מעב"ר.

RoNy S

New member
תרגישי טוב חמודה ../images/Emo24.gif

תחזרי לרכב מהר ותחלימי מהר כדי שתטוסי לסקי

Unreachable

New member
אויש'

נשמע רעעעעע תרגישי טוב!!!
גמני נפלתי אתמול..מממ..פעמיים
אבל לא על מכשול..אימלה..

שיואוו אמא איזה פחדדדד!!!!!

פפפ את בסדר עכשיו אני מקווה?!?!?! פפפ הוא פתאום פתח לך לגלופ ומה היה?? לא הצלחת לעצור אותו?? ואיך הוא הגיע לקטע של לקפוץ???? מסכנהה.. אני מקווה שתחלימי כמה שיותר מהר.. ואולי הקסדה פצעה אותך אבל בלעדיה יכל לקרות משהו יותר חמור גם אם קיבלת זעזוע מוח גם אם הוא קל אז סימן שפגע לך משהו בראש שנפלת... אני מקווה שתחלימי מהרררר ותסעי לסקי ותהניי כמו שאני נהנתי בסקי באיטליה!!!!!!!! ואחר כך תחזרי לרכב על הסוסיק שלך.. ולאיזה מתג החלפת לו??

talkk

New member
אמממ....

אני לאיודעת למה הוא פתח בגאלופ... אולי הוא נבהל ממשהו... אני לא זוכרת כלוםםםםם איזה תסכוללללללא הצלחתי לעצור, החלפתי בדיוק אתמול למתג יותר חזק, כזה שיש בצדדים שני חלקים שמנים ובאמצע מן פלטה שטוחה ישרה... מרוב שהנפילה הייתה חזקה אז כנראה קיבלתי בוווום בראש והקסדה רק מנעה שזה יהיה משהו יותר רציני, כי ליפול מגאלופ זה משהו חזקקקקק.... הוא לא קפץ... תראי, תרשים: _________ מ ס מ | ס | ____ס_____| ה-מ' מסמל מכשול וה-ס' מסמל את הדרך של הסוס... אה וה-___ מסמל את המנז'. הוא נכנס פשוט בין שניהם, רץ אל הרווח שהיה בין מכשול למכשול... ואני כל היום שוכבת כמו מתה, יש לי אוזן בגודל 50 דונם, כולי שריטות, ואפילו מקלחת נורמלית לא עשיתי, שטפתי רק חצי ראש
וביד אחת יש לי שפשוף ענקי, ובשנייה עשו לי חיסון טטנוס, אז היא ממש כואבתתתת היום אני הולכת לחווה, כדי להתגבר על ה"טראומה" שאין לי כי אני לא זוכרת כלום... תודה על התגובות החמותתתתתת טל

פפפ שיאווו איזה פחדדדדד!!!!!

זה הכי מפחיד המצב הזה שהסוס רץ לך נגיד לגדר ואת לא יודעת מה הוא יעשה!! אם הוא יפנה שמאלה או ימינה או שהוא יקפוץ את זה פשוט!!! זה ממש מפחיד... היו לי כבר כמה מקרים כאלו שגם הסוס רץ לי ככה ופשוט לא ידעתי מה הוא יעשה... אני מקווה שתוך שבוע תחזרי לעצמך... תנסי להיות יותר ערנית ברכיבה כי זה יכל להסתיים באסון ממש קשה... ולמתג הזה החלפת אולי??

talkk

New member
הנה מה שקרה לי אתמול איתו...

זה מתג בלי שרשרת... אם היה לי אתר עם תמונות של מתגים הייתי מראה לך.. אני אצלם בהדמנות... אולי היום.. (הזדמנות טובה, לא?
) אתמול הייתי בחווה, וטיפלתי, וכולם שאלו אם אני בסדר ואני ככה קולטת שכל החווה יודעת
ואני לא זכרתי כלום, אז אין לי ממה להיבהל, אז חיכיתי שגל יגיע (הוא הגיע במיוחד בשבילי
) אז עד שהוא הגיע עשיתי הליכה, וכשהוא הגיע, עשינו כיפופים בטרוט, ומעברים לקאנטר, ובסוף עבדנו על לעבור מהליכה אחורה ישר לקאנטר! זה היה מאגניבבבבב ברגע שלקחתי את הרגל החיצונית אחורה\ הוא ישר עבר לקאנטר כיפי ומושלמי! וזהו... במעגלים זה פשוט גרוע..חחחח אני לא עוברת לקאנטר כמו שצריך, הוא עובר קודם טרוט מהיר, טרוט מהיר מאוד ואז קאנטר! ולא ישר מטרוט נורמלי... אני צריכה להתאמן על זה ועל גב אחורה! ועדכון - נפלתי אתמול לאחר שהוא רץ בין שני המכשולים והוא חתך פנייה חדה (סוס מצ'וגע שלי
) למכשול השמאלי, ואני עפתי למכשול הימני! אבל אחרי שעפתי כולם חשבו שהוא יקפוץ את המכשול השמאלי, אבל הוא פשוט בלם הסתובב, ועצר לידי... וכולם אמרו שהכי נורא שנפלתי על המכשול, כי הכלן התפרק עליי, כי יכלתי לעוף אחריו/לפניו, אבל לאאאאא דווקא! ע-ל המכשול עצמו, וכל הסטנדים, והכפות, והקורות, הכל עליי! טל

ובהזדמנות הטובה הזאתי שתצלמי את

המתג.. אז תצלמי גם את אלףףףףף!! אני מתה לראות איך הוא נראה!!!! ותצלמי הרבבההה תמונות שלו.. ותבקשי מאנשים בחווה לצלם אותך רוכבת גם!!

TauraMan

New member
מסכנה.. תרגישי טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ותאמיני לי שאני מבינה אותך, פעמים היה לי זעזוע מוח והתאשפזתי בגלל זה וגם איבדתי את ההכרה באחד המקרים (לדבר על גרבי המזל שלך מול טונה אנשים בתחרות זה לא דבר נחמד כל כך
) קיצור, זה שאת יכולה לשבת על המחשב ולכתוב לנו את זה זה כבר מעולה ומזל שלא קרה יותר גרוע.. תרגישי טוב מתוקה! ואם את רוצה לדבר אני אשמח

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gifאויי...

תרגישי טוב... מפחיד לקרוא את זה... וברגע שתוכלי תעלי שוב על סוס! יכול להיות שאני לא צריכה להגיד לך את זה אבל כמה שתעלי יותר מהר על הסוס את תפחדי פחות...

talkk

New member
וואיייי תודה אנשים

תודה לכל מי שהגיב!!! ממש מחמם את הלב!!!! איזה חמודים אתם מוואההההההה תודהההההההההההההה

horse lover7777

New member
מסכנה........החלמה מהירה!

(נראה לי שיעזור לך ללכת קצת לחווה). תרגישי טוב!

השיעור שלי../images/Emo13.gif.

הייתי על בוטן שובב
הוא כזה קטן וקל אבל הוא כזה כייפי
נכון בערוץ ויוה יש את הפרסומת "ויוה להתאהב כל יום מחדש"?! אז זה צריך להיות: "בוטן להתאהב כל יום מחדש".. חח אשכרה
עבדנו כעיקרון על שינויים בקצב, כינוס, כיפופים נכונים ולא נכונים, וכל מיני כאלו.. ואני ממש השתפרתי.. כאילו בקאנטר הוא היה מטורף, ובהתחלה לא עצרתי אותו כי זה היה פאן יותר מדי, ופשוט זה היה כיף כל כך, שלא רציתי, אבל אחרי זה רציתי לראות אם הוא מציית לי בכל הדברים, וכן, פשוט כן, הוא כאילו הלך איטי ויפה כשביקשתי ממנו, ומיהר שביקשתי ממנו, וזה מביא אותי גם לזה שעבדתי איתו גם על הארכה של צעד, ואז להחזיר, וגם על נגיד ממש ספיד, ואז ממש שקט כזה. והוא מזה טוב, כי שמבקשים ממנו בקצב איטי כזה כמו אלא שרוכבים ממש ממש, זה יוצא לו ממש טוב כי הוא מרים את הרגליים למעלה, יעני קופץ לקאנטר וגם בזמן של הקאנטר הוא מרים אותם למעלה כזה..
הוא פשוט פרפקט
אבל ביקשתי לחזור לפליקס, כי אין לי ממש מה לעשות עליו, חוץ מלהוציא לו מרץ, שזהה הכי כייף שיש
חחחחחחחח
אלא אם כן אני בזמן הקרוב ילמד תרגילים חדשים, אז אולי אני יהיה עליו, אבל פליקס זה האתגר שיילי

ניצקוש

New member
../images/Emo7.gifאוףףףףףףףףףףףףףף

לא היה לי שיעור אתמול !!! בגלל שהיה מבול.. איזה באסה

Unreachable

New member
אני משתגעתתתתתתתתתתת

לא רכבתי מיום שלישי!!!!!!! זתומרת, ביום ראשון רכבתי לאיזה 10 דקות הליכה ו-5 דקות טרוט אבל זה לאאאאאאא נחשב! אוף! גשם נא*י !!!

למעלה