הנה מה שקרה לי אתמול איתו...
זה מתג בלי שרשרת... אם היה לי אתר עם תמונות של מתגים הייתי מראה לך.. אני אצלם בהדמנות... אולי היום.. (הזדמנות טובה, לא?
) אתמול הייתי בחווה, וטיפלתי, וכולם שאלו אם אני בסדר ואני ככה קולטת שכל החווה יודעת
ואני לא זכרתי כלום, אז אין לי ממה להיבהל, אז חיכיתי שגל יגיע (הוא הגיע במיוחד בשבילי
) אז עד שהוא הגיע עשיתי הליכה, וכשהוא הגיע, עשינו כיפופים בטרוט, ומעברים לקאנטר, ובסוף עבדנו על לעבור מהליכה אחורה ישר לקאנטר! זה היה מאגניבבבבב ברגע שלקחתי את הרגל החיצונית אחורה\ הוא ישר עבר לקאנטר כיפי ומושלמי! וזהו... במעגלים זה פשוט גרוע..חחחח אני לא עוברת לקאנטר כמו שצריך, הוא עובר קודם טרוט מהיר, טרוט מהיר מאוד ואז קאנטר! ולא ישר מטרוט נורמלי... אני צריכה להתאמן על זה ועל גב אחורה! ועדכון - נפלתי אתמול לאחר שהוא רץ בין שני המכשולים והוא חתך פנייה חדה (סוס מצ'וגע שלי
) למכשול השמאלי, ואני עפתי למכשול הימני! אבל אחרי שעפתי כולם חשבו שהוא יקפוץ את המכשול השמאלי, אבל הוא פשוט בלם הסתובב, ועצר לידי... וכולם אמרו שהכי נורא שנפלתי על המכשול, כי הכלן התפרק עליי, כי יכלתי לעוף אחריו/לפניו, אבל לאאאאא דווקא! ע-ל המכשול עצמו, וכל הסטנדים, והכפות, והקורות, הכל עליי! טל