Good Morning

tanj

New member
שמות

יש לי כמה שאלות : א. מה מקור המילה רוסי ב. מה מקור המילה סלבי ג. האם יש הבדל בין הרוסים לשאר העמים הסלבים כמו האוקראינים,הפולנים,הסרבים וכו'

The Real Ali g

New member
ניסיתי בפורום חיפוש שירים....

ולא עזרו לי שם! אתם התקווה האחרונה! שלום חבר'ה שמי אלכס אם יש פה רוסים? אנא תעזרו לי למצוא שם זמרת ושם של השיר שיש בו את המשפטים האלה: toplaya voda, zalatoy pesok מצטער זה כל מה שאני זוכר! זה שיר שמח כזה! תודה מראש לעוזרים!

Drunk Bullet

New member
נפלאות הyandex.ru

לשיר קוראים Глупые мечты, המבצעת-Ветлицкая Наталья. תהנה.

SupermanZW

Well-known member
תן לאצבעות ללכת במקומך (דפי זהב)

Ну где же палцы, Ну где же наше палцы...​
גם Rambler.ru יכול לעזור.

beatman

Member
תנסה לענות לבד על ג'

רוסים,פולנים וסרבים זה אותו דבר ??

SupermanZW

Well-known member
תשובות

1) המילה רוסי מקורה בשם השבט "רוס" שהשתלט על רוסיה (שאז עדיין לא נקראה רוסיה) לפני למעלה מ1000 שנה. 2) מקור המילה סלאבי היא המילה "סלאב" שמשמעותה "מובחר" באם הלשונות הסלאביות (לא ברור מה היה שמה ויש סברות שונות לגבי מועד התפצלותה ללשונות שונות), הסלאבים המציאו לעצמם את השם סלאבים כי ראו בעצמם מובחרים. 3) יש הרבה הבדלים בין העמים הסלאביים.

beatman

Member
איך נקראה רוסיה לפני שהשבט "רוס"

השתלט עליה ?? ומי היה גר שם אז ??

SupermanZW

Well-known member
תשובות

לפני שהשתלט על רוסיה השבט "רוס" היא היתה מחולקת לממלכות קטנות, האיזור הבלטי נשלט ע"י ואראנגים (סקאנדינבים קדומים), האיזור הסלאבי נשלט ע"י ביזנטים, והאיזור המזרחי (רוב רוסיה) נשלט ע"י מונגולים, לכל העמים הללו היו ממלכות קטנות שהתפרסו על שטחי רוסיה, אשר היו מאוכלסים מאוד בדלילות. השתלטות שבט רוס החלה מהמערב ונעה מזרחה, מקורו של שבט רוס הוא באיזור הנמצא במערב אוקראינה ומשם השתלט בהדרגה על כל רוסיה.

Janem

New member
בוקרטוב!

כמה טוב בבית, כמה טוב שהחברים גם בבית ובחופש מהצבא... יאללה כדורגל!!!!!! יוםטוב לכולם!!!!

למעלה