÷•»BlipBlop«•÷
New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמעב"ר.
בגלל שלא ראיתי בעמ' או שסתם עיניי מטעות אותי
באתי בשלוש עם עוד חברה בשם דנה. ואז הוצאנו ת'סוסים. ועשינו להם לונג'. אחר-כך הלכתי לנקות איזשהו סוס בשם נגרו. בינתיים דנה עשתה לסוס שאני הכיי אוהבת בעולם לונג'. ואני כל-כך עצובה! כי אנ'לא ארכב עליו יותר.. אוףףף!
אני כל-כך מסתדרתץ איתו טוב, אבל הבעלים שלו לא מסכימים שאני ועוד כמה בנות נרכב עליו
אוף, זה הסוס שהכי הסתדרתי איתו.. וזה סוס ממש לחוץ. ואני הרגעתי אותו, ואני כמעט היחידה שהצליחה להגיע איתו למה שהגעתי איתו. אפילו הילדה שהוא שלה [היא בת 9- אוחח כיף לה.] לא מסתדרת איתו ככה.. כי היא לא ממש מצליחה להשתלט עליו. דייי, זה כל-כך מבאס אוף! אוף! אוף!
ודבר טוב:
המדריכה שלי שאלה אותי אם עכשיו אני אוכל ואני רוצה לאמן את נגרו. כי כשהוא רץ לי וכל זה אנ'לא נבהלת ממש. ואני ארכב עליו דיי הרבה. אבל גם לפעמים על עוד סוסים. אז הסכמתי. ולשיעור.. חח עליתי על נגרו. ואז עשינו חימום חופשי. ועשיתי קצת ג'וג מכונס.. ברור. והיה ממש כיף בג'וג ממש נוח
ואז כל הסוסים +רוכבים נכנסו לאמצע ועבדו באמצע ואני עשיתי מלאא קאנטר ובערך בסיבוב השלישי שלי הצטרפו מאחורי עוד כמה בנות +סוסים. ועבדתי איתו על כינוס בקאנטר והוצאתי לו מרץ. [כי כל הסוסים לא עבדו איזה יומיים שלושה] אחר-כך עשינו מקצה של ווסטרן פלז'ר + כמה דברים מריינינג ואז המדריכ לימדה אותנו לעשות החלפת רגל מובילה בקאנטר. ואחר-כך הברשנו ת'סוסים האכלנו והלכנו לביתינו. וביום שלישי ''
יש לי יומולדת השמחה גדולה
'' חח
אבל אני כל-כך מבואסת שאנ'לא ארכב יותר על הסוס שאני לא ארכב עליו
בגלל שלא ראיתי בעמ' או שסתם עיניי מטעות אותי