÷•»BlipBlop«•÷
New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמעב"ר
אל תסכלו אותי שפתחתי חדש
אפילו שיש בעמוד.. פשוט הוא כבר ארוךךך.. ונורא מבולגן.. אז השיעור שלי: היה לי שיעור מושלם! יצאתי מהבית בשעה שתים וחצי. נסענו לאסוף את דנה, ונסענו לחווה. הגענו בחמישה לשלוש בערך. התחלנו להוציא את כל הסוסים, להבריש ולאכף. אחר-כך עליתי על קופר מיי לאבב! כל-כך שמחתי שאמרו לי שאני רוכבת עליו! כי אמרו לי שאי אפשר לרכב עליו יותר.. אבל הבעלים שלו לא יכולה להגיע שבועיים. והיה לו הרבההה מרץ! [לא רכבו עליו ארבעה ימים.] אז בהתחלה הלכתי איתו ואז עשיתי חימום בטרוט וכשהתעיפתי ג´וג. ועבדתי איתו על עצירות, כי זה דבר שקשה לו. נכנסתי למעגל יותר קטן, באמצע עברתי איתו ללופ-מכונס, כמובן. וככה זה היה כמה פעמיים.. וכשלא הייתי במעגל קטן הייתי בחוץ ועבדתי על מה שאני רוצה. אחר-כך עמדנו בשורה וכל אחד בתורו יצא בקאנטר בדוח [ישר] עד סוף המגרש וחותכים לאן שנראה לנו שהסוס לקח רגל מובילה. עשינו את זה כמה פעמים ואז קיררנו ת´סוסים. קשרנו אותם, פירקנו אותם, הברשנו אותם והורדנו אותם לתאים... בינתיים מילאתי להם סעורה שזה בתוך מבנה כזה...והכריחו אותי להיות שם.. וכל הזמן עיכבו אותי... אבל לא חשדתי במשהבו יוצא דופן.. ואז המדריכה שלי אחרי שאני ממלאה הכל אומרת לכולם ללכת ולעזוב את זה.. היא ועוד בחורה יעשו את זה. אז עליתי, ואז אני רואה את אמאבא שלי ואח שלי עם זיקוק.. אני מתקרבת במבוכה ואני רואה את כל החברות שלי יושבות ושולחן ארוך.. [יש שם מסעדה..]וצועקות לי ´´מזל טוב!!!´´ חיחי ואז קלטתי שזה ליומולדת.. ואז הן שרו לי יומולדת שמח.. ואכלנו וגם החברות שלי מהחווה היו שם והיה ממש פאן! ממש התרגשתי והופתעתי.. וכולם ידעו! כל מי שרוכבת איתי ידעהכבר מלפני מלא זמן! טחח.. ואני לא שמעתי ת´חברות שלי.. ובגלל זה עיכבו אותי...=) והיה ממש כיף.. ואז חתכתי ת´עוגה וכולם אכלו.. אבל המדריכה שלי עודו מישהי ישבו בצד עם דנה.. ושכל החברות שלייצאו החוצה אז דיברתי איתן וזה.. היה כיף.. =) חיחי.. והביאו לי צעיף, דיסק, כובע. ומלאא ברכות.. חח.. נורא הופתעתי! ואמא שלי ארגנה הכל-חולעע עליה! היה כל-כך כיף.. וכולן היו בחווה שלי, והשיעור היה ממש כיף ונהדר.. וזה היה עם המגפיי רכיבה החדשות שלי! בקיצור יום נהדר וכיפי! אוהבת אתכם- נטע.
אל תסכלו אותי שפתחתי חדש