יום שישי ../images/Emo9.gif
כעקרון היה אמור להיות מסיבת השתכרות לכבוד היומולדת של ידיד שלי, אבל כל האירגון התפקשש בסוף.. הלכתי קודם ליער חדרה, להיות עם חברים ו\הלהקה.. מה שכן לפני זה היינו בג'מבו וקנינו בערך 20 בקבוקי בירה.. אולי קצת יותר.. קיצר, עד שבאתי הם שתו כמעט הכל ולי נשארו 2 בקבוקים... אחרי שסיימתי [במפתיע] השיכורים האלה התחילו לנפץ את הבקוקים.. כן.. אני יודעת.. זה משחרר.. אבל למה על הרגל שלי?
מה שכן הייתי בחצאית קצרה ועפו עליי רסיסים של הבקבוקים ונפתח לי ברגל קצת.... היה מצחיק אחרי זה.. חחחח.. הם כולם מצטערים.. מחפשים טישו.. צועקים אחד על השני.. מתחננים בפני שאני אסלח להם... חח.. זה באמת היה משעשע..
אחרי זה הלכנו למקום אחד שאנחנו יושבים בדרך כלל ושותים.. ואתמול היו שם הרבה אנשים מהרגיל.. אף פעם לא ראיתי את המקום כ כך מפוצץ... :O בכל מקרה.. עוד כמה שטויות של שיכורים.. באו עוד אנשים ואז התחיל גשם.. פה ושם החלטנו ללכת למישהו כי באמת היינו צריכים לחגוג לידיד איכשהו את היומולדת [חבל שזה התפקשש..

]וקפצנו לאחד בדרך..הביא שתייה ועוד משהו.. ואז פתאום ההוא שרצינו ללכת אליו לא רוצה שיהיו הרבה אנשים [
] בקיצור, סתם דביל...
טוב.. אחרי זה נשארנו 4 אנשים באמצע חדרה, אחרי שכבר כולם התפזרו.. ווייי... כמה בעיות היו אתמול... :O אכלנו קצת מהעוגה, ונפרדנו מהבנים [אני וחברה שלי]. שתינו הלכנו לנו לצומת של חדרה המפורסמת [כיכר המישטרה] קנינו עוד לשתות וסיגריות והתנחלנו מתחת לאיזה בית על הספסלים... ואז הלכנו הבייתה
הגענו בסביבות 12.45 והלכנו לישון ב-3.30.. וקמנו ב-9 בלאט@#@#@#$@#$#$!!!!! טוב.. זו אשמתנו שלא הלכנו מוקדם אבל לא משנה...
קיצר, זו ה"חוויה" שלי מיום שישי, והיום צריך להתכונן לטיול, להיפרד מכמה אנשים שאני לא אראה 3 ימים.. [
], לסדר תיק, לא לשכוח "מצרכים", וללכת לישון מוקדם כי ישנתי בקושי 6 שעות.. ובוקר טוב לכולם