שגרם לך לבכות? אותו אחד מלפני שתי שאלות ששימח אותך? אותו אחד משאלה קודמת.. שראית איתו סרט? כמה חברות שדיברת איתו בטלפון? אור? כרגע... מה אתה לובש? חולצה ומכנס מגניב ביותר באיזה חלק בגוף את נוגע? אני יושבת ישיבה מזרחית :) חח איזה ספר אתה קורא? סיימתי ה"תפסן בשדה השיפון" ו"קיץ אחד ביחד" ספרים מגניבים ביותר מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסומת לאיזשהי חברה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? סבב, סבבי בבי, סבבוש וסבבה האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא שעת סיום: 19:36- הטלפון הפריע.. חח מאשימה אותו!

:-9

שעת התחלה:19:46 שם: יעל טאובר האם השם שלך על שם מישהו : לא מיקום: פה..סתאאם.. בקריות.. או יותר קרוב, בחדר מחשב! האם תקראי לבת שלך על שמך: לאאא!!! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אייל, לא יודעת מהה?? אני אוהבת את השם בן... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא הייתי רוצה להחליף בכלל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן... יולי, יולה, יול, השאלה עם לא בכוונה, אם לא בכוונה אז לא! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מפתאום! מין: בת סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית, למרות שאני כולה בת 12! רווק: כן... תאריך לידה: 21.8.93 גיל: 12 גיל שהיית רוצה להיות: 18-19 כיתה: עולה לז' גובה:1.47... אני נמוכה
צבע עיניים: כחול שולט! אוהב אותו? מתה עליייוו!! צבע שיער: חום בהיר... אוהב אותו? יכול היה להיות יותר טוב אבל כן... צבע אהוב: סגול בהיר, תכלת. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית! חיות מחמד: אין... מה העבודה שלך: אין עבודה, קשההה....טחחחח... יש פירסינג? לאא! קעקועים? לאא~ התמכרויות? למחשב... איזה שפות אתה דובר? ספרדית לא שוטף אבל כמעט, אנגלית טובה אבל לאא שוטפת ועברית שפת אם. ציטוט מועדף: "לצחוק כי אנחנו ידידים או לבכות כי זה כל מה שניהיה?" האם אתה חיי את הרגע? אממ.. לא ממש לצערי... יש לך סודות? כן.. אבל מישהי יודעת.. אתה שונא את עצמך? לפעמים... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אוהב אותו אבל אחרים לא יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה עיניים יפות יש לך! אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "נוסעת בעקבות האהבה"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? גובה אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בגיל יותר מוקדם... האם אתה מתבודד? רוב הזמן כן אבל אוהבת להיות עם חברים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? לא יודעתת... האם אתה פועל בפזיזות? כן לצערי... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני פוחדת מהמוות האם אתה פסיבי או פעיל? לא ממש מבינה בזה... יש לך יומן? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? להתאהב מה החוזק הכי גדול שלך? תמיכה באנשים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגובה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?ממש ממש לאאא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? תמיד אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך... :-\ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אם מוותרים על לעשות משהו מפסידים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים ומה הכי פחות אוהב? אף אתה חושב שאתה ניראה טוב? בערך יש לך בטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעתת... האם אתה: מעשן? לאא על סמים? לאא.. סם האהבה נחשב? קורא עיתון? בכללי כן אבל עכשיו לא מתפלל? לא רשמית, מבקשת מה' דברים... הולך לבית כנסת? לא קבוע, באירועים... מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא פרווה אבל ישנה עם בובה יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? אין לי רשיון אוהב לנסוע מהר? - אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? נתתי לעצמי סטירה
יצאת מהמדינה? כן... כל שנה מאז גיל 3 אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חלבה? לא יודעת.. היית מאוהב? תמיד היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? נשרפתי דרגה 2 בכוויות עברת ניתוח? לא נראה לי ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ?לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? כן!..סתםם לאאאאאאאאאאאא חשבת שאתה משתגע? תמיד בגדו בך? לא ממש היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן.. את הדג שליי
הרגת חיה בכוונה? לא נראה לי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן קסם? כן באלוהים? כן בשטן?לצערי כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לפעמים במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא קרה לי עוד אבל אני אבקש באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן (יהדות) אתה חושב שלאלוהים יש מין? תמיד ה' נראה לי כבן... אבל אני לא חושבת.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגיהנום או לגן עדן יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? היללההה המאמי שללייי! מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אימא\אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לוותר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא הבנתי.. מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? עומרי ושני מהגן הכי מעט זמן? רותם הכי מצחיק? גיל ונופר הכי קרוב?הילה הכי מוזר? נופר..טחחחח הכי חכם? נופר שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? יפעת הכי נחמד? כוכב הזמר הכי טוב? כוכב וגיל הכי רועש? טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? הילה עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? הילה על מי אתה סומך הכי הרבה? הילה מי מקשיב לבעיות שלך? הילה..טחחחחח... עם מי אתה רב הכי הרבה? הילה...וואי... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של הילה האם החברים מכירים אותך? כן אבל לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן... האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לאא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא רציתי להרוג שצחקת עליו? רותם שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? לידוריי.. שאכזב אותך? לידור שגרם לך לבכות? לידור ששימח אותך? הילה שראית איתו סרט? שני שדיברת איתו בטלפון? הילה כרגע... מה אתה לובש? גופיה ומכנס קצר בורוד באיזה חלק בגוף את נוגע? בסנטר איזה ספר אתה קורא? קיץ אחד ביחד מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? אני קצת שמחה וקצת עצובה האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא שעת סיום: 20:09 זה העביר לי את הזמן!

גם אני...

שעת התחלה: 21:50 שם: חן האם השם שלך על שם מישהו : כן על שם סבתא החורגת שלי מיקום: קרית אתא האם תקראי לבת שלך על שמך: אולי אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק: כן תאריך לידה: 23/11/90 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 18+ כיתה: עולה לט' גובה: מטר 66 צבע עיניים: כחולות לפעמיים מתחלף הצבע. אוהב אותו? מאודדדדדד צבע שיער: בלונד כהה עם פסים אוהב אותו? אם הוא היה חלק אז כן ככה לא. צבע אהוב: אדום,כחול כהה,כתום ושחור ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד: אין מה העבודה שלך: אין עבודה יש פירסינג? לא אני ממש רוצה או השפה או בגבה. קעקועים? לא התמכרויות? לבריזר (שתיה עם הלכוהול) איזה שפות אתה דובר? רוסית ועברית ציטוט מועדף: "להיות או לא להיות זאת השאלה" האם אתה חיי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? מה פתרום חס וחלילה אתה שונא את עצמך? אמממ...לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? להתעצבן איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה יפה את שאני לא כזאת... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים על פי חן מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אמממ..אין לי מושג אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד יש למות האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן? אישי לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? אממ...הופעות של ברי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לכבד הורים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיינים אף ושפתיים ומה הכי פחות אוהב? גוף ונקודת החן שליד הפה שלי. אתה חושב שאתה ניראה טוב? די יש לך בטחון עצמי? לייייייי לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאף אחד האם אתה: מעשן? לא על סמים? לאאאאאאאאאאאא קורא עיתון? כן מתפלל? מתחילה מיום ראשון הולך לבית כנסת? לא אולי יתחיל מדבר עם זרים? לא אבל כשצריך אז כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כשיהיה לי חבר וזה יהיה ממש רומנטי אז כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא ממש נוהג? ינהג אוהב לנסוע מהר? כשיהיה לי רשיון עם אוטו אז כן אוהב את הקול שלך? לא ממש האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן היית מאוהב? אם אני הייתי מאוהבת אני מצאוהבת כבר שנתיים היית על סמים? לאאאאא! שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker? לא היית על במה? כן בהופעת סיום של כיתה ו' ישנת מחוץ לבית? לא חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? לא לא אכלת יום שלם? כן ביום הכיפורים דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן בפסטיגל והאומנים שאני שומעת
הרגת חיה בטעות? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הרגת חיה בכוונה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא אבל עם אני יקפוץ אולי זה יהיה בלי חבל היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם? לא באלוהים? כן בשטן? ועוד איך בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ממש יוצא לי לעקוב אחרי כוכבים ובמיוחד לא נופלים
באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא יודעת אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת כשאני יראה אותו מתי שהו אני יגיד לכם. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמים יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? ענבר מאיזה קומונה נורא חמודה. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לשקר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? לא יודעת הכי מעט זמן? לא יודעת הכי מצחיק? בת דודה שלי הכי קרוב? אמא הכי מוזר? השכנה הכי חכם? לא יודעת שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? הוא לא חבר שלי ואנחנו בכלל לא בקשר רק חוגגים תחגים יחד כמו פסח ראש הנה וכו' והוא ניראה טוב רק אם הוא היה שם עליי ומציע לי חברות זה יהיה היום הכי מאושר בחיים ואז אני יתגעגע אפילו עכשיו אני מתגעגעת
הכי נחמד? ידיד טוב הזמר הכי טוב? ברי סחרוף ויזהר אשדות הכי רועש? פורטיסחרוף עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? ענבר עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אף אחד על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?. לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? בבית של דודה שלי האם החברים מכירים אותך? לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמיים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? אם הוא יגיד לי אז כן אם לא אז לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חברה של בת דודה שלי שצחקת עליו? כן שהלכת איתו לקניות? לא ששבר את הלב שלך? לא שאכזב אותך? כן שגרם לך לבכות? כן ששימח אותך? לא שראית איתו סרט? לא שדיברת איתו בטלפון? לא כרגע... מה אתה לובש? פיג'מה באיזה חלק בגוף את נוגע? באף אחד... איזה ספר אתה קורא? אממ...של סופרת שהייתה בשואה מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? רעה מאוד ורוצה אותו מאוד האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא שעת סיום: 22:41

shaya23

New member
תורי לענות.. חחח

שעת התחלה: 21:51 שם: שי האם השם שלך על שם מישהו : לא מיקום: מושב ניר בנים האם תקראי לבת שלך על שמך: לא! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דורון אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נועה.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? שם משפחה כן.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט.. רווק: כן תאריך לידה: 23.9 גיל:13 גיל שהיית רוצה להיות: 14 וחצי כיתה: עולה לח' גובה: 1.57 צבע עיניים: חום ירקרק אוהב אותו? כן צבע שיער: חום כהה אוהב אותו? כן.. צבע אהוב: כחול וכתום ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): אמבידסקטרוס אבל יותר שמאלית.. חיות מחמד: אין מה העבודה שלך: אין יש פירסינג? לא קעקועים? לא התמכרויות? למגרש ביתי או.סי השיר שלנו ותוכניות ריאליטי.. איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ספרדית ציטוט מועדף: כשאמא של סימבה רואה אותה בפעם הראשונה שהוא חוזר מבוגר במלך האריות- "מופסה!... לא אתה מת... סימבה!" האם אתה חיי את הרגע? נראהלי יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יפה.. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? המופע של שי מה הפחד הגדול ביותר שלך? שהאנשים הקרובים אליי ימותו (טפו טפו טפו חס וחלילה) אתה יודע לשיר? כן!!!! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים שלי אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האוזניים וטיפה האף.. האם אתה פסיבי או פעיל? ? יש לך יומן? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת.. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? האף!!! אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עדיף להפסיד רגע בחיים מאשר חיים ברגע מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים והפה ומה הכי פחות אוהב? האף והאוזניים אתה חושב שאתה ניראה טוב? כן יש לך בטחון עצמי? בערך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סברינה המכשפה הצעירה.. חח סתם לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון? כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת? לאר מדבר עם זרים?לא חחח ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן קסם? כן באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי שמץ יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? שקד טל תמר מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? שירה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תהיי עצמך! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? שירה הכי מעט זמן? עופרי תמר אביה אלונה הכי מצחיק? תום הכי קרוב? שקד טל תמר הכי מוזר? אופיר הכי חכם? שקד טליה שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? ענב הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? שקד תמר רז נועה! הכי רועש? רותם עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? הילה עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? הילה על מי אתה סומך הכי הרבה? שקד טל תמר מי מקשיב לבעיות שלך? כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? תמר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?. כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? תמר האם החברים מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא יודעת.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת.. שצחקת עליו? תמר שהלכת איתו לקניות? סבתא שלי.. ששבר את הלב שלך? אפח'ד שאכזב אותך? שירה וגל שגרם לך לבכות? גל ותמר ששימח אותך? צליל! שראית איתו סרט? ענב שדיברת איתו בטלפון?אבא שלי כרגע... מה אתה לובש? גופיה ומכנס גולשים באיזה חלק בגוף את נוגע? באצבעות שלי איזה ספר אתה קורא? אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? מאושרת כי דיברתי עם צליל... האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא שעת סיום: 22:04

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo87.gif

שעת התחלה:00:09 שם: שרונה מלקר האם השם שלך על שם מישהו : לא מיקום: רמלה האם תקראי לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אממממ אולי אור.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ליאת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק: חחח כן תאריך לידה: 1/11/86 גיל:18 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 23 כיתה: סיימתי גובה:מטר 63 צבע עיניים: חום אוהב אותו? בערך צבע שיער: חום כהה אוהב אותו? לא צבע אהוב: שחור
ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: כן..שתי תוכים אבריל ולאבין מה העבודה שלך:לא עובדת יש פירסינג? אמממ יש לי 4 חורים באוזן ימין קעקועים? לא התמכרויות? אמממ השיר שלנו
איזה שפות אתה דובר? עיברית ואנגלית ציטוט מועדף: אממממ צריכה לחשוב על זה האם אתה חיי את הרגע?כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? קצת האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי שיער יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? השעמום
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד אתה יודע לשיר? בערך האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? ליפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? ליפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית יש לך יומן? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? צ'אד
..חחח סתם לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? אממממ... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הביישנות שלי... אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים
ומה הכי פחות אוהב? הבטן אתה חושב שאתה ניראה טוב? בערך יש לך בטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל?בלילה הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית? כן שיחקת strip poker ?לא
היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? לא..חחח בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם? כן...נינט טייב
הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? אמממ נראה לי שהייתי קטנה היית ברדיו/טלוויזיה?לא הייתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך קסם? כן באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? בערך האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין?אין לי מושג לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? מירי וחלי מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? חלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? מירי הכי מעט זמן? רוז הכי מצחיק?חלי הכי קרוב?מירי וחלי באותה מידה הכי מוזר? ליבנת הכי חכם? חלי שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? רוז הכי נחמד? חלי הזמר הכי טוב? אמממ... הכי רועש? עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? אודל חברה שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? מירי על מי אתה סומך הכי הרבה? מירי וחלי מי מקשיב לבעיות שלך? חלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?.לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? מירי האם החברים מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
שצחקת עליו? רוז שהלכת איתו לקניות? חלי ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? מירי שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? חלי שדיברת איתו בטלפון? מירי כרגע... מה אתה לובש? גופיה ומכנס קצר באיזה חלק בגוף את נוגע?
איזה ספר אתה קורא? ספר של מכושפות מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן שעת סיום:00:39

danielle13

New member
עכשיו אני עונה...

שעת התחלה:00:53 שם: דניאל האם השם שלך על שם מישהו :לא מיקום: בחדר שלי האם תקראי לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אמממ אין לי מושג אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ממממ מיכל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? רק באנגלית... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק: כן תאריך לידה: 27.12.1990 גיל:14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה: ט' (אמורה ל-י'...) גובה:1.68 צבע עיניים: חומות אוהב אותו? לא.. אני רוצה ירוק צבע שיער: חום כהה אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול וסגלגל ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: כלב ושני חתולים מה העבודה שלך:רק ביביסיטר לפעמים יש פירסינג? 3 באוזניים קעקועים? לא התמכרויות? לשוקולד...חח איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית וספרדית בערך האם אתה חיי את הרגע? מממ בערך יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא שאני זוכרת איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזו חמודה... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים לפי דניאל מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו לאחת מהחיות שלי... (הרבה שהיו לי מתו :(...) אתה יודע לשיר? אין לי מושג... אני חושבת שכן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים... אבל לא לעיתים קרובות מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה... אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? אני חושבת שכן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני מתעצבנת בקלות מדברים מסויימים האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן? היה לי אבל זרקתי לפני איזה שנה וחצי מה החולשה הכי גדולה שלך? לגורים... מה החוזק הכי גדול שלך? אמממ אין לי מושג... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אני די ביישנית אז הייתה משנה את זה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אממ אני חושבת שכן... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא סיפרתי משהו לילד אחד... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אמממ כן.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להחזיק דברים חשובים בבטן... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פרצוף ובטן ומה הכי פחות אוהב? ברכיים אתה חושב שאתה ניראה טוב? אמממ כן בערך יש לך בטחון עצמי? אמממ קצת... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג... האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא תמיד... ועכשיו לא.. מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? תלוי ישן עם בובות פרווה? אמממ עם חלק.... יוצא לטיול בגשם? יצאתי רק כמה פעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אממ לא ממש נוהג? לצערי לא אוהב לנסוע מהר? לא כי אני לא נוסעת אוהב את הקול שלך? אמממ קצת האם אי פעם פגעת בעצמך? לאא יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אני לא חושבת היית מאוהב? נראה לי שכן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן... התייבשתי פעמיים עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? לא... היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? מה פתאוםם נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לאא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא שאני זוכרת עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? אמממ כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? חס וחלילה!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא נראה לי היית ברדיו/טלוויזיה? אממ אני חושבת בטלוויזיה הייתה לך התמוטטות עצבים? אני חושבת שכן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אממ כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש קסם? אממ כן קצת באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא ממש בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל אבל נראה לי שהייתי מבקשת באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? בגן עדן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לחיים אחרים יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודעת עליהם... מי החבר הכי טוב שלך? כרגע אני ממש לא יודעת... החברה הכי טובה שלי(שהייתה) לא מי שחשבתי שהיא מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? בת דודה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תאמיני בעצמך ותוכלי לעשות הכל מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אני לא זוכרת מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? מממ מזל... הכי מעט זמן? סיגל הכי מצחיק? ערן הכי קרוב? גל הכי מוזר? לוידעת... הכי חכם? אור שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? ענבר הכי נחמד? עדי הזמר הכי טוב? שירן הכי רועש? עדי עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? ערן עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? מעיין בת דודה שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? מעיין מי מקשיב לבעיות שלך? גל עם מי אתה רב הכי הרבה? שני האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?.גל האם אתה סומך על אחרים בקלות? אמממ תלוי.. בבית של מי היית אחרון? סיגל האם החברים מכירים אותך? כן... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני בחורה.. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? אין לי מושג.. אני מקווה שכן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בכרטיסנית בקולנוע בעזריאלי... היא לא נתנה לי לקנות כרטיס לבית השעווה שצחקת עליו? רון שהלכת איתו לקניות? מעיין ששבר את הלב שלך? אוהד שאכזב אותך? שני שגרם לך לבכות? רון ששימח אותך? ערן שראית איתו סרט? שירה שדיברת איתו בטלפון? מעיין כרגע... מה אתה לובש? פיז'מה באיזה חלק בגוף את נוגע? שיער איזה ספר אתה קורא? תקוות גדולות מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי מושג מזה... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? אני דיי שמחה כרגע האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן שעת סיום:01:37

BloSSoM4

New member
זה ממש ממש ארוך......... :|

שעת התחלה:12:25 שם: לינה האם השם שלך על שם מישהו : על שם סבתא רבה. האם תקראי לבת שלך על שמך: חח ממש לא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ואילך בדיוק אני אמורה לדעת? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? גיל. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. רווק: כן תאריך לידה: 8.2.90 גיל:15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: אני כבר רוצה שיהיה לי 16. כיתה: עולה לי' גובה:1.68 צבע עיניים: כחול-ירוק אוהב אותו? בייטח! צבע שיער: חום בהיר אוהב אותו? למה לא? צבע אהוב: שחור ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: פנטה הכלבה הכי מתוקה מארץ. (בטרוף שלנו) :)) יש פירסינג? באפ ובטבור קעקועים? עדיין לא. התמכרויות: James Lafferty,סיגריות איזה שפות אתה דובר? רוסית,עיברית,אנגלית האם אתה חיי את הרגע? כן כי אם לא מה יוצא מזה!? יש לך סודות? לכל אחד יש,לא? אתה שונא את עצמך? למה לי לשנוא את עצמי? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אני ל מרגישה כלפיו כלום. יש לך הרגלים רעים? חח כן,הרבה. איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? בקשר לצבע העיניים שלי. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "לינה מחפשת לעצמה חיים." מה הפחד הגדול ביותר שלך? אני אשאיר את זה לעצמי. אתה יודע לשיר? לא..ממש לא...ממש ממש לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא,לא יצאלי אפ פעם. האם אתה מתבודד? כשצריך. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אחותי! אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? אני חושבת שכן. האם אתה פועל בפזיזות? תלוי . האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יש לך יומן? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חתיכים וגלידה. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת..לא חשבתי על זה. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גובה. והייתי רוצה להיות יותר עקשנית,לעמוד בדברים שאני אומרת. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא במיוחד. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן..צניחה ממטוס -אבל אני עוד אעשה. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טובים או לא זה מה יש. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אנשים תמיד עוזבים,חברים תמיד ידפקו אותך בסופו של דבר, כשאתה משקר תמיד יגלו, וכשאתה טועה אפ פעם לא ישכחו... יש לך בטחון עצמי? יש לי מספיק בשבילי וגם בשביל אחרים..מי שצריך שיבקש. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ספיידרמן!!! האם אתה: מעשן? כן על סמים? לא קורא עיתון? כן,בלייזר. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים?כן. ישן עם בובות פרווה? חיחי כן יוצא לטיול בגשם? הנאות החיים... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? מנסה להימנע . נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? יאפ אוהב את הקול שלך? הוא רגיל.. האם אי פעם פגעת בעצמך? פיזית? מממ יצאת מהמדינה?כן.... אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית? פעם אחת..לא להרבה זמן. שיחקת strip poker ?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? הלוואי עלי! דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן..בערך.. בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק?ממ כן:)) פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלים זה נחשב? הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן,מסטיק. היית ברדיו/טלוויזיה? כן...שידרתי פעם.. הייתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?כן!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? חחח לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כ ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת אבל אני אגלה את זה מתישהו. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן,הרבה מי החבר הכי טוב שלך? ולה . מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא שלי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תלמדי,כי בעתיד תצטערי שלא למדת. מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? לין. הכי מעט זמן? לא יודעת הכי קרוב?ולה הכי חכם? סופי שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? סופי מירי ולריה הכי נחמד? מירי התייאשתי.............זה ארוך מדי!!!!!!!!!

בא לי לענות ../images/Emo8.gif

שעת התחלה: 14:51 שם: טל האם השם שלך על שם מישהו : כן סבתא... מיקום: פ"ת...בחדר שלי כרגע..
האם תקראי לבת שלך על שמך: לא.. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אלעד או מתן...
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אוהבת את השם שלי.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא..שם קצר! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק: נשואה +10....ברור רווקה תאריך לידה: 2/6/90 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 20 כיתה: י' גובה: 1.60 צבע עיניים: דבש
אוהב אותו? ברורר צבע שיער: שטני אוהב אותו? פעם כן פעם לא פעם למה לא...
צבע אהוב: כחול ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: בבית יש דגים..מתה על כלבים מה העבודה שלך: עובדת בקייטנה... יש פירסינג? לא קעקועים? לא התמכרויות? לא... איזה שפות אתה דובר? עברית עברית עברית {אנגלית.ספרדית..בקטנה} ציטוט מועדף: "אם אין אני לי מי לי..!" האם אתה חיי את הרגע? אני חייה בכלל... יש לך סודות? המון אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? תלוי איך אני כותבת יש לך הרגלים רעים? תגדירו הרגלים רעים איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? המון...:D אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים על פי טל מה הפחד הגדול ביותר שלך? המוות אתה יודע לשיר? אמממ אמממ אמממ ....יודעת אבל לא כל כך טוב.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חס ושלום האם אתה מתבודד? כשרע לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החיים עצמם אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? חתוליםםם..בעע האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם..יותר פעילה יש לך יומן? כן..לא כותבת בו מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ...תגדירו חולשה מה החוזק הכי גדול שלך? תגדירו חוזק...{לא טובה בתשובות כאלה} אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את חברה שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? תלוי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? יש הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טובים ורעים..משתנים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ?!?!?! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים ומה הכי פחות אוהב? הרגליים אתה חושב שאתה ניראה טוב? תלוי איך אני קמה בבוקר יש לך בטחון עצמי? יש ואין לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת.... האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? שאני מרגישה צורך.. הולך לבית כנסת? לא דבר עם זרים? תלוי מה הזר ישן עם בובות פרווה? לא..אבל יש!! יוצא לטיול בגשם? אולי אני אתחיל לעשות את זה
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן!! נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן...עם אבא! אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? כן..פגיעה רגשית!{מטופש!} יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? מזה היית...אני עדיין מאוהבת! היית על סמים? לא שחית בעירום? שווה לנסות? היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? בטח....מזה?! היית על במה? כן {מסיבת סיום..חחח} ישנת מחוץ לבית? אצל חברות... חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כמעט לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן..הרבה הרגת מישהו? כן...זבובים ויתושים! חשבת שאתה משתגע? הרבה! בגדו בך? כן..אבל לא חבר...חברות! היה לך חלום שהתגשם? הרבה עברת על החוק? לא... פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? לא בטעות!!! הרגת חיה בכוונה? כןןןןןן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן..שהייתי קטנה
היית ברדיו/טלוויזיה? לא.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כשזה מראה על טוב קסם? צריכה להאמין...?! אלוהים? כן..! בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא! ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לפעמים..כשיש מזל! באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כנראה שכן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יש כוכבים שנופלים?! באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? תלוי בדת מאורגנת? יהדות... אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן...או גהנום! יש לך חברים הומואים/לסביות? כרגע לא מי החבר הכי טוב שלך? שם חסוי מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הרבה כאלה... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אממ...יש הרבה לא עולה לי בראש! מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? חברת הילדות שלי..מאז שהיא נולדה..גל הכי מעט זמן? יוסי {כאילו ששמות עוזרים לכם} הכי מצחיק? טל!! הכי קרוב? טל וגל הכי מוזר? טל! אין ויכוח הכי חכם? אני! שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם הכי נחמד? הרבה... הזמר הכי טוב? טל הכי רועש? טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? מוריאל וטל עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? " " על מי אתה סומך הכי הרבה? טל {אמא!!} מי מקשיב לבעיות שלך? כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? מוריאל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? טל ואמא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא וכן! בבית של מי היית אחרון? סבתא... האם החברים מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא...או...למה כן?! האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? תלוי... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שם חסוי שצחקת עליו? טל שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אמ....שם חסוי ביותר שאכזב אותך? שם חסוי1 שגרם לך לבכות? אני בוכה בקלות... ששימח אותך? אחי.. שראית איתו סרט? החברות שדיברת איתו בטלפון? אמא כרגע... מה אתה לובש? פיג'מה באיזה חלק בגוף את נוגע? במקלדת! איזה ספר אתה קורא? לא קוראת...=/ מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? יותר טוב מאי פעם חחח האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא יכולה לעשות שני דברים ביחד האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כה שעת סיום: 15:12 וטוב שנגמר!!....היה נחמד!

בא לי לענות ../images/Emo8.gif

שעת התחלה: 14:51 שם: טל האם השם שלך על שם מישהו : כן סבתא... מיקום: פ"ת...בחדר שלי כרגע..
האם תקראי לבת שלך על שמך: לא.. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אלעד או מתן...
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אוהבת את השם שלי.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא..שם קצר! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק: נשואה +10....ברור רווקה תאריך לידה: 2/6/90 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 20 כיתה: י' גובה: 1.60 צבע עיניים: דבש
אוהב אותו? ברורר צבע שיער: שטני אוהב אותו? פעם כן פעם לא פעם למה לא...
צבע אהוב: כחול ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: בבית יש דגים..מתה על כלבים מה העבודה שלך: עובדת בקייטנה... יש פירסינג? לא קעקועים? לא התמכרויות? לא... איזה שפות אתה דובר? עברית עברית עברית {אנגלית.ספרדית..בקטנה} ציטוט מועדף: "אם אין אני לי מי לי..!" האם אתה חיי את הרגע? אני חייה בכלל... יש לך סודות? המון אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? תלוי איך אני כותבת יש לך הרגלים רעים? תגדירו הרגלים רעים איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? המון...:D אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים על פי טל מה הפחד הגדול ביותר שלך? המוות אתה יודע לשיר? אמממ אמממ אמממ ....יודעת אבל לא כל כך טוב.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חס ושלום האם אתה מתבודד? כשרע לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החיים עצמם אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? חתוליםםם..בעע האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם..יותר פעילה יש לך יומן? כן..לא כותבת בו מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ...תגדירו חולשה מה החוזק הכי גדול שלך? תגדירו חוזק...{לא טובה בתשובות כאלה} אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את חברה שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? תלוי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? יש הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טובים ורעים..משתנים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ?!?!?! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים ומה הכי פחות אוהב? הרגליים אתה חושב שאתה ניראה טוב? תלוי איך אני קמה בבוקר יש לך בטחון עצמי? יש ואין לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת.... האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? שאני מרגישה צורך.. הולך לבית כנסת? לא דבר עם זרים? תלוי מה הזר ישן עם בובות פרווה? לא..אבל יש!! יוצא לטיול בגשם? אולי אני אתחיל לעשות את זה
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן!! נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן...עם אבא! אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? כן..פגיעה רגשית!{מטופש!} יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? מזה היית...אני עדיין מאוהבת! היית על סמים? לא שחית בעירום? שווה לנסות? היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? בטח....מזה?! היית על במה? כן {מסיבת סיום..חחח} ישנת מחוץ לבית? אצל חברות... חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כמעט לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן..הרבה הרגת מישהו? כן...זבובים ויתושים! חשבת שאתה משתגע? הרבה! בגדו בך? כן..אבל לא חבר...חברות! היה לך חלום שהתגשם? הרבה עברת על החוק? לא... פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? לא בטעות!!! הרגת חיה בכוונה? כןןןןןן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן..שהייתי קטנה
היית ברדיו/טלוויזיה? לא.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כשזה מראה על טוב קסם? צריכה להאמין...?! אלוהים? כן..! בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא! ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לפעמים..כשיש מזל! באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כנראה שכן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יש כוכבים שנופלים?! באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? תלוי בדת מאורגנת? יהדות... אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן...או גהנום! יש לך חברים הומואים/לסביות? כרגע לא מי החבר הכי טוב שלך? שם חסוי מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הרבה כאלה... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אממ...יש הרבה לא עולה לי בראש! מי החבר שלך: שאת מכיר הכי הרבה זמן? חברת הילדות שלי..מאז שהיא נולדה..גל הכי מעט זמן? יוסי {כאילו ששמות עוזרים לכם} הכי מצחיק? טל!! הכי קרוב? טל וגל הכי מוזר? טל! אין ויכוח הכי חכם? אני! שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם הכי נחמד? הרבה... הזמר הכי טוב? טל הכי רועש? טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? מוריאל וטל עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? " " על מי אתה סומך הכי הרבה? טל {אמא!!} מי מקשיב לבעיות שלך? כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? מוריאל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? טל ואמא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא וכן! בבית של מי היית אחרון? סבתא... האם החברים מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא...או...למה כן?! האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? תלוי... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שם חסוי שצחקת עליו? טל שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אמ....שם חסוי ביותר שאכזב אותך? שם חסוי1 שגרם לך לבכות? אני בוכה בקלות... ששימח אותך? אחי.. שראית איתו סרט? החברות שדיברת איתו בטלפון? אמא כרגע... מה אתה לובש? פיג'מה באיזה חלק בגוף את נוגע? במקלדת! איזה ספר אתה קורא? לא קוראת...=/ מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? יותר טוב מאי פעם חחח האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא יכולה לעשות שני דברים ביחד האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כה שעת סיום: 15:12 וטוב שנגמר!!....היה נחמד!

Riot Boy

New member
שלי

שעת התחלה: 17:34 שם: גלעד האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: שריד האם תקראי לבת שלך על שמך? אני בן... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? הא?? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא... ארנב נשאר ארנב... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? אני רווק אבל תאריך לידה: 7.11.90 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: אני שמח עם הגיל שלי כיתה: עולה ל-י' מצבך החברתי: לודע... גובה: 1.67 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כע צבע שער: חום אוהב אותו? זה פסדע... צבע אהוב: כחול / אדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי חיות מחמד? חתולה מה העבודה שלך? לישון יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: יש אני גפ צריך לפרט? איזה שפות אתה דובר? רוסית ערבית יפנית והונגרית ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי האם... אתה חי את הרגע? אולי... |מרים גבה| יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? אולי קצת אתה אוהב את הכתב יד שלך? חחחחחחח יש לי כתב יד של רופאים יש לך הרגלים רעים? אני חושב... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמוט |מרים גבה| אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "שיעמום טוטאלי" מה הפחד הגדול ביותר שלך? הממממ... אין לי מושג אתה יודע לשיר? פחחחחחחחחחחחח לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא... האם אתה מתבודד? אם אני יכול שלא אז לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מחשב אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מה זה לא האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד אותי? אין לי מושג... שונא בעצמי? את המראה.... האם אתה פסיבי או פעיל? הא?|מרים גבה| יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולט מה החוזק הכי גדול שלך? אין לי מושג אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את המראה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? קצת כזה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אני חי את ההווה, לא את העבר אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם היו פסדר כזה.... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תני לי לחשוב על זה... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? המממ את העיניים... ומה הכי פחות אוהב? את המראה שלי אתה חושב שאתה נראה טוב? ---> יש לך ביטחון עצמי? תחליטו בעצמכם... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לודע... לא עשיתי השוואות... האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? אני מציק לזרים... זה כזה כיף... ישן עם בובות פרווה? לא... יוצא לטיול בגשם? לפעמים... קודם תביאי גשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לודע... נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לסוע? אוהב את הקול שלך? חחחחחח מה זה לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? הממממ פיזית? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כע וכבר לע היית על סמים? חחחחחח לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? לא היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? בRוR חשבת על התאבדות? לרבע שניה כזה... נשארת ער כל הלילה? כע.... שולט ביותר! לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? בטח.... |מבט מטורף בעיניים| חשבת שאתה משתגע? לא.... בגדו בך? קיינדה... היה לך חלום שהתגשם? לודע.... עברת על החוק? כע פגשת מישהו מפורסם? כע אבל לא ממש מפורסמים... הרגת חיה בטעות? לא בטעות... הרגת חיה בכוונה? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושב גנבת משהו? בRוR היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כע באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג! אני מנסה לברר... מי החבר הכי טוב שלך? זה לא קטע של "האם אתה מאמין" ? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הממממ אין לי מושג מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאז וכר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "לא רוצה!" "לא צריך" "לא רוצה" "לא צריך" "טוב" "טוב1" עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? איילה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? איילה על מי אתה סומך הכי הרבה? איילה מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנשים עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? WTF?! האם אתה סומך על אחרים בקלות? כע בבית של מי היית אחרון? חוץ משלי? ספא וספתא האם החברים שלך מכירים אותך? כע האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה? עברנו לרגע של עומק? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כע! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: בRוR! אני בן! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? עמרי שצחקת עליו? המממ אני לא צוחק על אנשים שהלכת איתו לקניות? איילה ששבר את הלב שלך? המממממ לודע... שאיכזב אותך? אנשים לא מאכזבים אותי שגרם לך לבכות? חבר של ההורים שנכנס לניתוח ששימח אותך? איילה שראית איתו סרט? איילה שדיברת איתו בטלפון? נועה שראית? אחותי פה בסלון... מה אתה לובש כרגע? כובע באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת איזה ספר אתה קורא? אני לא קורא! מה יש על הפד לעכבר שלך? סתם כזה של איזה חברה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגיש מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כע!!! i still believe it when you say it's another perfect day another perfect day שעת סיום: 17:35

G Baby

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 20:20 שם: איריס האם השם שלך על שם מישהו : לא מיקום: ראשל"צ האם תקראי לבת שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? גלעד, אני אוהבת את השם הזה
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? חברה שלי רייצ'ל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אממ לא אבל כמעט שלא משתמשים בו. רוב הזמן קוראים לי G. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק: כן תאריך לידה: 1/4/88 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 20, אחרי צבא כיתה: עולה לי"ב גובה: 1.62 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שיער: חום כהה אוהב אותו? כן צבע אהוב: אדום!! ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: 3 תוכונים מה העבודה שלך: בינתיים אין.. יש פירסינג? לא קעקועים? גם לא התמכרויות? טלויזיה נחשב התמכרות?
איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף: מה שיש לי בחתימה
האם אתה חיי את הרגע? לרוב כן יש לך סודות? כן ברור אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? לא נראה לי איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "את שרה ממש יפה"
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "הדרך לכוכבות"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר האם היית מתחבר לעצמך? חחח מאיפה לי?? האם אתה פועל בפזיזות? רוב הזמן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא אוהבת את הביישנות שלי האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן? היה לי מה החולשה הכי גדולה שלך? חולשה קשה לאנשים יפים ואם הם יודעים לשיר אז בכלל
מה החוזק הכי גדול שלך? יודעת לעמוד על שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחות ביישנית ליד אנשים חדשים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא ממש.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אממ ברור.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבירים, יכולים להיות יותר טוב מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כל דבר קורה לטובה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הלשון שלי
ומה הכי פחות אוהב? הירכיים שלי
אתה חושב שאתה ניראה טוב? דיי.. יש לך בטחון עצמי? לא הרבה, מספיק.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וונדר וומן חחח האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? כן הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? כןן יוצא לטיול בגשם? אם היה גשם בשמחה הייתי יוצאת.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא בכוונה.. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן היית מאוהב? כןן מלא פעמים היית על סמים? לא שחית בעירום? חח לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן התפוצץ לי התוספתן עברת ניתוח? כן להסרת התוספתן ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? חח לא היית על במה? כןן ישנת מחוץ לבית? כן ברור חשבת על התאבדות? כן אבל לא ברצינות נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כןן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן, מלא פעמים בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? עדיין לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? חחח עדי עזרוני ודנה דבורין נחשבות מפורסמות?
הרגת חיה בטעות? כן..דרכתי על נמלים
הרגת חיה בכוונה? כן, ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי גנבת משהו? כן, כשהייתי קטנה היית ברדיו/טלוויזיה? בשניהם..חידון ברדיו 100fm ובששטוס בערוץ הילדים.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא..עדיין קפצת בנג'י? לא אבל אני רוצה.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, ממש מפחיד האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן קסם? לא באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? חח לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי רע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עדיין לא סגורה על זה.. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? נופר, הידועה בשם שולה
מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אלאור, אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות עצמי.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת כרגע, יש לי מלא עם אחותי.. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שירן הכי מעט זמן? רייצ'ל הכי מצחיק? שולה!! הכי קרוב? שולה הכי מוזר? נופר יחזקאל (נופר אחרת) הכי חכם? קרן שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? מירילי הכי נחמד? גל הזמר הכי טוב? ליטל, אחריי חח הכי רועש? שירן עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? שולה על מי אתה סומך הכי הרבה? טל מי מקשיב לבעיות שלך? טל עם מי אתה רב הכי הרבה? שירן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? שירן האם החברים מכירים אותך? לא כל כך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ברור שלא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא משנה לי.. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? נראה לי.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רעות שצחקת עליו? רעות שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? גלעד שאכזב אותך? ענבל שגרם לך לבכות? נעה ששימח אותך? אמא שראית איתו סרט? אחותי שדיברת איתו בטלפון? שולה כרגע... מה אתה לובש? חולצה כתומה ומכנסיים לבנות באיזה חלק בגוף את נוגע? חחח בשיניים
איזה ספר אתה קורא? צופן דה וינצ'י מה יש על הפד לעכבר שלך? העכבר שלי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? מאושרת שכמעט סיימתי את השאלון
האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן שעת סיום: 21:05 (כן, אני יודעת, כל כך איטית
)

פפוניטה

New member
תשובות

שעת התחלה: 17:09 שם: עמית השם שלי בפורום על שם סוסה שאני חולה עלייה, ושמי לא על שם אף אחד אני בבית של חברה (צפון) לא אקרא לביתי על שמי אם הייתי בן הייתי קוראת לעצמי-ניצן/עודד הייתי מחליפה שם עם-ניצן (בן דוד) השם שלי משובש רק ע"י ילד 1 (לעיתים די רחוקות) לא אנטוש את שם משפחתי סטרייטית רווקה שמאוהבת תאריך לידה 26.07.92 בת 13 בקרוב הייתי רוצה להיות בת 15 או 19 עולה לכיתה ח' גובהה 1.56 מטר צבע עיניים חום כהה-די אוהבת צבע שיער-שחור דוברת עברית (קצת-אנגלית, ספרדית, ערבית) יש לי סודות יש דברים שאני שונאת בעצמי אני אוהבת את כתב ידי הרגלים-לדבר מחמאה-נחמדה סרט על חיי-האהבה הגדולה לסוסים ולמוטי הפחד שלי זה שאהובי ילקחו ממני קצת יודעת לשיר (תלוי מאוד מה) בצ'אט כשמשעמם העמדתי פנים שאני בן-אדם אחר, וגם בטלפון ב-1 באפריל אני מתבודדת בחדר כשמשעמם לי וכשאני עצובה ובוכה סדר עדיפויות:משפחה+סוסים (פפו)+מוטי+חברים לא הייתי מתחברת בשלמות כי אף בן אדם לא מושלם (חוץ מפפו ומוטי) אני לפעמים פועלת בפזיזות יש משהו שמפחיד אותי (כתוב למעלה)+נחשים, חרקים וכדומה. וגם אני שונאת בעצמי דברים אין לי יומן החולשה הכי גדולה שלי היא עניין הרכיבה והעבודה עם סוסים הייתי משנה בעצמי את הרגליים (אין לי הסבר) אני די חזקה, תלוי מאוד באיזה עניין. אני מתחרטת שסיפרתי כמה דברים לכמה אנשים החיים היו טובים לפעמים ולפעמים ממש ראים! זה בתקופות. אני הכי אוהבת בגוף שלי את כפות הידיים והציפורניים בידיים. הכי פחות אוהבת בגוף את הרגליים! אני לא חושבת שאני נראית מדהים, אבל גם לא מזעזע. די בסדר! יש לי די הרבה ביטחון עצמי. אני דומה לסוס פרא, או לגיבור באחי הדב. אני: לא מעשנת, לא לוקחת סמים,לפעמים קוראת עיתון, לפעמים מתפללת (כשצריך), לא הולכת לבית כנסת, לפעמים מדברת עם זרים, ישנה עם בובת סוס, יוצאת לפעמים לגשם, לפעמים מדברת עם אנשים שנואים עלי! לא נוהגת, לא אוהבת ולא שונאת את הקול שלי, ניסיתי לפגוע בעצמי, יצאתי מהמדינה, הייתי מאוהבת, לא הייתי על סמים, לא שחיתי הערום, לא היה לי מקרה חרום רפואי, לא עברתי ניתוח, ברחתי פעם או פעמיים מהבית (לא ליותר מדי זמן), לא שיחקתי פוקר, הייתי כמה פעמים על במה, ישנתי הרבה מחוץ לבית (בתים של אחרים, שדות, חוות), חשבתי פעם על התאבדות, נשארתי פעם אחת ערה כל הלילה, לא אכלתי כמה ימים שלמים (חוץ מכף סירופ ביום), לא דיברתי בטלפון כל הלילה, לא ישנתי כל היום, לא הרגתי משהו, פעם חשבתי שאני משתגעת, לא בגדו בי, היה לי חלום שהתגשם, עברתי על החוק כשלקחתי לאחותי משהו בלי רשות, פגשתי כמה אנשים מפורסמים, הרגתי חיה אבל לא בטעות (דבורה+זבוב+חרק+עכביש), סיפרתי משהו שלא הייתי אמורה לספר, גנבתי לאחותי 10 אדורות ומדבקת פרווה לאלבום המדבקות, הייתי ברדיו, לא הייתה לי התמוטטות עצבים, לא עשיתי בנג'י, היו לי כמה חלומות שחזרו כמה פעמים. האם אתה מאמין (אני כותבת רק מה שאני מאמינה בו):אסטרולוגיה, אלוהים, שטן, מזל, אהבה ממבט ראשון, יין ויאנג, בגן עדן וגיהנום, אני מאמינה שאחרי מתים הרוח עולה לשמים ואנחנו מגיעים לגן עדן וגיהנום. החברה הכי טובה שלי: הכי הרבה-גלי, הכי מעט-נועה, הכי מצחיק,דולב, הכי קורב-נועה, הכי מוזר-גלי, הכי חכם-הדר, שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו-מוטי ופפו, הכי נחמד-מוטי, הזמר הכי טוב, שהוא חבר-הדב ודפנה, הכי רועש-דפנה, הכי הרבה מדבר באונליין-יובל .ב., הכי הרבה בטלפון-נועה, נכי סומך-נועה ודפנה, מקשיב לבעיות- דפנה ונועה, הכי הרבה רב- דניאל. אני מרגישה לפעמים לא תמיד שמבינים אותי, אני לא בומכת על כל אחד בקלות (מתנסים),נועה, החברים די מכירים אותי, אהבה היא לא טעות, לא איכפת לי מה חושבים על זה שבחורה מזמינה בחור-אם היא רוצה שתזמין!, אני לא חושבת שהמין השני חושב שאני ראית טוב (תלוי מי), הכי רציתי להרוג את בן ושני, צחקתי לאחרונה על מיכל ובעלה (שם לא זכור), הלכתי לקניות עם אמא, ששבר את הלב-יובל .ב., אכזב-גלי, גרם לי לבכות-אמא, שימח-נועה, ראית איתו סרט-נועה ומשפחתה, דיבור טלפוני-גלי, לובשת-ג'ינס מתרחב וחולצה טריקו של תמנון, נוגעת הידיים, ספר-להיות אני, אין לי פד לעכבר, אני מרגישה-אני מתגעגעת למוטי ולפפו מאוד!, מדברת אונליין עם אף אחד! (כי אני לא בבית), בטלפון אני לא מדברת עם אף אחד, וגם עכשיו לא מקשיבה למוזיקה! שעת סיום: 17:54

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif ~שאלון~.

כדי שקצת נכיר אחד ת'שני טוב יותר
. שעת התחלה: שם: שם משפחה: גיל: מקום מגורים: מזל: מוצא: אוהב ספורט? לא מבין אנשים ש...: מאמין בחייזרים: מה הדבר שעושה אותך למאושר: אתה ותרן או עקשן: אתה נאמן? יש לך מיטה רגילה \\זוגית\\או מיטה וחצי? אתה אוהב להיות בבית? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? מה המשפט שמאפיין אותך? התעקשת על משהו מטופש? ראית טיטאניק? ראית את מגדל אייפל? בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? איך אתה מרגיש עכשיו? אתה ילד של אמא או אבא? אתה לובש חולצות שיראו לך את הבטן? זה או זה מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: תל אביב\חיפה: עברי לידר\אביב גפן: שי גבסו\הראל סקעת: יוני בלוך\אפרת גוש: ג'קאסס\אפקט הפחד: ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מוזיקה!!! שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר שאתה מתחבר אליה: תאקט או ד.מ כחול לבן? דנידין או מוקי? שורה משיר הכי מפגר ששמעת: זמר עם הקול הכי מצחיק: היפהופ\מזרחי: אהבה היית מאוהב? היית מאוהב ב-2 בו זמנית? בגדת? היית מאוהב במישהו מהמין שלך? התנשקת עם מישהו מהמין שלך? מאמין באהבה אפלטונית? מאמין באהבה וירטואלית? מאמין באהבה? מאמין במוסד הנישואין? מאמין סקס רק אחרי החתונה? תסלח על בגידה של אהוב? האם אי פעם: עישנת? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? טעמת קליק XL? רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? ראית סרט כחול? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? התאהבת פעם במורה? באבא\\אמא של חבר\\ה? בדמות מספר\\סרט? במישהו מאותו מין? שעת סיום השאלון:

למעלה