מעב"ר

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמעב"ר

אל תסכלו אותי שפתחתי חדש
אפילו שיש בעמוד.. פשוט הוא כבר ארוךךך.. ונורא מבולגן.. אז השיעור שלי: היה לי שיעור מושלם! יצאתי מהבית בשעה שתים וחצי. נסענו לאסוף את דנה, ונסענו לחווה. הגענו בחמישה לשלוש בערך. התחלנו להוציא את כל הסוסים, להבריש ולאכף. אחר-כך עליתי על קופר מיי לאבב! כל-כך שמחתי שאמרו לי שאני רוכבת עליו! כי אמרו לי שאי אפשר לרכב עליו יותר.. אבל הבעלים שלו לא יכולה להגיע שבועיים. והיה לו הרבההה מרץ! [לא רכבו עליו ארבעה ימים.] אז בהתחלה הלכתי איתו ואז עשיתי חימום בטרוט וכשהתעיפתי ג´וג. ועבדתי איתו על עצירות, כי זה דבר שקשה לו. נכנסתי למעגל יותר קטן, באמצע עברתי איתו ללופ-מכונס, כמובן. וככה זה היה כמה פעמיים.. וכשלא הייתי במעגל קטן הייתי בחוץ ועבדתי על מה שאני רוצה. אחר-כך עמדנו בשורה וכל אחד בתורו יצא בקאנטר בדוח [ישר] עד סוף המגרש וחותכים לאן שנראה לנו שהסוס לקח רגל מובילה. עשינו את זה כמה פעמים ואז קיררנו ת´סוסים. קשרנו אותם, פירקנו אותם, הברשנו אותם והורדנו אותם לתאים... בינתיים מילאתי להם סעורה שזה בתוך מבנה כזה...והכריחו אותי להיות שם.. וכל הזמן עיכבו אותי... אבל לא חשדתי במשהבו יוצא דופן.. ואז המדריכה שלי אחרי שאני ממלאה הכל אומרת לכולם ללכת ולעזוב את זה.. היא ועוד בחורה יעשו את זה. אז עליתי, ואז אני רואה את אמאבא שלי ואח שלי עם זיקוק.. אני מתקרבת במבוכה ואני רואה את כל החברות שלי יושבות ושולחן ארוך.. [יש שם מסעדה..]וצועקות לי ´´מזל טוב!!!´´ חיחי ואז קלטתי שזה ליומולדת.. ואז הן שרו לי יומולדת שמח.. ואכלנו וגם החברות שלי מהחווה היו שם והיה ממש פאן! ממש התרגשתי והופתעתי.. וכולם ידעו! כל מי שרוכבת איתי ידעהכבר מלפני מלא זמן! טחח.. ואני לא שמעתי ת´חברות שלי.. ובגלל זה עיכבו אותי...=) והיה ממש כיף.. ואז חתכתי ת´עוגה וכולם אכלו.. אבל המדריכה שלי עודו מישהי ישבו בצד עם דנה.. ושכל החברות שלייצאו החוצה אז דיברתי איתן וזה.. היה כיף.. =) חיחי.. והביאו לי צעיף, דיסק, כובע. ומלאא ברכות.. חח.. נורא הופתעתי! ואמא שלי ארגנה הכל-חולעע עליה! היה כל-כך כיף.. וכולן היו בחווה שלי, והשיעור היה ממש כיף ונהדר.. וזה היה עם המגפיי רכיבה החדשות שלי! בקיצור יום נהדר וכיפי! אוהבת אתכם- נטע.

chompi2

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo85.gif

:)יום הולדת שמח

GR££N woMAN©

New member
בלאט... ../images/Emo36.gifיציאה...

חיחיחי... רשמתי כבר בקודם ואני ירשום גם כאן.. =) אוקיי... הגעתי ב-3 וחצי לחווה ואחרי 2 דקות גל הגיע... דיברנו הברשנו וזה... ואז סתם איכפנו והייתי בבאק ריידינג, חזרתי וישר איכפנו איזה מיליון סוסים חיחיחי לא להגזים 6 ואני ושני איכפנו ואז ניר הגיעעע... איכפתי את העצלן... (צ'אק למי שלא הבין) וגל עזר לי לאכף אותו חיחיחי עזר... (מבינה את עצמי) ו.. עליתי עליו, ולקח לקבוצה הזונע הזאת לעלות חצי שעה! ואז עוד אמר לי לעבור לרכב איפה שניר רכב... התחלתי טרוט משוחרר ואז הליכה ואז שוב טרוט ואז צביקה בא להביא לי דורבנות כי לא שמתי בהתחלה... אז הוא שם לי את הדורבנות של גל
ואז הוא הגיב הרבה יותר טופ מהשיעור הקודם... צביקה עלה עליו ל-10 דקות ככה, ואז עליתי וזה והוא כזה חמוד... צביקה סידר לי קורות בהתחלה לא היה משו
ואחר כך היה פשוט מעולה.. הוא עשה לי אחרי הקורות מכשול קטן - איקס אחר כך צביקה הגביהה את האיקס... ואז הוא בנה לי אפרייט, כזה של 80 אחרי זה הגביהה ובסוף הגעתי עם העצלן ל-1.10 והוא קפץ מושללללם!
וזייהו מחר כנרא אני ירכב עליו!! כי אללה לא באה =(

dixie chick

New member
שלי - לכל מי שהתלונן שאין ווסטרן

למרות שלא ממש עבדתי על הסוס שלי היום (היום היחיד בלי גשם מאז יום שלישי שעבר), אי אפשר לעשות שום מנברה בבוץ (וגם ככה הטפשון שלי איבד את שני הסליידרים שלו! ממש מוכשר! באתי לאכף אותו ושניהם היו חסרים!
), אז רק הזזתי אותו. עם פרצוף ובלי פרצוף, הרבה טרוט לחימום (בריא לסוס ועושה כושר), קצת כיפופים, בקאנטר וקאונטר קאנטר, במעגלים ובקווים ישרים. הוא היה ממש חמוד (יחסית לעובדה שהיה לו 4 ימים ללא עבודה), ורק קאנטר שמאל היה לו קצת קשה, והוא היה שם קשה על הפרצוף וניסה לברוח, כמובן שהוא הרוויח לעצמו המון המון המון קאנטר שמאל וקאונטר קאנטר במעגל ימין (שזה גם שמאל למי שלא הבין
). בקווים ישרים הוא כבר ממש מושלם, עושה פניות חדות עם הליד ונגד הליד, לא מחליף ולא מצפה, בדרך כלל צד ימין קשה לו יותר אבל היום עבדנו יותר על שמאל. בסוף הוא היה ממש חמוד על קאנטר שמאל, נתתי לו ללכת, עשינו שוב קאנטר שמאל, ואז פניה מקו ישר לקאונטר קאנטר שמאל, הוא היה חמוד גם בקאונטר קאנטר אז בזה סיימתי איתו...

S i r i u s

New member
רכבתי היום על ...טאורה!

איזה חמוד! פיצפון כזה! מזמן לא רכבתי על סוס כזה קטן! בדרסג' היה חרא - לא ממש הצלחתי
עם נפו ונופר היה הרבה יותר קל. בקפיצות קפצנו 3 מכשולים בצורת לולאה - איקס ושני אפרייטים קטנים. הוא לא רצה להחליף רגל מעל המכשול שבאמצע אז שמעון עלה עליו וגם לו הוא לא רצה להחליף
הוא רכב עליו איזה 10 דקות עד שבסוף הצליח כמה פעמים להחליף רגל:) אבל קפץ הוא ממש טוב. אהבתי את הקטע שהוא כבר מסתכל למכשול הבא כשהוא קופץ. סוס מתוק

TauraMan

New member
מקסימום פעם בשבוע../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ובתחרויות... חולה עליו ומתה לרכב עליו עוד... ינקו וטאורה לפני שנה..

TauraMan

New member
רק עכשיו אני קולטת איזו../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תמונה מגעילה זו... חחח אחרת אחרת שלהם-

S H I L G I

New member
חחח לפחות את הצלחת להעביר אותו

לקאנטר ליותר מ7 שניות
יחי השוט

S i r i u s

New member
למה? בזה הוא היה דווקא בסדר...

זה שלא הכי הצלחתי להוריד אותו על המתג זה בעייה שלי. אבל קאנטר? חחח

TauraMan

New member
צריך לתפוס את הטריק../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

איתו כדי לעבוד איתו במסגרת, אבל לאט לאט לומדים..

למעלה