מעב"ר.

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמעב"ר.

בגלל שלא ראיתי בעמ' או שסתם עיניי מטעות אותי:) באתי בשלוש עם עוד חברה בשם דנה. ואז הוצאנו ת'סוסים. ועשינו להם לונג'. אחר-כך הלכתי לנקות איזשהו סוס בשם נגרו. בינתיים דנה עשתה לסוס שאני הכיי אוהבת בעולם לונג'. ואני כל-כך עצובה! כי אנ'לא ארכב עליו יותר.. אוףףף!
אני כל-כך מסתדרתץ איתו טוב, אבל הבעלים שלו לא מסכימים שאני ועוד כמה בנות נרכב עליו
אוף, זה הסוס שהכי הסתדרתי איתו.. וזה סוס ממש לחוץ. ואני הרגעתי אותו, ואני כמעט היחידה שהצליחה להגיע איתו למה שהגעתי איתו. אפילו הילדה שהוא שלה [היא בת 9- אוחח כיף לה.] לא מסתדרת איתו ככה.. כי היא לא ממש מצליחה להשתלט עליו. דייי, זה כל-כך מבאס אוף! אוף! אוף!
ודבר טוב:
המדריכה שלי שאלה אותי אם עכשיו אני אוכל ואני רוצה לאמן את נגרו. כי כשהוא רץ לי וכל זה אנ'לא נבהלת ממש. ואני ארכב עליו דיי הרבה. אבל גם לפעמים על עוד סוסים. אז הסכמתי. ולשיעור.. חח עליתי על נגרו. ואז עשינו חימום חופשי. ועשיתי קצת ג'וג מכונס.. ברור. והיה ממש כיף בג'וג ממש נוח
ואז כל הסוסים +רוכבים נכנסו לאמצע ועבדו באמצע ואני עשיתי מלאא קאנטר ובערך בסיבוב השלישי שלי הצטרפו מאחורי עוד כמה בנות +סוסים. ועבדתי איתו על כינוס בקאנטר והוצאתי לו מרץ. [כי כל הסוסים לא עבדו איזה יומיים שלושה] אחר-כך עשינו מקצה של ווסטרן פלז'ר + כמה דברים מריינינג ואז המדריכ לימדה אותנו לעשות החלפת רגל מובילה בקאנטר. ואחר-כך הברשנו ת'סוסים האכלנו והלכנו לביתינו. וביום שלישי ''
יש לי יומולדת השמחה גדולה
'' חח
אבל אני כל-כך מבואסת שאנ'לא ארכב יותר על הסוס שאני לא ארכב עליו

אני למרות שכבר רשמתי ../images/Emo80.gif

באתי לחווה והלכתי לרשימה וגליתי לשמחתי שאני רוכבת על שלומצי אז הלכתי לשלומצי הבאתי לה גזר ואז סתם ירדתי לדבר עם חגית אחר כך חזרתי לשומצי והכנתי אותה עם בנדז'ים ושמיכה יפה והכל ועליתי עליה (היה לי שיעור), עשיתי הליכה מששוחררת והתחלתי טרוט ולצערי הרב היא צלע אז חגית אמרה לי להחליף כיוון והיא עדיין צלעה אז עליתי למעלה ולקחתי את בז המתוק שעבד כבר שעה לפני לצערי אבל היה שיעור ממש טוב עליו אחר כך חגית אמרה לי ללכת לרכב על טיני כי טובה אחת המדריכות לא עשתה לא לונז' אז סיימתי לטפל בבז ועליתי לרכב על טיני, עשיתי הליכה כמה סיבובים והתחלתי טרוט והרגשתי שהטרו קופצני מידי וזה היה נורא מוזר אז אחרי סיבוב כזה חגית שמה לב ואמרה לי שגם היא צולעת, אני ידעתי שזה הולך לבוא , אז כן רכבתי על שלושה סוסים רק חבל ששני שליש מתוכם צלעו היה מזל סופר רע היום מקווה שזה לא ימשלך ובז לא יצלע גם מהשפעת המזל הרע שלי. אז כזה באתי לחגית מזה מבואת והיא אמרה לי תשתדלי לא להתקרב לרפאלה ואם כבר אז גם לא ללאונרדו זה היה מצחיק אבל לא מצחיק וחזרתי הבבייתה .

זה לא שגיאות כתיב../images/Emo80.gif

קובי על תעצבני זה שגיאות הקלדה, מקלידים מהר משמיטים אותיות לפעמים או מחליפים באותיות שקרובות אחת לשניה במדפסת. אני שלא כמוך מקלידה מהר. זונעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לכי לאכול פיצעעעעעעעעעעעעעעעע.

horse girl1

New member
שאלה....

מה הפרוש של: מעב"ר???. הפרוש זה מה עבר בשיעור רכיבה??.או משהו אחר??

horse girl1

New member
עכשיו שאת אומרת(כותבת)את זה....

זה באמת נשמע יורת הגיוני.... ממה שאני כתבתי...

וווואייי איזה כייף זה לרכב סוף סוף

אחרי שבועיים ויום שלא רכבתי!!!!! פפפ היה לי אימון עם אולגה ואליעד.. והיה ממש כייף לרכב שוב ולקפוץ שוובבב... אמממ עשינו אימון כזה עם המווון פירואטים (סיבובים על התחת).. ולקצר תדרך ולא לעשות תחיים קלים.. בסוף עשינו מסלול של 3 מכשולים חמודים.. של אפרייט של 90 ס"מ ואז שמאלה ישר לאפרייט של מטר עם פלסטיק ששכב מתחת הנה תמונה.. (תודה לרוני)
ואז סיבוב ימינה כזה די בינוני.. ואז יש סיבוב על התחת ואוקסר של מטר... היה כייף... ואני פשוט התגעגעתי לסוס הזה!!! ותראו תשמיכה החדשה שקניתי לו.. איזה מדהימה היאאא... וגם תראו תחזיית קפיצות החדשה שלו עם המרטינגל...

Sweet SuGaR

New member
יותר משבוע לא רכבתי../images/Emo10.gif

מי יודע מתי אני אקפוץ...
חרא

TauraMan

New member
../images/Emo4.gif

איזה כיף לא לרכב עליו שבועיים ואז לרדת ושכל מה שאני ארצה זה להביא לו שוט בפנים...
הלוואי ולא ירד גשם היום...

S H I L G I

New member
על מי רכבת?

וזה די הגיוני שסוס שלא רכבת עליו שבועיים יגרום לך לרצות את זה.. מה היה שזה גרם לזה..?

TauraMan

New member
דיזל ../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זה לא בגלל שלא רכבתי עליו שבועיים.. לפני זה עשיתי איתו 15 דקות עם גרמניות והיה פשוט מושלם! הורדתי והסוס הפך להיות אידיוט...

talkk

New member
איבדתי את ההכרה וחטפתי זעזוע מוח...

שיואוווווו אני בבית... הלכתי אתמול לחווה, ושמתי לו מתג חדש יותר חזק, והברשתי וניקיתי והכל, ואיכפתי, ועשיתי לו לונג' פשוט מושלם! (באמת מושלם!) הוא הקשיב לי והכל, ואז עליתי, והוא ממש ציית לי עם המתג החדש, ועשיתי כיפופים ימינה איזה 5 דקות, ואז, לפי מה שסיפרו לי, הוא התחיל גאלופ תוך כדי שהאו עשה באקים, ורגל ימין של הארכובה ניתקה לי ולא ישבתי אחורה, והיו כזה שני מכשולים של איקס שחצי אחד על הגדר והשני בתוך המגרש, והם היו ברווח של 3 צעדים בערך אחד מהשני, והוא נכנס בגאלופ בין שניהם, נתקע בגדר, ואני עפתי ימינה על המכשול, ופירקתי אותו לגמרי, והסוס עמד וחיכה שאני אקום, אבל אני איבדתי את ההכרה, ולא זזתי, ומוטי תפס חתיכת ריצה אליי, ולא התעוררתי, ובאו גם אייל והדר, והתעוררתי וראיתי אותם ככה כמו בסרטים, מטושטש כזה, והם לאט לאט התבהרו לי, ובקשו ממני להרים ידיים ורגליים, ושאלו אותי איפה כואב לי ואמרתי להם שבאוזן ימין, והם התסכלו, וראו שיש לי חתך ממש ממש ממש עמוק בדיוק מאחורי האוזן, ושזה כנראה קרה מהקסדה, ובהתחלה לא שמעתי כלום באוזן הזאתי, ולא יכלתי ללכת ישר כי לא היה לי שיווי משקל, וטיפלו בי ולקחו אותי ישר לבית חולים גולדה השרון, ותפרו לי את החתך ונתנו לי חיסון טטנוס, ואני לא זוכרת כלום!!!! היה לי זעזוע מוח קל, ואני זוכרת את הלונג', ואת ההתחלה עם הכיפופים, וזהו...
יש לי מן זיכרון חלש של הגאלופ, אבל ממש לא זוכרת שנפלתי, ואני שמחה, כי בטח הייתי צורחת מכאבים, נפלתי על כל המכשול, על הסטנדים, והקרשים והכל נפל עליי....... ויש לי זיכרון רק לפני זה, וזה נורא, כי אני חשבתי שאני בכלל חולמת, כשעמדו לידי מוטי ואייל והדר, הייתי בטוחה שאני חולמת ושאני עדיין על הסוס ,ופשוט חולמת, ולא קלטתי שנפלתי. וגם עצמתי עיניים הרבה זמן, כי הם לקחו אותי משם, והלכתי לבד, אבל לא ראיתי את המנז', ולקחו אותי למקלחת של השומר, ושיואוווו אני אפילו לא יכולה להגיד שזה היה מפחיד כי אני לא זוכרת!!! וממש כואב לי, והכי מבאס - אני אמורה לטוס ביום שבת לסקי באוסטריה!!! אז אני חייבת להחלים ודחוףףףף תודה שהקדשתם מזמנכם לקרוא הודעה זו, טל

../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif

אוי מותק, תקשיבי, קודם כל שלא יכאב לך עכשיו ושתבריאי מהר
אני חולהה ואני בבית
בחורף הזה אני כבר חולה 3 פעמים
אבל אניוואי, אני מקווה שיהיה לך כיף בסקי! ושתחלימי מהרר
אז חיבוקים-|חיבוק ונשיקות-
והחלמה מהירה

S H I L G I

New member
תרגישי טוב מתוקה!!../images/Emo24.gif

אויש נשמע ממש מפחיד
אמאלה קיבלתי צמרמורת רק מלקרוא חח הייתי מעדיפה שיקרה לי מה שקרה לך רק בלי להתעורר

../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif../images/Emo122.gif../images/Emo4.gifתרגישי טוווופ

אני ממש מצטערת לשמוע על מה שקרה....נשמע מפחיד מאוד!!
אז...החלמה מהירה!
תחזרי מהר לרכב....
ותהני באוסטריה...
אבל הכי חשוב שתרגישי טוווב!!
קבלי חיבוק ענקיייייייייי
והחלמה מהירה ביותר לכול החולים בפורום.....

למעלה