מעב"ר

TauraMan

New member
זה להרגיש../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אי אפשר יותר מדי להסביר.. בהתחלה זה יד די חזקה וטיפונת רגל, אחר כך יד ארוכה ורגועה עם רגל חלשה..

TauraMan

New member
הוא עושה את זה שהרגל../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא מספיק תומכת את היד, או סתם שבא לו

טוב...אז בגלל שיש לי היום......

לביומהולדת!
אז לא הלכתי לבצפר...הלכתי לרכב עם חברה שלי שלא לומדת בימי שני, בחווה שאחד מהזה חמוד שעבדתי איתו עד לפני כמה זמן עזב...
עובד שם... בקיצור....יצאתי מהבית ב......שמונה זה היה?! ונסענו לבנימינה....אכלנו הברשנו איכפנו...ואז התחלנו לעבוד בראוונד פן (מנז' כזה עגול למי שלא יודע...)-שתבינו שהבנאדם רוכב מה זה טוב...מאלף סייחים ברמההההה- קיצור התחלנו לעבוד על איזה סוס...--->התחיל לרדת גשם...
נכנסנו לאורווה...התחלנו לעבוד על איזה סייח....רכבתי עליו קצת בלי אוכף...עבדנו על הליכה אחורה סיבובים עם האגן אמ....להגיב למתג...ואז הפסיק הגשם.....סוף סוף....יצאנו שוב...שוב בראוונד פן...נכנסנו...פירקנו את הסוס, איכפנו אחר...שוב יצאנו...עבדנו שוב על הסייח, הפעם עם אוכף...התחיל שוב גשם...חיכינו שיפסיק...לא היה ארוך הפעם...איכפנו שני סוסים לי ולחברה שלי...יצאנו לרכב...היינו במנז'...ואז המדריך שלי...(זה שאמרתי עליו קודם, שעבדתי איתו גם המדריך שלי...) הוא היה צריך ללכת. טוב הלך אנחנו המשכנו טרוט, ג'וג, כיפופים עיניינים...קיררנו אותם איזה חצי שעה...סתם דיברנו....חח...פירקנו אותם וחיכינו שההוא יחזור...עד שהוא חזר האכלנו האכלה שניה...סידרנו קצת...הוא חזר הלכנו...וההמשך כבר לא קשור...עזבנו את החווה בסביבות 17:00 אני חושבת...אולי יותר מאוחר...וזהו........ שיר..............

איזה ../images/Emo93.gif ../images/Emo70.gif

אווווווווווווווףףףף התבטל לי השיעור למרות שהיה מזג-אויר יפה! באסה

סורי!!! ההודעה שלמעלה היא שלי!!

חברה שלי באה ונכנסה למערכת שלה-ועכשיו שכתבתי את ההודעה שלמעלה שחכתי לצאת מהמערכת... בקיצור, ההודעה של מאמי של רוכבת היא בעצם שלי!

Unreachable

New member
אוף...

לר רכבתי היום *כמעט*
באתי לאורווה ועופרי החמודה החליטה שאין לה כוח לאכף אז עשינו לילדים שיעור עבודה.. והם דווקא השלימו עם העובדה הזאת די מהר ושימנו איזה 4-5 אוכפים (ווסטרן..שזה לוקח איזה שעתיים רק אחד) וניקו בצורה מושלמת את כל הסייחים (גם זה חתיכת עבודה.. גולדי חמודה אבל חוץ מזה כל השאר חבורה של מופרעים..מילאן ערביייי קטן) ועשינו להם תה ובנתיים אני הבאתי להם את סופה ועשיתי להם סיבובים עליה במנז' בתור פיצוי על זה שלא היה שיעור כמובן שאחרי שהם הלכו לתה היא התחילה לעשות שטויות ולדפוק לי גאלופים במנז'..אז הרצתי אותה טיפה כדי שתשחרר ת'אנרגיות שלה על פפסי (כלב מסכן
) ולא עלי.. בסוף לא היה לי כוח עליה אז תפסתי אותה בעורמה (עוגיה
) ועליתי עליה בלי אוכף ועשיתי כמה סיבובי קאנטר עד שנפלתי מסיבוב חד ביותר
ואז עליתי שוב ועברתי קצת מעל קוולטים קטנים והגעתי למסקנה שהגיע הזמן להאכיל ( טוב, עופרי צעקה עלי שאני אבוא להאכיל..) אז רכבתי על סופה עד למרעה שלה האכלתי אני, עופרי, אביטל, גל והחבר המוזר של אורי שתינו תה וצחקנו המון (הם, עליי. איך זה שאני תמיד נושא הבדיחות שלהם??) ואז עפתי הביתה בזהירות כי יש שבוע רציחות ברעות
והרוצח הטיפש שלי חשב שהחדר שלי זה מקום טוב להיות בו. רשעעע.

°fanta°

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

כיף לך שאת יכולה לרכב... אני לא יכולה לרכב יש לי דלקת בעניים וכבר שבוע וחצי שלא רכבתי המון מזל טוב

השיעור שלי../images/Emo13.gif

אוקיי גאאד, הייתי על פליקס, ועבדנו כעל להוריד על מתג, על כנוס, שינויים בקצב, וכדומה... אז כזה פליקס הלך ממש טוב ואקטיבי, אבל שרציתי שהוא ינוע כזה באיטיות אבל עם הדבר שנקרא- "לשאת את הרגליים למעלה" אז הוא עשה את זה ממש יפה
אז אחרי זה עבדתי איתו על המעגל, והצלחתי לחבר אותו פעם ראשונה בצורה שרק נשארתי עם פה פעור, ואני כזה אומרת למדריכה- "חסר, הוא לא עשה את זה טוב" והיא צוחקת עליי
, לא אבל אני אשכרה מרגישה שהשתפרתי על הבונבון שלי!!! חשבתי גם לקנות עליו חצי פנסיון (אבל
אמא לא תסכים בטח..)או על פוצ'יני אניוואי הרגשתי ממש טוב אחרי השיעור, הוא הזיע, וגם הרגשתי שהוא ואני ממש עבדנו והשקענו באותו השיעור, ואנחנו בכלל מסתדרים מצויין
אה ובקאנטר, הוא לא עשה סתם קאנטר כזה, הוא עשה קאנטר באיטיות אבל זה היה גם אקטיבי במידה, והוא ממש נשא את הרגליים שלו למעלה, לא בצורה אולימפית, אבל הוא ממש עשה את זה טוב, הרגשתי כאילו אני מרחפת בשמיים

Pinkgirl25

New member
יש יש יש יש יש ועוד הפעם יששש../images/Emo23.gif

אמא שלי שלי שאלה אותי עם אני רוצה להתחיל לרכב אצל דניאלה גרוס עןד הפעם {כי בכיתה א' רכבתי שם אבל עכשיו במרכז רכיבה דני היי קיסריה } ואני מזה שמחתי אוף אני כול כך שמחה אז אני הרכב פעם בשבוא אצל דניאלה ופעם בחווה חיזה כיף לי ואמא שלי דיברה עם דניאלה והיא אמרה שאני אולי גם התחרה איתה איזה כייף!!!!!!!!!! שאלה למי שרוכב שם!!!!!! חיבים לרכב עם מגפיים כי אני זוכרת שכן אדיין ???????????

S H I L G I

New member
לא חייבים אצלה אבל רצוי

באיזה יום תרכבי? לי יש שיעור בשישי אולי נפגש

Pinkgirl25

New member
אני עוד לא יודעת כי....

אני עוד לאיודעת כי אני באה מקיסריה ואח שלי לומד בכפר שמרייהו אזזז אנחונו כל יום אוספים אותו משם יש לך אי מייל אני הכצוב חך מתיי וגם נוחל לשלוך תמונותת אחת של השניי ואז גם נזה!!!!!!!! האיי מייל שלי [email protected] ביייי

§ol the kingo

New member
אוקיי יש לי בעיה קטנה..

כבר קרה לי 4 פעמים בבערך 3 חודשים.. שנפלתי.. כולן מסול... עכשיו מה שקורה זה שלפני מכשול הוא לוקח אותי ולא אני אותו.. אז הוא מתחיל לרוץ.. ואז לפני המכשול הוא שם ברקס ואני קופץ.. אבל לבד.. אין לי כל כך בעיה עם ליפול.. ממש לא.. אבל זה ממש מרגיז! יש לכם אולי עצות? למרות שזה כאילו כל פעם בנפרד לו לא איכפת אם לפני הכל היה מעולה.. הוא לא רוצה לקפוץ 90 נגיד.. זה בד"כ קורה עם 90... או 80.. אבל זה ממש מרגיז.. כי אחרי שיעור לדוגמא ביום חמישי שהלך לי ממש ממש מעולה.. פתאום נפלתי.. וממש סתם... אשמח לקבל תגובות

barakcastro

New member
תגובה!!

קודם כל, תשתדל שלפני המכשול הסוס לא ירוץ לך.. תבוא בקצב אחיד, לא מהיר מידי ולא איטי מידי.. אם הסוס רץ, שב על התחת! ושב אחורה {במיוחד כתפיים} ואז יותר סביר שהוא יקפוץ, בכל מקרה לא ליפול עם הכתפיים קדימה לפני הקפיצה, לעבור לישיבת קפיצות רק כשהסוס באמת קופץ... אני מתאר לעצמי שיהיו פעמים שאתה תחכה יותר מידי ואז אולי הסוס לא יקפוץ, זה דיי תלוי בסוס ובאופי שלו אבל לפחות לא תיפול כי תהיה עם כתפיים אחורה ולא קדימה! בהצלחה ברק

../images/Emo45.gif אני רוכבת על סוס די דומה

והוא קופץ שעושים את זה...(אני היחידה בחווה לפי דברי המנהל שמצליחה להוצאי ממנו סמלולים נקיים) אבל אולי רצוי בכלל לא לקום לישיבת קפיצות...אצלי זה עוזר...הישיבת קפיצות באה באופן טבעי....ברוב הפעמים.... וזה שהוא מחכה לסוס ורק שהסוס קצת באוויר מתורמם זה יכול לעזור כי אז לסוס אין ברירה לקפוץ ואם יושבים אחורנית ומחזיקים את הסוס שלא ירוץ (אם הסוס דומה לטוי בוי) רוב הסיכויםם שיקפוץ....

../images/Emo45.gif

זה מעצבןןןןןן!! שיעור שעבר ביום ראשון....עשיתי מסלול של 70-80 כזה... והיו שם איזה כמה מכשוליפ שטוי בוי אל הסכים לקפוץ!!! ייאיאיאיא~ וזה היה ממש מעצבן כי רנה אמרה שבאתי טוב ושהוא סתם מאינק....ררררר בסוף נפלתי על הדאבל....
וכולי סימנים כחולים... העצה שלי זה לשמור את הסוס שין הרגל ליד כמו שבדרסאג' מקפידים...רשה להזביר צריך ללמוד את הסוס... מה שקורה לי עם טוי בוי לפני כמ הזנמן זה שפשוט הבנתי איך גורמים לו לקפוץ...זה מצריך המון עבודה עם הסוס... אני פשוט שומרת די רגל ופותח לו את הצעד לא נותן לו לברוח עם הצידה ומנסה שהוא היה ישר (לא מול המכשולו...טוב גם מול המשול אבל שיישר את עצמו) ואני סוגרת עליו יד גם במקביל שלא ירוץ....כמה שקורה זה שהוא רץ רץ רץ רץ רץ בטיל ועם צעדים קטנים ואת הבטוח שהוא יקפוץ כי הוא בשיא ההתלהבות אבל הוא עוצר ומה שקורה כמו שאמתרת....אתה קופץ אבל הוא לא...
אני ברגע שטוי רץ לי ממנסה לעצור אותו....בדרך כלל זה עובר...אבל לפעמיים הוא מתנגד למתג ואז זה סיפור אחר... אבל טוי בוי חדיש (
) הוא לא אוהב צדיים צבעים מכשולים וכל דבר שחריג לעין.... וגם אחרי שהוא עוצר עם אתה עליו הוא בדרך כלל נותן באק...ואם נותנים לו שוט עוד אחד....בקיצור...בעעעעע!!

a l o n i s 1

New member
תירא זה לא מכניקה אבל זה ככה

אתה צריך לעשים רגל, ולשבת באוקף אחורה קטת שהסוס לא ירוץ ואם צריך תכניס צעד לפני הקפיצה חצי עצירה .. ותחקה לסוס עם החוף ואל תשקח לתת רגל כי הוא רץ אז אתה לא שם רגל וזה טעות כי אז הוא יכול לסרב הוא לא נידחף קדימה

§ol the kingo

New member
וואי תודה לכולם..

מה שאני כן עושה.. חח כשאני נופל ככה אני תמיד תופס אותו לא יודע איך... וזה טוב כי עם סול לך תדע כמה זמן יקח עד שתתפוס אותו חח

§ol the kingo

New member
עוד תגובות יתקבלו בברכה..

למרות שכולן צריכות להיות די דומות.. בכל זאת

למעלה